Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hadden eerder het eerste doelpunt moeten maken'

24 april 2021 21:26

Roger Schmidt was in gesprek met ESPN blij met het spel van zijn ploeg. "We hebben veel kansen gecreëerd. We hadden alleen eerder het eerste doelpunt moeten maken", aldus Schmidt. "Ook in de eerste helft kregen we een paar goede mogelijkheden. Het was vandaag ook erg lastig. FC Groningen schoot iedere bal 70 meter vooruit en hoopte dan op de tweede bal. Dat hebben ze goed gedaan, maar desondanks hebben we genoeg kansen gekregen. "

De trainer ging verder: "We zijn de hele tijd gefocust gebleven. We kregen na de openingstreffer genoeg mogelijkheden om het duel te beslissen. Maar als het dan niet lukt om het duel te beslissen, moet je zorgen dat je de nul houdt en dat deden we. Daarom ben ik blij."




Tags

schmidt roger espn groningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage