Transparent
Inloggen
Sluiten

'Volop buitenlandse belangstelling voor Bruma'

26 april 2021 20:12 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Volop buitenlandse belangstelling voor Bruma"; image source: Pro Shots

Tegenover het Eindhovens Dagblad heeft de zaakwaarnemer van Bruma laten weten dat er volop belangstelling is voor de aanvaller. De Portugees speelt momenteel voor Olympiakos, waar hij afgelopen weekend zijn zevende doelpunt van het seizoen maakte. Onder meer clubs uit Duitsland, Spanje en Turkije hebben interesse getoond. Olympiakos heeft echter een optie tot koop bedongen bij de huur van Bruma. Zij kunnen hem voor 7 miljoen euro overnemen. Uiterlijk 1 juni moeten de Grieken beslissen of ze daar gebruik van willen maken.

Een terugkeer naar PSV is ook niet uitgesloten, maar die kans lijkt erg klein. "Het is uiteindelijk dus eerst aan Olympiakos en als zij hem willen overnemen, kunnen ze via de koopoptie de deal sluiten met PSV. Gebeurt dat niet, dan besluit PSV over zijn toekomst en of andere clubs in beeld komen", aldus zaakwaarnemer Catio Baldé.

Meer op ED.nl




Tags

bruma olympiakos balde catio duitsland grieken huur portugees turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Beste nieuws over deze speler die we ons kunnen bedenken... blijkbaar zien veel mensen wat in deze hardloper.
Ik zeg t niet gauw, maar bij deze wel: gauw strik omheen en doorselecteren graag
+2/-0

2 jaar geleden
Voor zeven miljoen? Ik begrijp die koopopties echt niet, enkel psv loopt dus een risico met die koopopties, zie ook de fooi voor Doan. En zelf maar de hoofdprijs betalen. Nu de portrmonne weer gevuld is zal het allemaal weer erg makkelijk uitgegeven worden
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je vergeet zijn salaris mee te nemen...
+2/-2

2 jaar geleden
Achterlijke aankoop. Lozen die hap! Leuke deal van maken: boomlange, kopsterke Duitse topverdediger erbij voor een leuk prijsje!
+4/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ook nooit begrepen waarom die moest komen en daar zat Brands ook al jaren achteraan, terwijl je toen - behalve wat er nu aan aanvallende klasse rondloopt op Zahavi na - ook Bergwijn en Lammers nog had rondlopen... totaal idioot idd!
+3/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik weet niet hoeveel huur Olympiakos heeft betaald en wat de voorwaarden zijn van een verkoop met betrekking op doorverkooppercentage enz... Maar op het eerste gezicht klinkt het als een enorme kapitaalvernietiging. Brands zat ook achter deze jongen (al betwijfel ik of dat voor hetzelfde bedrag zou zijn geweest) en hij heeft ook echte wel bij vlagen laten zien dat hij wat kan, maar het werkt gewoonweg niet. Als je bij Olympiakos 7 mil in het contract hebt staan wordt het ook lastig om meer aan een andere club te vragen. Hopelijk kunnen we hem verkopen en vind hij ook zijn draai weer elders. Geld in een oerdegelijke echte CV steken (dus geen Baumgartl types meer). Hoorde ergens ook dat Arias misschien wel te polsen is als vervanger van Dumfries, dat zou als ik eerlijk ben een enorme verbetering zijn op rechtsback. Kan Teze doorgroeien in het centrum. Nieuwe CV ernaast, Boscalgi door naar het middenveld, dan ben je al een heel eind onderweg, zeker als we voorin ook eens wat meer oog voor elkaar gaan hebben.
+1/-1

2 jaar geleden
Hopelijk kan die €50m impuls ertoe bijdragen dat Malen en Dumfries verlengen. Dat zou een betere investering zijn dan in jongens als Doan, Baumgartl, Bruma en wat hebben we nog meer voor smaken. Het rendement van onze aankopen van de afgelopen jaren is om te janken. Dat zal snel beter moeten.
+1/-1

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Zou juist beter zijn als Malen en Dumfries verkocht worden, die presteren beide ondermaats!
Nu zijn ze nog gewild en ik denk niet dat ze ooit beter gaan voetballen, zeker Dumfries niet ... bij hem kun je steeds meer z'n mindere kwaliteiten zien!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Beiden speelden afgelopen w/e goed. Malen blijft een zeer goede voetballer die PSV enorm zal missen. Hij is constant dreigend door zijn snelheid en ook technisch prima. Veel en veel beter dan Zahavi
+1/-1

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Nou, Malen verspeelt gewoon te veel (goede) kansen en heeft geen oog voor z'n medespelers. Hij is echt wel een goede speler, maar z;n rendement is gewoon veel te laag! Misschien dat Zahavi ook nog wel beter zou spelen als Malen meer oog voor hem had?!
En Dumfries, hopen dat we een goede transfersom voor hem kunnen vangen, want zoals hem lopen er echt wel meer rond ... Teze is vele malen beter!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Malen heeft iets heel bijzonders wat maar zeer weinig spelers in NL hebben: een versnelling terwijl in balbezit. Die jongen kan uit het nkets een kans creeren waarbij hij zichzelf heeft gelanceerd. Ja, hij mist nog teveel kansen en ja, hij moet af en toe vaker kijken en spelen maar man man man, wat een verademing om een dergelijke speler in je midden te hebben.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Mee eens. Je weet wat je hebt. Hoeft dan niet af te wachten wat je krijgt. De ene week krijgt Malen hier van onderuit de zak, de andere keer deugt er weer helemaal niets van Zahavi. En ondertussen scoren beiden erop los.

Dan kan het dure geld verder besteed worden aan plaatsen in het elftal die écht versterking behoeven.
+2/-1

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Scoren erop los? 17 goals in de eredivisie is naar mijn mening te weinig voor een spits van PSV! Zelfs Berghuis heeft er net zo veel.

En trouwens, ik denk dat Cody Gakpo vele malen beter is dan Malen ... die moeten we zo lang mogelijk zien te houden.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
In een normaal seizoen onder normale omstandigheden zie ik in Malen/Zahavi een koningskoppel voorin.

Wat is dit seizoen het rendement van de bewierookte Gakpo nou helemaal? Ik vind hem overigens een prima voetballer in wie ik alle vertrouwen heb. Daarnaast mag van mij ook Madueke best wel wat meer speeltijd krijgen.
+1/-0

De mislukte aankopen zijn ons inmiddels wel bekend, en mocht Olympiakos niet overgaan tot de optie kan PSV aan een ander club gewoon een ander prijskaartje geven, in een huurcontract zullen wel andere clausules zijn opgenomen ivm huursom en salaris mogen we aannemen dan;-)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja lachen deze weer, lekker bezig Björn en Rob!
+2/-0

2 jaar geleden
De zaakwaarnemer spreekt over volop belangstelling.
Denk je nu echt dat er veel belangstelling is voor deze enorme miskoop ?

Denk het niet, maar we zullen zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk goede zaak. Bij Doan denk ik dat we spijt gaan krijgen. Jonge speler met nu een jaar bundesliga ervaring.... zoek een beter middenvelder....?
+1/-0

2 jaar geleden
Hopelijk verkopen ze hem snel voor nog enkele euro's. Past niet bij psv en 7 goals in de griekse competitie is ook niet geweldig.
+1/-0

2 jaar geleden
Toen ik de kop las dacht ik hoe is het mogelijk, een regel verder las ik dat dit afkomstig is van zijn zaakwaarnemer. Niet serieus te nemen dus, die lui overdrijven altijd in de hoop hun speler (beter) te kunnen verkopen. Rest van het bericht dus ook maar niet meer gelezen.
+1/-0

2 jaar geleden
Hoog inzetten PSV.. niet aan liefdadigheid doen!!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje