Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ernest Faber komende dagen voor de groep bij Jong PSV vanwege coronabesmettingen'

27 april 2021 18:59 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ernest Faber komende dagen voor de groep bij Jong PSV vanwege coronabesmettingen"; image source: Pro Shots

Vanwege de coronabesmettingen bij Jong PSV zal hoofd opleidingen Ernest Faber vrijdag waarschijnlijk als trainer op de bank zitten. Een deel van de technische staf van de beloftenploeg, waaronder hoofdtrainer Peter Uneken heeft positief getest op corona, waardoor Faber de komende dagen voor de groep zal staan. De complete selectie was de afgelopen dagen in quarantaine na de vele besmettingen binnen de selectie.

Het lijkt er op dat Jong PSV voor aanstaande vrijdag net voldoende spelers heeft voor de uitwedstrijd tegen Telstar. De selectie is aangevuld met spelers van PSV Onder 18, waarvan een aantal het debuut in het betaald voetbal nog moet maken. Vorige week werd de thuiswedstrijd tegen TOP Oss nog afgelast omdat er te weinig beschikbare spelers waren. Dat duel zal maandagavond ingehaald gaan worden.

Meer op ED.nl




Tags

faber jong coronabesmettingen aangevuld afgelast beloftenploeg besmettingen corona oss quarantaine uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Fabertje, van alle markten thuis. ;)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage