Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV denkt aan terugkeer van Davy Pröpper'

27 april 2021 21:09 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV denkt aan terugkeer van Davy Pröpper"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV denkt aan een terugkeer van Davy Pröpper. De middenvelder speelde van 2015 tot 2017 al in Eindhoven, waarna hij naar Brighton & Hove Albion vertrok. Bij de huidige nummer 17 van de Premier League speelt hij nog altijd, waar hij nog een contract voor twee seizoenen heeft. Dit seizoen komt hij mede door blessures minder in actie. Naar verluidt zou hij zo'n 10 miljoen euro moeten kosten.




Tags

albion brighton hove

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik hoop dat het doorgaat.
Samen met V Ginkel op het middenveld.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Van Ginkel heeft dit seizoen nog niets laten zien.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Dan moet die flapdrol van een trainer een keer beginnen met Marco.
Ipv de laatste 3 min
+1/-1

 
2 jaar geleden
Toch niet ten koste van Sangare of Rosario want dat kan natuurlijk niet he.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gekke Gerrit maakt z'n naam waar. Hahaha. Alleen pröpper is genoeg met alle respect voor v Ginkel.
+3/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Las net ergens Boscagli middenveld en koop maar 2 slagers voor achterin.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Heb hem de laatste tijd niet veel zien spelen maar precies het soort speler die PSV mist - iemand die het spel versnelt. Prima
+1/-1

2 jaar geleden
En weer een oud speler terug halen. Scout gewoon een jonge goede middenvelder.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Vond het super toen hij destijds kwam, werd door velen onderschat, geweldige pass, veel inzicht, en werkt zich altijd helemaal kapot. Lijkt me wel een speler die in het concept van PSV past, mits er een controleur naast hem staat, maar dat weet Schmidt ook wel. Mocht hij terugkeren, zal van Ginkel vrijwel zeker vertrekken lijkt me. Nou nog Arias benaderen als Dumfries mocht vertrekken?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Werkt hij zich tegenwoordig helemaal kapot? Dat klinkt niet als de Propper van PSV namelijk. Maar ik mij voorstellen dat je in de Premier League wel mee MOET op dat gebied.
Ik volg de Premier League verder niet, dus hopelijk word ik positief verrast als hij terug zou keren.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ter info, in zijn Psv-tijd maakte Pröpper meestal de meeste meters. Als middenvelder is dat ook niet onlogisch. Met de gegenpressing bij PSV nu, zal dat niet minder worden.
+3/-0

2 jaar geleden
Tja...waarom zou je voor creativiteit gaan
+1/-0

2 jaar geleden
Tien miljoen ja..... ik zeg niet doen.
+6/-0

2 jaar geleden
Lees dat hij dit seizoen veel geblesseerd was. Iemand een idee wat voor soort blessures?
+1/-0

 
Twee spierblessures (kuit/lies) en een maand uit de roulatie geweest nadat hij op de training botste met een ploeggenoot
+2/-0

2 jaar geleden
Pröpper? Is toch die 'gozer' die zich al snel in zijn 2e seizoen PSV, vlak na uitschakeling CL, niet meer kon opladen om nog langer bij PSV te spelen?

Laat maar.
+8/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Nee, hij was de speler die door Cocu aan de kant werd gezet onder het mom van rouleren. Nadat we werden uitgeschakeld door het altijd lastige NK Osijek moest er geld op de plank komen om het gemis van Europese inkomsten te compenseren, en voor Pröpper was interesse als een van de weinige. Was destijds een prima verbindende middenvelder met een balgevoel dat wel eens deed terugdenken aan de grote Luc. Maar heb hem al even niet meer bezig gezien.
+7/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Net als Rutte is Van Bommel tegenwoordig een makkelijk doelwit. ;) Maar het was Cocu.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Sorry, je hebt helemaal gelijk wat betreft de naam. Maar het feit dat hij niet stond opgesteld, ondanks dat hij in goede vorm verkeerde, werkte er wel aan mee dat hij wellicht wat minder moeite had om te vertrekken (voor zover je als liefhebber al een reden nodig hebt om in de PL te spelen), los van wie de trainer was. Mijn excuses aan Mark (van Bommel, niet Rutte😉)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Feit blijft dat hij na de dubbele nederlaag nederlaag tegen Bayern (en die tegen Atlético) aangaf dat-ie zich niet meer kon opladen voor PSV (in de EL). Vervolgens gooide (heel) PSV er met de pet naar tegen Rostov (0-0) - naast beker nu ook minachting EL? - en faalde het vervolgens ook in het restant van de competitie.

Op dat moment waren wij al helemaal klaar met Davy, niettegenstaande zijn uitstekende 1e seizoen en die winnende goal tegen CSKA.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Wat een regelrechte onzin. Veel inhoudelijker is hier ook niet op in te gaan.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Als je er niks van afweet, lijkt mij dat inderdaad het beste.
+1/-0

 
Jij weet anders ook best dat hij nergens heeft aangegeven zich niet meer op te kunnen laden voor PSV. Anders kom maar met een interview aanzetten waar hij het gezegd zou hebben.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat zei hij rond de uitschakeling van de CL in seizoen 2016/17. Na wedstrijden tegen Manchester United, Atlético Madrid en Bayern München kon hij zich niet meer opladen voor EL. En de eredivisie sprak ook niet meer zo tot de verbeelding. En dat bleek ook.

Wat wil jij dat ik doe? Boven in een stapel oude VI's gaan zoeken naar een interviewtje? Dit is een algemeen bekend (verondersteld) gegeven. Genoeg mensen in mijn omgeving, stadion, groep, hadden het daarna wel zo'n beetje gehad met die slapjanus. Ik denk overigens dat jij zelf destijds die woorden van Davy ook wel hebt gehoord of gelezen, maar dat terzijde.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
Dat is nou het leuke aan internet. Alles is terug te vinden.

Het enige wat hij heeft gezegd is dat hij zich niet voor kon stellen dat hij net zolang bij PSV bleef spelen als dat hij bij Vitesse in het eerste elftal had gespeeld. Nou wat een ramp zeg, een speler wil niet zes jaar bij een club zitten.
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Die woorden of woorden in die trant heeft hij wel degelijk gebezigd na de wedstrijden tegen Bayern. Daarom was de irritatie destijds ook zo groot, toen PSV er in een rechtstreeks duel om EL-overwintering tegen Rostov (0-0) zo met de pet naar gooide. Imo minachting van de EL.

Welnu, wellicht ben ik niet zo goed in het digitaal speuren naar zaken uit het verleden, en indien wel niet niet in staat er hier een link naar te plaatsen. Mijn kwaliteiten liggen elders. Overigens, en dat weet ik wel zeker, is lang niet alles terug te vinden op het www.

Laat mij maar op mijn (l.t.) geheugen vertrouwen. Dat is namelijk ongeëvenaard.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad, killer heeft hierin gelijk. Later ontkende Própper natuurlijk dat hij dat gezegd heeft, nadat er (terecht) kritiek op die slappe zak-uitspraken waren gekomen.

Dat 2e seizoen bakte ook Pröpper er helemaal niks van, en leek er met de pet naar te gooien. Werd ook volkomen terecht op de reservebank gezet. Al staat mij bij dat hij zich in de laatste fase van het seizoen licht herstelde. Mijn opluchting was groot dat we hem voor een mooi bedrag hebben kunnen verpatsen.

Ja, laten we Pröpper gaan kopen: een slappe zak die af en toe aardig kan voetballen, maar zeer blessuregevoelig is, die de laatste jaren nauwelijks gespeeld heeft, ongetwijfeld een megasalaris gaat verdienen en een flinke transfersom kost met 0,0 restwaarde. Leren we het nou nooit?????

Zie hier het recept voor een nieuwe miskoop....
+3/-2

Averpsv (geschorst)
2 jaar geleden
Ajakes proberen na-apen. Daar neigt dit naar.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Klopt, dit lumineus idee is ooit door ajax ontwikkeld om oud-spelers terug te halen. Jammer dat Heintze Cocu en van Bommel destijds niet teruggehaald zijn.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
🤣🤣🤣 vergeet Hiddink niet😉
+2/-0

2 jaar geleden
Wordt in september al 30. We kunnen ons momenteel echt nog niet permenteren om dit soort bedragen uit te geven aan spelers zonder restwaarde. Anders vrees ik dat miljoenen snel verdampt zijn.
+5/-0

2 jaar geleden
Je ziet aan Ajaks wat het halen van gelouterde spelers uit de PL en de BL kan opleveren.Met alleen jong talent halen ga je het niet redden.Talent moet zich ontwikkelen en daar heeft PSV de tijd niet voor.Proper is een goede toevoeging aan de selectie en wat hij in het verleden gezegd heeft doet er nu weinig meer toe.
+2/-0

2 jaar geleden
Was en is geen leider. Vaak slap in de duels en geen scorend vermogen. Nu ook al langere tijd geblesseerd geweest. Aan de positieve kant: techniek, het vermogen snel het spel te verplaatsen.

bij Brighton voorbijgestreeft door jongere garde volgens hun forum:
https://www.northstandchat.com/showthread.php?387471-Propper-going-back-to-PSVlink
+2/-0

2 jaar geleden
Fijne speler en erg geschikt in ons pressie spel. Hij kan brengen wat vGinkel helaas niet kon dit seizoen.

10 miljoen betalen voor een bankzitter van Brighton die 30 wordt gaan we uiteraard niet doen. Ik vind 5 a 6 miljoen voldoende.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
niet goed genoeg, niet doen. Dit is niet het niveau dat PSV moet nastreven.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Indien je hem kan halen voor rond de 7 mln, altijd doen!
En dat rijmt (heel goed met wat we nodig hebben):
Scoort makkelijk
Heerlijke pass
Loopvermogen
Ervaring
+1/-0

Ik denk het volgende; Deze Davy was de laatste tijd vaak geblesseerd, dus hem halen? Leuk een middenveld met Davy Mario en Marco, een porseleinen middenveld van 3 spelers van samen net geen eeuw oud, nou dus daar niet aan beginnen, mijn idee dus.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Er is wel een verschil tussen de zwaar geblesseerde Van Ginkel en - tot dit jaar - vaak chronisch sukkelende Götze en Pröpper, die 2 blessures had en daarvoor zijn basis plaatst is kwijtgeraakt...

3 jaar PL, elk met meer dan 30 wedstrijden, alleen dit 4e jaar niet.

Bovendien is hij nu wel fit vlg mij
+1/-0

 
OK, maar dan zitten we met alle respect bedoeld, met Mario en Marco die het liefst ook actief bij willen horen en eind van de maand ook een "loonstrookje" ontvangen en Rosario en Sangre en in mindere mate Boscagli"want die ontwikkeld zich op twee posities" en ook nog Ihataren, we hebben Guti waarvoor je over een goede verkooppraatje moet beschikken om wat terug voor te vangen, en wij hebben weinig tijd ivm evt EL, het wordt druk dus wens ik JdJ en consorten sterkte toe.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mario komt wel aan zijn trekken, PSV moet of Rosario dan wel Sangaré verkopen, zo is wel duidelijk.
Ik kan moeilijk inschatten wat Marco nog in zijn mars heeft... dat is voor mij het grootste puzzelstuk. Mo heeft zichzelf de das om gedaan, heel jammer en doodzonde, maar in de topsport kun je niet wachten.
+1/-0

2 jaar geleden
10 miljoen voor een blessuregevoelige speler van 30 jaar met een topsalaris? Dat is al 20% van de kapitaalinjectie... Nog 4 van die miskleunen en het transferwindow kan weer dicht.

Persoonlijk zou ik een deel van dat geld investeren in een goed scouting apparaat en een ander deel in jonge spelers die 90 minuten kunnen voetballen ipv 45.
+2/-0

 
Waar blijft iedere keer die onzin vandaan komen dat een speler blessuregevoelig is?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mensen laten zich teveel volstoppen met desinfo door roddelsite SN.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Door überhaupt te overwegen Pröpper terug te halen, erkent PSV toch ook dat Sangaré een miskoop is (gebleken)? Of vergis ik mij nu schromelijk?

De ene Davy is de andere niet. Overigens gelukkig maar.
+1/-0

2 jaar geleden
Niet doen. Het beste is eraf. Daar moet je er niet teveel van hebben.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage