Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ook geïnteresseerd in Joey Veerman'

28 april 2021 17:35 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV ook geïnteresseerd in Joey Veerman"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is ook Joey Veerman in beeld bij PSV. De middenvelder van sc Heerenveen staat ook in de belangstelling van enkele clubs uit het buitenland, maar zou zelf de voorkeur hebben om naar een Nederlandse topclub te vertrekken. Veerman heeft in Heerenveen nog een contract tot de zomer van 2024.

Update 17:35: Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV belangstelling heeft voor Veerman. De middenvelder zou echter 12 miljoen euro moeten kosten en dat is voor PSV veel te gortig. De voorkeur bij PSV zou liggen bij een terugkeer van Davy Pröpper, al zal PSV zeker niet de gevraagde 10 miljoen euro betalen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey heerenveen gortig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Weet niet of hij nog het gene is wie we zoeken. Liever pröpper
+1/-1

2 jaar geleden
Ligt eraan wat ie moet kosten denk ik. Mocht ie net zo duur zijn als propper zou ik het doen. Hij heeft nog veel meer potentie om te groeien.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Volgens de berichten €12M (Veerman) om €10M (Pröpper).

Flinke bedragen voor hetzij een jong talent dan wel een afgeschreven routinier. Ik ben blij dat ik daarover niet ga.

Ik hoor en lees goede kritieken over Joey. Zelf zou ik het niet weten. Ik zit er niet dicht genoeg op en zie Heerenveen zelden spelen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Propper wordt nog wel goedkoper.....
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dit is helaas de vijver waarin wij moeten vissen. Op zich niet zo heel erg, maar dan hoop ik niet dat we een te dik aas gebruiken om hem binnen te hengelen...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Eens kijken wat er binnenkomt aan transfers van eventueel Dumfries, ihataren, Baumgartl Rosario? En aantal bankzitters. Bruma en Doan zal een 14 milj opleveren iig. Boven genoemde zal ong 35/40 milj totaal.. Hoop ik
+1/-0

2 jaar geleden
Er schijnt ook belangstelling voor Messi te zijn en voor die nummer 7 van Juventus. Haal ook iemand met het mes tussen de tanden aub
+3/-3

 
2 jaar geleden
Voetbalt lastig met mes tussen de tanden denk ik
+2/-0

 
2 jaar geleden
Een van onze beste middenvelders van de laatste 10 jaar: Guardado. Vlijmscherp en snoeihard, indien gewenst, terwijl hij anderen veel beter liet functioneren. Dergelijke types maken het verschil. Niet een ideale schoonzoon zoals Propper of Veerman.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Hahah het was sarcasme hè.... Maar inderdaad een type Guardado is.zeer.welkom. Alvarez van Ajax overnemen optie?
+1/-0

2 jaar geleden
Joey Veerman kan natuurlijk prima voetballen en valt bij Heerenveen regelmatig op doordat hij beslissend is. De vraag is of hij kan aanhaken als het tempo / niveau om hem heen hoger wordt. Ik heb daar mijn twijfels bij, maar net als killermfc kan ik het eigenlijk niet goed genoeg beoordelen.

Ik vond Pröpper in zijn vorige PSV-periode een prima speler, maar in mijn ogen was hij geen dragende kracht zoals De Jong, Guardado en Moreno. Hij is technisch zeer vaardig, maar oogt af en toe wat flegmatiek.

Ik zou beide spelers in de categorie "gok" plaatsen en ik weet niet of je dat met zulke bedragen zou moeten doen.
+1/-0

 
Pröpper is dan ook niet meer de flegmatieke voetballer die hij vier jaar geleden was bij PSV. Is in Engeland in een meer controlerende rol gaan spelen. Dat was ook goed te zien in de interlands die hij sindsdien speelde bij het Nederlands elftal.

In tegenstelling tot Veerman zie ik Pröpper dan ook absoluut niet als 'gok', maar als een topaankoop voor PSV. Als er dan nog wat van die vraagprijs afgehaald kan worden is het mooi meegenomen.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Pröpper is geen gok, die heeft t laten zien op dit niveau bij n topclub. Veerman daarentegen heeft veel talent maar moet nog aantonen onder druk van het moeten dit ook te kunnen. Dat is nl. echt van andere orde, genoeg voorbeelden waarbij het niet gelukt is (Maher?). Laat hem eerst nu alle ogen op hem gericht zijn het nòg maar eens jaar zien, voor 12 miljoen kun je dit risico nl. niet lopen. De prijs voor Pröpper gaat nog wel zakken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik weet niet of je Brighton een topclub kan noemen. Wel is hij natuurlijk 3 jaar lang basisspeler geweest in de Premier League, maar ik denk eigenlijk dat het niveau bij PSV niet veel lager ligt, terwijl de druk hier misschien wel hoger is.

Pröpper is totaal uit beeld bij het Nederlands elftal, stond dit seizoen slechts 2x in de basis. In mijn ogen dus absoluut geen zekerheidje. Ik zeg ook niet dat het niks kan worden, maar aangezien ik hem in zijn eerste PSV-periode geen leiderstype vond, ben ik benieuwd of hij één van de dragers van het nieuwe elftal kan gaan worden.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
De tegenstanders in de PL vergeleken met de Eredivisie zijn veel sterker, dus er is veel meer weerstand op het veld. Ook nog eens in ogenschouw nemende dat Brighton elk jaar met een relatief klein budget, keihard moet werken in de PL te blijven zorgt er wel voor dat de selectie het hele seizoen onder hoogspanning staat. Bij degraderen naar de Championship donderen de inkomsten van TV-rechten in elkaar, en moet de bij wijze van spreken de helft van de selectie verkocht worden. Pröpper is wel wat druk gewend lijkt me zo. Mbt Oranje, er zijn momenteel gewoonweg beter opties voor de bondscoach door aanstormend talent zoals bv. een Gravenberch.
+2/-0

2 jaar geleden
Mooi voor de toekomst en je kan er nog wat aan verdienen maar kost hij niet teveel ???
+1/-0

2 jaar geleden
Balen dat we weer 14 voorrondes moeten gaan spelen en dus niet kunnen wachten op de "buitenkansjes".
Ik word niet zo blij van Propper en/of Veerman.
+2/-1

2 jaar geleden
Dan liever Veerman. Jong en nog potentie. Goede kop. Die kan wel een balletje wegleggen. Vraag me af of ie past in stijl van herr Schmidt.
+1/-0

2 jaar geleden
Als je Veerman nu niet pakt gaat hij naar az, die kunnen het wel betalen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
PSV kan het wel betalen maar willen het niet betalen. AZ zou trouwens in coronatijd ver over hun record moeten gaan als ze 12 miljoen gaan betalen.
+1/-0

2 jaar geleden
Interesse voor Propper EN Veerman.
Zegt veel wel iets over de onvrede van onze trainer naar ons middenveld.

Dan zegt Schmidt indirect doorselecteren met Pablo en Sangare, of gaat hij in ieder geval kiezen. Dat is lijkt me het beste

Een propper naast Sangare/Rosario en daarvoor Veerman is wel een mooi middenveld.
Toch heb je ook Ledezma wat een prima scorende aanvallende middenvelder kan worden

10 miljoen voor een speler van bijna 30 (propper) gewoon niet doen.
Je ziet al dat hij blessuregevoeliger is, dan zou ik gaan voor veerman. Maar zeker niet voor 12, rond de 8/9 stuk reëler.

Dus Ledezma/ Gotze
Sangare/Rosario - Veerman

Mocht er flink worden gecasht vanwege Malen en mogelijk Denzel,
graag Senesi aantrekken, mocht Fey moeten verkopen. Beste verdediger eredivisie
Zoniet nog een poging wagen bij H Moreno.

Achterin staat het echt niet goed genoeg, 30 goals tegen is belabberd in de eredivisie
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zou niet weten waarom niet, Feyenoord staat er dramatisch voor financieel
En als psv een paar klappers maakt vanwege het ek, is dat wellicht niet uitgesloten
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wat een aannames.

open/sluit de onderstaande quote:

Zegt veel wel iets over de onvrede van onze trainer naar ons middenveld.

Dan zegt Schmidt indirect doorselecteren met Pablo en Sangare, of gaat hij in ieder geval kiezen. Dat is lijkt me het beste.



Rosario gaat waarschijnlijk vertrekken, want interesse van andere clubs. Daar heeft Schmidt en zijn door jou bedachte "onvrede" en "doorselecteren" niks mee te maken. Indirect zegt Schmidt dus helemaal niks, hooguit dat hij graag een vervanger wil.
+2/-0

2 jaar geleden
Het komt er dus op neer dat wij iedere topspeler van een club uit het linker rijtje niet meer kunnen betalen (Heerenveen staat overigens in het rechter rijtje). Fijne constatering. Als we doorgaan met Schmidt moeten we fysieke kracht en loopvermogen hebben op het middenveld. Dan denk ik niet meteen aan J. Veerman en Pröpper.
+1/-0

2 jaar geleden
De prijs kan nog wel zakken onder de 10 miljoen als je met Heerenveen een bonus deal maakt. De toekomst van PSV (en andere clubs) ligt nu eenmaal bij jonge, talentvolle spelers...

Een ander gevaar dat op de loer ligt, is dat Bruma, Doan en Sadilek weer terugkeren naar Eindhoven. Als er dan niemand vertrekt, kun je onderhand een heel elftal aan middenvelders opstellen, terwijl juist de verdediging geen solide indruk maakt.
+1/-0

Ik zou voor die positie Albert Gudmundsson terug halen, heeft nog een 1 jarig contract dacht ik bij AZ.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Huh?

Een rechtsbuiten als verdedigend middenvelder?
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
@bok; Jij denkt bij Davy Proper en Joey Veerman meteen aan verdedigende middenvelders, en bij Albert Gudmundsson aan een rechtsbuiten. Albert speelde al bij Jong PSV als aanvallende middenvelder, bij AZ heeft hij mss een keer op rechts gespeeld, maar sinds Pascal Jansen trainer is niet meer, altijd aanvallende middenvelder. Het gaat bij deze over het invullen van de positie van Mario / Mo, de positie die waar Davy speelde in zijn PSV tijd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gudmundsson heeft bij PSV 2 wedstrijden als am gespeeld. Bij AZ ook de meeste wedstrijden als vleugelspits, niet "misschien een keertje" dus.
Gudmundsson is een vleugelspits die vroeger en de laatste paar maanden als am heeft gespeeld. Veerman heeft daar 1 of 2 keer gespeeld maar is een cvm/cm, die ook weleens als lm speelt, geen am.

Dat ik bij Veerman (ik heb het niet over Propper gehad) aan een cvm denk lijkt me een stuk logischer dan denken dat Gudmundsson en Veerman hetzelfde type speler zijn en dus voor dezelfde positie in aanmerking komen.
Veerman zie ik dus ook niet als vervanger van Gotze of Mo, maar als vervanger van Rosario, die waarschijnlijk gaat vertrekken.
+1/-0

 
@bok; Moet je het bericht boven lezen, voorkeur van PSV gaat uit naar Propper boven Veerman. Wat Gudmundsson betreft ik heb het over jong PSV, in PSV 1 is hij slechts een paar keer ingevallen, daar kan je geen positie aan plakken.
+1/-0

2 jaar geleden
Veerman valt voor mij vooralsnog in de categorie Doan/Thomas/Ramselaar/Maher. De stap van een NL subtopper naar de top is gigantisch.

PSV heeft behoefte aan echte diepte investering(en) in de as; routine, leiderschap, directe versterking. Categorie Blind/Klaassen/Tadic. Als we volgend seizoen de CL in willen dan maak je met het huidige elftal zelfs in de voorronde geen schijn van kans.
+4/-0

 
Dacht het niet, Doan is mooi gaan rijpen in Duitsland, wss zien wij die nooit meer in Eindhoven
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb echt al heel lang niet meer gereageerd op dit forum maar hier maak ik een uitzondering voor. Ik kom zelf uit Volendam, ben voor PSV en zou het zeker leuk vinden om een Volendammer bij PSV te zien spelen maar ALSJEBLIEFT NIET JOEY! Wat ik van Joey bij FC Volendam heb gezien is dat het een leuke creatieve speler is maar zeker niet de speler die PSV nodig heeft. Joey heeft een veel te gemakkelijke/luie instelling. Een typische mooi-weer-voetballer. Niet de mentaliteit die PSV op dit moment nodig heeft. Liever een type Guardado.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage