Jong PSV knokt zich naar punt tegen Telstar

30 april 2021 21:58

Jong PSV knokt zich naar punt tegen Telstar; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond knap een punt gepakt op bezoek bij Telstar. Vanwege de coronabesmettingen was de ploeg flink verzwakt en dat was ook te zien op het veld. Onder leiding van Ernest Faber, die op de bank zat omdat ook hoofdtrainer Peter Uneken corona heeft, knokte de ploeg zich naar een 2-2 gelijkspel.

Over de gehele wedstrijd wist de ploeg maar twee keer op doel te schieten en toonde zich daarmee dus uiterst effectief. Na ruim een half uur spelen maakte Nigel Thomas het eerste doelpunt van Jong PSV na een geweldige steekpass van Johan Bakayoko. Jong PSV leek vervolgens af te stevenen op een nederlaag, maar in blessuretijd werd een vrije trap van Amin Doudah niet weggewerkt, zodat Emmanuel Matuta met zijn eerste treffer in het betaald voetbal voor de gelijkmaker zorgde.

Vlak voor tijd kwam bovendien Ilyas Bougafer binnen de lijnen. Voor de aanvaller van PSV Onder 18 was het zijn officiële debuut in het betaald voetbal.

Jong PSV: Van Dorp, Sambo, Matuta, Vos, Oppegard, Doudah, Saibari, Bakayoko, Tielemans, Antonisse (87' Bougafer), Thomas (78' Nassoh)