Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Het is een teleurstellende middag'

2 mei 2021 18:47

In gesprek met ESPN gaf Donyell Malen aan dat het een teleurstellende middag was. "We hebben veel kansen gehad, maar het is gewoon teleurstellend", aldus Malen.

Gevraagd werd aan de spits wat nu het verschil was tussen de eerste en tweede helft. "De positionering en het tempo", zo gaf hij aan. "We wisselden sneller van kant en daaruit kregen we ook wel kansen, maar het was niet goed genoeg."

PSV had het ook lastig met de speelwijze van Heerenveen. "Zij hielden het midden goed dicht en daar staan veel spelers van ons", zei hij daarover. "Maar het is heel simpel. We hadden deze wedstrijd gewoon moeten winnen. Ongelofelijk dat al die kansen er niet in zijn gegaan."




Tags

malen espn heerenveen positionering wisselden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage