Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'Het was wel een aardige invalbeurt'

2 mei 2021 19:05

Yorbe Vertessen gaf in gesprek met ESPN aan tevreden te zijn met zijn wedstrijd tegen Heerenveen. "Ik probeerde zoals de trainer vroeg om gevaarlijk te zijn en dat is wel gelukt. Het was wel een aardige invalbeurt", aldus Vertessen. "Ik moest diepte brengen. In de eerste helft ontbrak dat en dat moest ik brengen. Dat heb ik wel goed gedaan denk ik."

De Belg maakte ook zijn eerste doelpunt voor PSV. "Ik hoop dat het een bevrijding is voor de volgende wedstrijden", zo gaf hij aan. "Ik raak hem niet helemaal goed. De verdediger tikt hem dan vervolgens binnen, dus ik weet niet of dit een geweldig doelpunt van mij is. Ik hoop niet dat deze nog ontnomen wordt, want dat is eerder ook al gebeurd."

Vertessen had in de tweede helft het gevoel dat PSV de overwinning naar zich toe zou trekken. "We scoorden snel het tweede doelpunt en toen had ik echt het gevoel dat we er op en er over zouden gaan", zei hij daarover. "Dan krijg je heel snel die tegengoal, maar alsnog hadden we het gevoel dat we zouden winnen want wij hadden de beste kansen."




Tags

vertessen bevrijding espn heerenveen ontnomen tikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage