Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het was gewoon een heel slechte eerste helft'

2 mei 2021 19:16

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan dat voor PSV de wedstrijd zeer teleurstellend was verlopen. "We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Het was gewoon een heel slechte eerste helft", aldus Gakpo. "We waren niet scherp, wonnen onze duels niet en creëerden heel weinig. In de tweede helft was het op zich wel beter, maar het was niet genoeg vandaag."

In de rust was Roger Schmidt ook boos geworden. "Dat hij meteen drie keer wisselt zegt wel genoeg", zo gaf Gakpo aan. "Hij wisselde drie spelers en dan moesten wij het maar laten zien. Dat is niet gelukt."

Zelf liet Gakpo zich weer zien met een heerlijke goal. "Het was een goede goal", zei hij daarover. "We speelden geen goede wedstrijd en als je dan op voorsprong komt, komt er wel wat emotie los. Alleen één minuut later lag hij er alweer in."




Tags

gakpo cody creeerden espn roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje