Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen Volendam

7 mei 2021 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen Volendam; image source: Pro Shots

Jong PSV moet de vierde periodetitel definitief uit het hoofd zetten. De ploeg ging vrijdagavond op PSV Campus De Herdgang met 0-1 onderuit tegen FC Volendam. Ondanks dat Jong PSV legio kansen wist te creëren, wilde de bal er maar niet in en was een nederlaag het gevolg. Een kwartier voor tijd werd uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd gemaakt.

Vanwege de vele coronabesmettingen was Jong PSV nog altijd niet compleet. De bank was vooral gevuld met spelers van PSV Onder 18. Niemand maakte echter zijn debuut.

Jong PSV zou bij een zege bovendien ook geen kans meer gemaakt hebben op de periodetitel. Door de zege van Cambuur zouden zij sowieso niet meer achterhaald kunnen worden.

Opstelling Jong PSV: Van Dorp, Sambo, Matuta, Daverveld, Vos, Doudah, Saibari, Bakayoko, Tielemans, Antonisse (75' Nassoh), Thomas




Tags

jong volendam periodetitel antonisse bakayoko cambuur coronabesmettingen daverveld dorp doudah herdgang legio matuta nassoh saibari sambo tielemans vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Het verhaal van dit seizoen is kansen missen en makkelijk doelpunten incasseren.Hopelijk gaat het scoren volgend seizoen met een ex topspits als trainer wat makkelijker.
+1/-0

2 jaar geleden
In deze een copie van de hoofdmacht.
Hoe zou dat nou eens verbeterd kunnen worden?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Winnaarsmentaliteit.

Kappen met dat gezever over ontwikkeling is belangrijker dan dat er gewonnen wordt. Het begint al bij de jeugd en in het 1e zie je het nog steeds. Het kan spelers geen reet schelen of ze nog 2e worden dit seizoen, laat staan kampioen, als ze aan het einde van het seizoen een volgende stap in hun carrière gaan maken, want die volgende stap vindt men veel belangrijker.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage