Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donyell Malen in beeld bij Barcelona'

7 mei 2021 23:27 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Donyell Malen in beeld bij Barcelona"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo is Donyell Malen in beeld bij Barcelona. Hij zou een optie zijn mocht oud-PSV'er Memphis Depay niet haalbaar lijken. Vooral Ronald Koeman zou enthousiast over de mogelijke komst van de spits van PSV zijn. Volgens het medium zal de transfersom echter een probleem vormen.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

barcelona malen depay deportivo koeman mundo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Transfersom een probleem? In Spanje kunnen ze toch onbeperkt lenen bij de bank zonder terugbetaals?
+5/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Vandaar de super League. Nog meer geld én nog meer schulden!!! Aanpakken die maffia praktijken. En spelen zal ie daar niet doen..niet veel althans
+2/-0

2 jaar geleden
Voor 5 miljoen + Messi mogen ze hem hebben.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Zit niet te dromen jongen...eet je pizza hahaha
+2/-1

2 jaar geleden
Barcelona en geld, geen goede combinatie vandaag de dag.
+1/-0

 
2 jaar geleden
En definitie faillissement durft niemand uit te spreken. Het gaat maar door...helaas. en dan nog een fair play klassement hahaha
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het zou zo maar kunnen dat die superleague-idioterie juist het tegenovergesteld effect gaat geven. De roep om nivellering wordt steeds groter, en komt ook veel van de klanten(lees supporters) van het 'product' Voetbal. De UEFA en FIFA zijn boeven, maar zien ook wel dat het niet door kan blijven gaan in deze vorm de interesse zal alleen maar afnemen in voetbal en TV-uitzendingen.
+2/-0

2 jaar geleden
PSV moet zijn transfersom optrekken naar 40 miljoen.Donyell is een van de begeerde spitsen in europa, met Dortmund en Milan ook op het vinkentouw.Kan zijn dat Donyell Barca als een droombestemming ziet.In dat geval , PSV had vorig jaar ook interesse in de 21 jarige middenvelder Riqui Puig,centraal middenveld.Komt momenteel bij Barcelona moeizaam uit de verf maar zeer getalenteerd,en begeerd en gevolgd door veel topclubs.Riqui Puig is een publiekslieveling in Barcelona,dus het kan ok zijn dat ze weer opnieuw bij hem uitkomen als hij door ontwikkelt.Mocht FC Barcelona komen,en een deal sluiten door bijvoorbeeld Malen in termijnen te kunnen betalen,dan zou PSV kunnen toeslaan door Riqui Puig hier 2 jaar op huurbasis te laten door ontwikkelen,waarbij PSV bedingt dat Barcelona zijn salaris betaald.Hij staat bij Barcelona onder contract tot 2023 ,ze kunnen tussentijds zijn contract aldaar verlengen.Win win situatie voor Puig,PSV ,Barcelona,Malen.Psv kan met het transfergeld zich verder versterken en aan Propper denken,zodat het middenveld een nieuwe mogelijk CL waardig gedaante krijgt.Barcelona-Malen in 4 termijnen jaarlijks gegarandeerd 10 miljoen laten betalen.En procenten afdingen bij toekomstig doorverkoop.Op deze manier is PSV ook 4 jaar lang gegarandeerd van transfer inkomsten om een of twee versterkingen te halen.Iedereen tevreden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik reken even door wat je hier zegt hoor: Malen (geschatte waarde volgens Transfermarkt 30 miljoen)wordt verkocht aan Barcelona voor 4x10 miljoen (40 miljoen) + gratis gebruik van hun wisselspeler Riqui Puig voor 2 jaar zonder kosten en een doorverkooppercentage. Weet je zeker dat dit genoeg is?
+1/-0

2 jaar geleden
Hopelijk blijkt PSV in staat om Malen (en Drumfries) een langer (verbeterd) contract te laten tekenen. Denk dat dat voor Malen zelf geen slechte deal zou zijn. Hierdoor zou hij in alle rust kunnen werken aan zaken die beter moeten om vervolgens een grote stap voorwaarts te maken over 12 maanden. ik snap nog steeds niet waarom Malen door veel PSV fans niet voor vol lijkt te worden aangezien.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mensen hebben er gewoon een handje van om het gras groener te zien aan de overkant. Bij onze eigen spelers wordt gefocust op de tekortkomingen en bij spelers van andere clubs op de krachten. Over het algemeen dan.

Ik zie deze transfer overigens niet gebeuren. De financiële malaise bij barca is geen grap. Ik neem aan dat PSV minstens 30 miljoen wil ontvangen (al hoop ik natuurlijke op meer) en dat is voor barca op het moment totaal onmogelijk. Hoe raar dat ook klinkt voor zon rijke club.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Malen is een prima voetballer maar moet nog veel gogme ontwikkelen. Hij heeft bv. simpelweg dit jaar te veel gemist in 1 op 1 situaties met de keeper. Als hij dat onder de knie krijgt zullen clubs veel geld over hebben voor hem.
+1/-0

2 jaar geleden
Memphis niet haalbaar zijn? Die is transfervrij aan het einde dit seizoen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Transfervrij betekent dat er een dikke tekenpremie en zaakwaarnemersfee betaald moet worden. Zie de Stefan de Vrij. Plus Memphis zijn salaris zal "iets" hoger zijn dan Malen zijn Barca startsalaris.
+1/-0

 
Ja, tel het allemaal bij elkaar en je hebt Malen eer nog lang niet voor, dus?
+1/-0

2 jaar geleden
Dus waarschijnlijk zijn ze zelfs niet in staat om salariskoste ed te betalen,en moeten ze eerst verkopen.
+1/-0

Ja @Gallier, vroeg ik me eigen ook al af, verder geen woord meer vuil aan dit gedonder;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Zou mooi zijn voor hem maar kunnen ze het wel betalen .???
+1/-0

2 jaar geleden
"What? No money? Here, suck a c*ck!"
+2/-0

 
2 jaar geleden
Speciaal ingelogd om dit te liken :’D
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Pfff de geruchtencarrousel die voorafgaat aan de transfermarkt. Ik wacht het maar rustig af.

Het liefst zie ik onze aanval, dus inclusief Donnie, gewoon intact blijven. Met name defensief en ook wel op het middenveld is er dringend versterking nodig. Eigenlijk ook op de keeper-positie, ik houd mijn hart vast.

Mocht Malen toch niet te houden zijn, mag ik toch hopen dat PSV eens een keer het onderste uit de kan haalt: "Ajax-bedragen". Iedereen shopt bij PSV voor dubbeltje op de eerste rang.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Uitgaande transfers van Chucky en Bergwijn waren goede bedragen voor spelers die zich alleen in NL hadden bewezen (af en toe).
+1/-0

 
2 jaar geleden
In het geval van Chucky, hij had ook gescoord namens Mexico op Wk tegen Duitsland. Dat blijft ook hangen, net als een wereld wedstrijd tegen België.
+1/-0

2 jaar geleden
Niet doen , het is nog maar de vraag of Barcelona Europees speelt volgend seizoen.
+1/-0

2 jaar geleden
Mocht Depay niet haalbaar zijn??
Als die niet haalbaar is, dan Malen zeker niet, Depay heeft een aflopend contact. Malen moet hopelijk toch minimaal 35 miljoen opleveren.
Wat een nieuws
+2/-0

 
Memphis zal een flinke bult tekengeld willen hebben en ongetwijfeld een veel hoger salaris dan Malen
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is nog maar de vraag of dat zoveel zou schelen. Op huidige salarissen bij barcelona is (ik meen) 70% gekort. Vraag is of je met zo'n schuldenberg dat weer omhoog kunt krijgen, wie gaat dat betalen? Die superleague is slechts een poging financieel niet onderuit te gaan, niet voor niets dat barcelona daar in blijft volharden. De dag dat Messi stopt bij Barcelona, zal de marketingwaarde onderuit gaan, dus de tijd is niet in het voordeel van hen.
+1/-0

2 jaar geleden
Een specifiek prijskaartje wordt niet genoemd in El Mundo Deportivo.
Behalve de prijs is ook de zaakwaarnemer een probleem. Dat is Raiola.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage