Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meerdere clubs tonen interesse in Michal Sadílek'

9 mei 2021 12:24 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Meerdere clubs tonen interesse in Michal Sadílek"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat meerdere clubs belangstelling hebben getoond voor Michal Sadílek. De middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis voor Slovan Liberec en dankzij zijn spel daar hebben onder meer Hamburger SC, SC Freiburg en Sparta Praag interesse getoond. In maart was Sadílek met Jong Tsjechië nog actief op het EK onder 21, waarin hij geen minuut miste in de groepsfase.

Sadílek heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2022, maar de club heeft een optie om dit contract met een extra seizoen te verlengen.

Meer op ED.nl




Tags

sadilek freiburg hamburger jong liberec praag slovan sparta tsjechie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik weet het niet maar soms worden spelers ook snel afgeschreven bij ons. Vind hem qua mentaliteit en postuur wel op Zinchenko lijken, die voetballend wel meer in zijn mars had. Maar die werd ook afgeschreven bij ons en kijk eens waar die nu speelt.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat had alles te maken met de idiote en ijzeren heinig vasthouden van Bommel aan hem op LB positie, terwijl hij daar elke wedstrijd verzoop en anderen hem kans kregen (Lato & Boscagli).
Als bijter op middenveld kan hij best van waarde zijn, maar niet voor de basis imo...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zinchenko werd toch niet afgeschreven, hij werd gehuurd van Man. City en is terug gegaan na een leuk begin maar naderhand zakte hij weg en kwam er op het middenveld niet meer in onder Cocu.
+1/-0

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Ik vind hem ook te klein, letterlijk, maar dat is Verratti ook....ik weet het gewoon niet, maar wanneer je propper en Veerman aantrekt, heb je Sangare voor daar achter met eventueel Thomas.... ik zou hem nog een jaar verhuren en aankijken hoe hij zich verder ontwikkelt
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jammer dat psv geen LB had, waardoor hij op de verkeerde plek stond
+1/-0

2 jaar geleden
Niet bepaald PSV-niveau, althans datgene wat de club zou moeten nastreve.

Aan de andere kant behoort hij zeker niet tot de slechtste aankopen. Verre van. Al is dat natuurlijk geen criterium.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Wel een bijtertje en kan echt wel voetballen. Had dit jaar niet misstaan ipv Sangare of Rosario. Maar ook sadilek is niet iemand van het niveau dat we moeten nastreven. Maar vind niet dat je zo iemand uit eigen jeugd voor een appel en ei moet laten gaan.m. Aangezien HSV ook interesse heeft is het misschien een idee om sadilek + 2 mln te ruilen met van Drongelen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage