Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We wilden voor Eran winnen vandaag'

9 mei 2021 20:55

In gesprek met ESPN was Roger Schmidt tevreden met de wedstrijd tegen Willem II. "We speelden in een constant ritme. We hebben de tegenstander geen kans gegegen en zelf twee keer gescoord, dus wij zijn blij", aldus Schmidt. "Het was niet makkelijk, omdat ze achterin met vijf man speelden. Zoals wel vaker gebeurd in de laatste weken. Het is niet makkelijk om te spelen tegen zulke teams. Je hebt dan de eerste goal nodig en daarna de tweede om de wedstrijd te controleren."

Schmidt was ook zeer te spreken over de energie van zijn ploeg. "Het is duidelijk dat we in de resterende wedstrijden de hele selectie nodig hebben", zo gaf hij aan. "Het wordt een heel zware week. We moeten nu herstellen en zorgen dat we klaar zijn voor donderdag."

De trainer ging ook in op de situatie rondom Eran Zahavi. "Onze gedachten zijn bij hem en zijn familie. We zijn blij dat er niemand gewond is geraakt, maar desondanks was het verschrikkelijk voor de hele familie", zei hij daarover. "Iedereen kan zich voorstellen hoe zij zich nu voelen. Wij waren allemaal in shock en wilden voor Eran winnen. We hopen dat alles goed gaat met zijn gezin, ook in de nabije toekomst. Het is echt ongelofelijk wat er daar is gebeurd."




Tags

schmidt eran roger controleren espn gegegen gewond shock zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage