Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelman Mark Spenkelink bezorgt Jong PSV punt tegen Almere City

12 mei 2021 22:06
Foto: Pro Shots

Doelman Mark Spenkelink bezorgt Jong PSV punt tegen Almere City; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft het seizoen afgesloten met een gelijkspel tegen Almere City. Op bezoek bij de promotiekandidaat eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. Via Fredrik Oppegård kwam de ploeg vlak na rust op voorsprong, maar halverwege de tweede helft kwam Almere City op gelijke hoogte. Doelman Mark Spenkelink groeide uit tot man van de wedstrijd. De keeper van Jong PSV voorkwam met enkele uitstekende reddingen dat er meer tegendoelpunten vielen en pakte daarmee een punt voor de ploeg van Peter Uneken.

Jong PSV kreeg in het duel zelf amper kansen, al was Nigel Thomas met een vrije trap op de lat gevaarlijk en kreeg invaller Johan Bakayoko een goede mogelijkheid. Over de hele wedstrijd was Almere City echter de betere, maar vooral dankzij Spenkelink werd het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie afgesloten met een gelijkspel.

Door het gelijke spel is Jong PSV ook het beste beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie geworden. Jong Ajax eindigde dankzij een overwinning tegen Telstar op evenveel punten, maar heeft een minder doelsaldo. Ook stadsgenoot FC Eindhoven werd op doelsaldo geklopt.

Opstelling Jong PSV: Spenkelink, Sambo, Daverveld, Vos, Oppegard, Matuta, Doudah (76' Rigo), Kjolo (71' Tielemans), Antonisse (89' Seelt), Saibari (46' Kristinsson), Thomas (71' Bakayoko)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong spenkelink bakayoko bezorgt oppegard antonisse beloftenteam daverveld doudah fredrik geklopt kjolo kristinsson matuta nigel rigo saibari sambo seelt tielemans uneken voorkwam vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Lekker puntje tegen een promotiekandidaat dankzij keeper Spenkeling.Jammer dat PSV1 geen keeper heeft die punten pakt.Volgend seizoen onder leiding van Ruud een beter seizoen draaien.Eind goed al goed.
+1/-0

2 jaar geleden
Beste Jong-team van dit seizoen. We had dat gedacht halverwege. Kan volgend jaar alleen maar beter.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Van wat ik gezien heb dit seizoen, hebben Sambo, Kjølø, Oppegård, Thomas, Fofana en Bakayoko potentie om de stap naar PSV 1 te maken, hoe denken jullie daarover?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Over Thomas en Bakayoko heb ik mijn twijfels.Sambo,Daverveld,Matuta,Fofana,Oppegard hebben toekomst in de eredivisie.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie jong alleen sporadisch spelen op TV. Wat vind jij van Delange, daar hoor ik positieve dingen over...
+1/-0

 
2 jaar geleden
De laatste tijd zijn ze alleen nog in het schakelprogramma te zien dus heb ik JPSV weinig zien spelen. Ik was in het begin heel enthousiast over keeper Delanghe. Daarna was het een tijdje minder en hij is nu geblesseerd. Maar in potentie een prima keeper maar heel wisselvallig.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage