Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Leuk dat hij er weer in gaat'

16 mei 2021 17:00

In gesprek met ESPN gaf Marco van Ginkel aan blij te zijn dat hij eindelijk weer eens gescoord had. "De laatste was AZ-uit, meer dan drie jaar geleden. Leuk dat hij er weer in gaat", aldus Van Ginkel. "Het is fijn dat ik nu ook weer negentig minuten maak, drie in een week zelfs."

Van Ginkel ging verder: "Eigenlijk jammer dat het seizoen voor mij nu klaar is, want ik kom er net lekker in. Drie wedstrijden in de week was eigenlijk niet echt de verwachting dat ik dat zou kunnen, maar dat doe je dan toch."

Gevraagd werd aan de middenvelder of hij fysiek weer op hetzelfde niveau kan worden van voor zijn blessure. "Ik heb nu drie wedstrijden in een week gespeeld. Ik voel me nu wel vermoeid, maar dat mag nu ook. Maar mijn knie voelt goed en daar ben ik blij mee", zo gaf hij aan.




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage