Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Ramalho inmiddels gesignaleerd in Eindhoven', akkoord over transer van 2,5 miljoen

25 mei 2021 14:26 - Twitter ByronFr20
Foto: Pro Shots

"André Ramalho inmiddels gesignaleerd in Eindhoven", akkoord over transer van 2,5 miljoen; image source: Pro Shots

PSV lijkt op korte termijn de transfer van André Ramalho af te kunnen ronden. De Braziliaanse verdediger van Red Bull Salzburg is inmiddels gesignaleerd in Eindhoven, zo valt te zien op een foto op Twitter. Ook PSV-watcher Rik Elfrink meldt via social media dat Ramalho in Eindhoven is gezien.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV met Red Bull Salzburg een principe-akkoord bereikt over een transfer van ongeveer 2,5 miljoen euro. Alleen een medische keuring zou een deal nog in de weg kunnen staan.






Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho gesignaleerd salzburg transer elfrink foto keuring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Dat is 1.. nu de rest van de versterkingen nog.
Al worden we ook sterker enkel al door het vertrek van sommige spelers ;-(
+2/-0

 
2 jaar geleden
Is dit daadwerkelijk een versterking? Zal moeten blijken? Kan weinig/ geen beelden van hem vinden.
+1/-3

 
2 jaar geleden
Zal idd moeten blijken. Als boscagli de beoogde lcv is / blijft klinkt het alsof psv een redelijk langzaam centrum zal hebben afgaande op de geluiden hier en daar
+1/-0

 
2 jaar geleden
Msn nog eens de afgelopen topics lezen!
+4/-1

 
2 jaar geleden
Dat iemand in Oostenrijk goed functioneert zegt niet alles. Ik ken de Oostenrijkse competitie niet maar kan me voorstellen dat de dynamiek van die conpetitie bijvoorbeeld heel anders is dan in NL. Ik zie vaak buitenlandse verdedigers moeite hebben met de manier van voetballen in NL. We gaan het zien, ik kan niks vinden qua beelden over hem.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Gelukkig voor hem spelen we al een seizoen niet meer Nederlands voetbal, maar de magische tactiek van een Duitser
+1/-0

 
Op basis van een computerspelletje en een foto is hier al geconcludeerd dat hij er niet veel van kan
+4/-0

 
Tja hè, ik bedoel Schmidt zal toch zijn connecties daar hebben, of het nou in Oostenrijk of Bonaire is maakt toch niets uit? Gek is Schmidt toch niet?
+1/-1

 
2 jaar geleden
@Por: wees eerlijk: maken Mvogo en Zahavi ons wezenlijk sterker? Komen ook uit de koker van Roger Schmidt.
+1/-0

 
@Tony, ons selectie is naar mijn mening ook niet je van het, maar we hopen er altijd het beste van, op Teze na heeft zowat ieder speler met zware ongemakken te maken gehad, laten we hopen dat er op tijd een team kan staan dat ons wat meer plezier kan doen beleven dan lauw kou lauw
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Voor 2.5 is dit echt een koopje. Hoop dat ie qua salaris ook geen uitschieter wordt. Ben er wel blij mee voor dat geld. En zeker zo vroeg in de transferperiode al.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vileine opmerking die laatste 😉
+1/-0

2 jaar geleden
Kreeg al foto via app.

Met dank aan KatC.

Ben benieuwd of het wat wordt.

Blijf uiteraard sceptisch.
+1/-0

1,Boscagli is helemaal niet traag en is volgend seizoen een stuk verder en ontwikkeld zich in uptempo,2 Ramalho is als tweebenige een mooie aanvulling achterin,en Obispo is zo te zien een prachtige backup in opkomst, wat ik hoop is dat buiten Teze om nog een rechtsback en Max concurrentie van Jetro hebben we een volwassen achterhoede, mijn voorstel dus;-)
+3/-1

 
2 jaar geleden
Jetro zat ik ook al aan te denken.

Dan weet je iig wat je binnenhaalt.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Willems komt natuurlijk niet naar PSV zolang Max hier nog is. Jetro gaat never-nooit akkoord met een contract als wisselspeler. Of wil je wisselspelers ook 2 miljoen salaris gaan geven?
Ik gok dat Willens terug naar Newcastle wil.
+2/-0

 
Jetro in goede doen hoeft geen stap opzij te doen voor Max ZoB, en gezonde concu kan geen kwaad toch? het is dan aan die twee om zich de plek in de ogen van de coach op te eisen.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Dan nog komt hij niet voor een paar speklappen voetballen, lijkt mij. Meerdere miljoenen aan salaris voor enkel de LB positie wordt een beetje duur denk je niet?
+1/-0

2 jaar geleden
Goed dat we snel doorpakken en een pijnpunt achterin hopelijk al voor de start van de voorrondes van de CL op kunnen lossen. Dat is nu topsportmentaliteit!! Het is altijd afwachten of iemand ook gaat brengen wat je ervan verwacht, maar Schmidt kent deze jongen al, dus ik heb er wel vertrouwen in. Volgende stap Arias terug en van Ginkel en Pröpper tekenen.
+3/-0

2 jaar geleden
Welkom Ramalho. Wil je niet onder druk zetten maar niveau Alex gewenst! Succes
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als hij dat voor 80 % haalt, dan zijn we spekkoper voor 2.5 mln
+5/-0

 
 
2 jaar geleden
Voor een 2e Alex zal hij nog flink het krachthok in moeten.

Ik hoop dat PSV nu slim aan het inkopen is. Boscagli is ook goedkoop gehaald en haalde na 1 jaar de basis. Dan is je verlies niet te groot als het toch niet gaat. Baumi + Bruma hebben een vermogen gekost, dat nu verdampt is.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Prima. 2,5 Miljoen ga je geen buil aan vallen. Nu nog een echte top CV ernaast. Die mag wat meer kosten. :)

Boscagli op het middenveld.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wel het type wat we nog kunnen gebruiken.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Precies, namen is niet zo belangrijk. Het type speler die Schmidt wil om zijn ideeën optimaal uit te voeren, dat is wat telt. Bv. dat je afh. van je tegenstander, of stand in de wedstrijd, snel kunt omschakelen van bv 4222 naar 442 of 4321 met n juiste wissel. De nummertjes geven hier slechts de actuele intentie weer, maar de mogelijkheid dat je snel kúnt omschakelen, dat is waar Schmidt mi. naar kijkt bij het aantrekken van spelers.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nou denk dat hij ook kijkt naar wie kan en durft er - met ruimte in de rug - druk te zetten naar de middellijn vanuit de verdediging...
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zekers @psvaltijd. Pressing spelen is bij Schmidt echter een vereiste voor bijna elke speler. Maar je kunt ook pressing spelen met weinig ruimte achter je, kijk hiervoor bv. maar naar de interesse die er is voor Mwene. Stel, je wisselt tijdens de wedstrijd Max voor Mwene, dan krijg je n heel andere dynamiek in het spel.
+1/-0

 
2 jaar geleden
En waar gaan we dat van betalen?
Voorlopig moet er nog steeds een gat worden gedicht van zo'n 35 miljoen en er is nog niemand verkocht. Ondertussen hebben we alweer 2 spelers gekocht + salarissen en de hele rataplan, uit het potje wat ons wat meer ruimte moest geven. Gaat hard zo.
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Kosten vallen mee: respectievelijk 5,5 en 2 mln... dat moet te doen zijn lijkt me

Als ik moest kiezen, zou ik voor Lyanco gaan (Europese ervaring), hoewel Schmidt Kim goed kent...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Niet als je nog een gat van 35 miljoen zien te dichten en geen zekerheid hebt dat je volgend seizoen wel weer in een vol stadion speelt.
Wat als Malen en Dumfries geblesseerd raken op het EK?
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij is er door corona gat van 25 mln, dat opgelost kan worden met eigen vermogen; daarnaast is er 25 (ruwe gok) van de extra 50 a 55 mln beschikbaar gekomen voor snelle verstrekkingen, zodat PSV niet weer als laatste in de vijver moeten vissen...
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Oke.. 25 miljoen coronaschade, ook goed.
Die 25 miljoen voor de seclectie is wel heel ruw. Ook nergens gelezen dat er zoveel beschikbaar zou zijn voor transfers en ook nergens gelezen dat we dat dit jaar gelijk even erdoorheen zouden gaan jagen. Dat was niet bedoelt om enkel dit jaar Sjonnie een dikke portemonnee te geven, zoals hij zelf al aangaf. Dat geld is om in de toekomst eerder toe te kunnen slaan, niet eenmalig.
Ook nergens gelezen dat met dat geld de corona schade gedekt zou worden. Wel gelezen dat dat met transfers moet gebeuren en die zijn er dus nog steeds niet geweest. Tot nu toe worden de kosten van de selectie alleen maar groter, want er is nog helemaal niemand weg.
Ook de 5,5 en 2 mln uit je vorige reactie zijn enkel de kosten die betaald moeten worden aan de club, daar komt nog een hoop bovenop en dan vergeet je Drommel ook nog.

Volgens mij zit iedereen hier een beetje in Football Manager modus.
+1/-0

 
2 jaar geleden
En hoe denkt gij, oh vierhoevige veelgrazer, dat zulk een gat is ontstaan?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Oh en e.e.a. heeft helemaal niks te maken met die ruim €40M (and counting) die "onze" td heeft verkwanseld aan middelmaat c.q. regelrechte bagger?

Alle clubs hebben te maken (gehad) met covid, maar die maken er over het algemeen verder niet zo'n puinhoop van. En dan heeft PSV de trouwe aanhang nog verzocht (verder) mee te delen in de malaise, hetgeen ook lang niet alle clubs hebben gedaan. En wat doen wij vervolgens met het bij elkaar gecollecteerde geld: wederom een miskoop, Sangaré à €9M.
+1/-3

 
Nee, klopt. Bij alle andere clubs loopt het financieel geweldig en zij merken helemaal niets van dat corona.
+5/-0

 
2 jaar geleden
En RIS, reden te meer om creatief en zuinig met je kostbare geld, en dat van je trouwe seizoenkaarthouders, om te gaan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Daar heb je dan weer wel helemaal gelijk.
+1/-0

 
2 jaar geleden
@killerinstinct: Als jij mij kan vertellen welke 11 voetballers we kunnen kopen voor een gezamenlijk bedrag van €33.500.000,- (excl salarissen), welke 100% zijn waarde in geld meer dan waard zullen zijn, koop ik PSV en maak ik jou TD.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zoals ik al eerder aangaf, ik hoef geen td te worden, daarvoor ontbeer ik de capaciteiten. Ik ben niet geschikt, en evenzo heeft John de Jong meermaals laten blijken absoluut en totaal niet geschikt te zijn.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Stom van mij! Dat komt natuurlijk niet door corona maar door Sjonnie, toch? Het is natuurlijk ook nog Sjonnie's schuld dat het stadion dit seizoen leeg was.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Nee die lege stadions zijn niet te wijten aan "Sjonnie". En laten wij vurig hopen dat eventuele "lege stadions" in de toekomst ook niet aan "Sjonnie" te danken zullen zijn.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Daar hoef jij echt niet bang voor te zijn. Echte supporters blijven de club steunen, met of zonder Sjonnie, zelfs als jij TD gemaakt zou worden.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Oh ik zal altijd een seizoenkaart blijven aanschaffen, al is het alleen al opdat niemand anders mijn plaats zal gaan innemen.

Mooi dat het stadion komend seizoen weer vol zal stromen. Hopelijk inspireert het. Indien niet komt PSV niet meer weg met het wanproduct van de afgelopen jaren.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je bent wel in n dogmatische status sinds n paar weken, elke datzelfde kritiek punt scoren.
Jouw mening hoor, prima, maar om dat nou overal bij te halen... wordt beetje langspeelplaat met n kras (op zijn ziel); iets waar er meer last van hebben overigens imo 😉

Hoe dan ook we zullen het er toch mee moeten doen, dus leg je erbij neer.
Het is echt uitgekauwd deze "discussie" en jij kunt meer dan dit, kom op killer!
Ik hoor graag jouw aanbevelingen om eea beter te maken (zonder de functie van TD ter discussie te stellen;-)
+1/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zoals jij bijvoorbeeld je ergert aan een sombere benadering van medeforummers, kunnen weer anderen, zoals ik, moe worden van overdreven positivisme. Zeker indien dat positivisme als misplaatst wordt beschouwd.

Daarnaast is het ook een soort van verdedigingsmechanisme*. Door het ventileren van de ergernissen, verlaten de donkerste emoties lichaam & geest. Je moet natuurlijk te allen tijde voorkomen dat je er zelf aan onderdoor gaat.

En bijkomend voordeel: als je uitgaat van het slechtste scenario, kan het alleen maar meevallen.

*3x woordwaarde
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Touché, weinig waarde😉
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi dat is de 2e en nu eens een speler voor achterin hard nodig en bij deze welkom...
+1/-0

2 jaar geleden
Wellicht dat dit precies is waar bij de deal van circa 50 miljoen over gesproken werd. Tijdig de selectie bij elkaar kunnen krijgen zonder dat verkopen afgewacht hoeven te worden. Ondanks dat, 2,5 miljoen zou denk ik niet een bedrag zijn waarvoor je eerst persé moet verkopen. Het ziet er wel naar uit dat er een stuk vroeger in het seizoen getracht wordt de selectie bij elkaar te krijgen en hopelijk kunnen we goed voor de dag komen tijdens de voorrondes.

CL behalen is vanuit financieel oogpunt het belangrijkste voor PSV (en dan het liefst natuurlijk met een kampioenschap). De voorrondes zijn wellicht de belangrijkste wedstrijden van komend seizoen voor PSV wanneer je kijkt naar potentiële opbrengsten per wedstrijd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Die voorronde zal al moeilijk genoeg worden. Als we met dank aan Man U in de derde voorronde terecht komen moeten we twee ploegen van dit rijtje nog even uitschakelen:
-Shaktar
-Benfica
-Racing Genk
-Celtic
-Midtylland
-Rapid Wien
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Die laatste 4 zijn te doen, die bovenste 2 zijn lastiger, maar ook niet onhaalbaar, gezien PAOK Benfica uitschakelde vorig jaar...

Denken in mogelijkheden & kansen, de beren komen vanzelf🙃
+2/-1

2 jaar geleden
Iemand een lijstje hoeveel spelers PSV nu onder contract heeft staan, incl de verhuurde spelers die al dan niet terugkeren? Ik ben de tel kwijtgeraakt...
+2/-0

2 jaar geleden
Goed begin van de "zomerse" transfer periode op deze HISTORISCHE dag...

Na deze mijlpaal 33 jaar geleden kwam de eerste Braziliaan naar PSV en wat voor een: ROMARIO DE SOUSA FARIA...

OH PSV wat ben je mooi...

Voor alle cynici: laat me ff lekker wegdromen

En morgen verder doorschakelen:
Jefrey Bruma ?
Jetro Willems ?
Luuk de Jong ?
Davy Pröpper ?
Santiago Arias ?

Oude bekenden, imo beter dan n wilde gok...
+2/-1

 
Natuurlijk mag je dromen net zo goed als dat de ene ziels negatief mag zijn en de ander weer overdreven positief, welk van de drie je ook bent probeer het eens iig met humor te benaderen want voetbal mag voor ons liefhebbers/fans/supporters geen levensbehoefte zijn, het is ter vermaak en is makkelijk te vervangen als je goed om je heen kijkt, het aanbod is vrij groot, kwestie van wennen;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Ik ben tevreden dat PSV nu al tijdig bezig is met het versterken van de selectie. Ramalho zou minstens net zo goed moeten zijn als Teze, Boscagli en Viergever. Laten we hopen dat hij nog beter is.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje