Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: André Ramalho tekent voor drie jaar bij PSV

26 mei 2021 10:00 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: André Ramalho tekent voor drie jaar bij PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de komst van André Ramalho Silva bevestigd. De 29-jarive verdediger is overgenomen van Red Bull Salzburg en heeft in het Philips Stadion een contract voor drie seizoenen getekend. Nadat Ramalho zondag het seizoen eindigde in Oostenrijk vloog hij direct naar Eindhoven voor de medische keuring.

Technisch Manager John de Jong geeft aan blij te zijn met de komst van de Braziliaan. "Met André Ramalho halen we een ervaren centrale verdediger naar PSV die bekend is met de voetbalfilosofie van Roger Schmidt en de kwaliteiten heeft om dat op het veld uit te voeren", aldus De Jong. "Daarnaast weet hij wat het is om voor de prijzen te moeten spelen én deze te winnen. We volgen de verrichtingen van André al vanaf het moment dat hij in Europa actief is en hadden nu een kans hem naar PSV te halen. Daar hebben we direct naar gehandeld."

Zelf kijkt Ramalho er naar uit om in Eindhoven aan de slag te gaan. "Het eerste contact met PSV dateert van vorig seizoen. Destijds kwam het nog niet tot een overstap. Ik ben erg blij dat het nu wel gelukt is", zo geeft hij aan. "Ik ken de historie van PSV, de warme band met Brazilië en de goede naam die de PSV-supporters hebben. Ik kijk ernaar uit om hier in het Philips Stadion te gaan spelen en hoop net zo succesvol te zijn als meerdere landgenoten hier in het verleden waren."

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho jong braziliaan historie jarive keuring landgenoten oostenrijk roger salzburg schmidt silva voetbalfilosofie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Welkom André! Ik ken hem verder niet en heb hem nooit zien spelen. Dus moet afgaan op de cijfers en meningen van anderen. Hij is al jaren basisspeler bij een club die wél structureel in de top 32 van Europa staat. Daarbij lees ik op het forum van Red Bull Salzburg dat de fans echt ziek zijn van zijn vertrek. Vanwege zijn kwaliteiten, maar zeker ook vanwege zijn karakter. Dus ik heb wel het gevoel dat we hier een prima speler hebben binnengehaald en dat voor weinig geld (2,5 miljoen). Daarbij vind ik het positief dat PSV al zo actief is op de transfermarkt, aangezien de belangrijke CL wedstrijden er al snel aan komen. Deze jongen kan gewoon de hele voorbereiding meedraaien.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi. Wilde niet verlengen omdat Roger hem vorig jaar al ingefluisterd had dat ie kon aansluiten. Koopje.


Nu nog die 2.20 meter lange Chinees of Koreaan voor die andere plek achterin. En Propper. En Veerman, of Teuntje Koopmeinders. Beetje Nesquick erbij, en klaar is Klara.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het binnen halen is gelukkig vroeg begonnen.
+1/-0

In computerspelletjes schijnt hij er niks van te kunnen en op basis van een foto werd hier ook al geconcludeerd dat dit niet de speler is die we zoeken. Als dat maar goed gaat :denk


:D
+2/-2

 
2 jaar geleden
Sssssst straks zet nog mensen aan t denken
+2/-2

 
2 jaar geleden
Serieus een computer spelletje?? Als we daar al vanuit moeten gaan zeg pffff hahahaha
+2/-2

2 jaar geleden
Hij lijkt een beetje op Ruud Gullit met snor en korte haren.
Welkom André!
+3/-0

2 jaar geleden
Welkom bij PSV André Ramalho! Gewaardeerde speler geweest bij RB Salzburg wat gewoon een uitstekende club is. Als hij het bij Salzburg kan dan vast ook bij PSV.
+2/-0

2 jaar geleden
Welkom Ramalho,,
Hopelijk nu rust achterin en niet meer die chaos voor de goal en een normale opbouw van achteruit...
+1/-0

2 jaar geleden
Je kan je er financieel in ieder geval niet een heel grote buil aan vallen(tenzij dat hij een megasalaris opstrijkt) en verder laat ik me graag verrassen.
Wel mooi dat filmpje van Gomes in de PSV mail waarin hij PSV, Eindhoven en de fans nog eens alle lof toezwaait. Zijn toch waardevolle contacten in voetballand Brazilië !
+1/-0

2 jaar geleden
Ik ben benieuwd. Welkom bij de club!
+1/-0

2 jaar geleden
Kan PSV enkel maar complimenteren met het snelle handelen. Plus punt voor John dat het nu al voor elkaar is. Zeer belangrijke positie voor de voorrondes CL. Je zag vooral in de twee wedstrijden in Griekenland de zwakte achterin. Zekerheid heb je nooit, maar ik heb hier vertrouwen in.
+2/-0

2 jaar geleden
Dus deze man gaat naast Teze in de verdediging staan? Want kan mij niet voorstellen dat de grootste verassing van vorig seizoen Teze nu op de bank komt te zitten. En Teze is ook veel beter centraal dan rechtsback. Had eigenlijk het liefste Obispo-Teze gezien voor volgend seizoen.
+1/-0

2 jaar geleden
Er kan onderhoud aan de platte kar gedaan worden ter voorbereiding van de huldiging in maart 2022.
+1/-1

2 jaar geleden
Welkom bij PSV dan maar.

Voordeel van de twijfel.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage