Transparent
Inloggen
Sluiten

'Denzel Dumfries in beeld bij Everton'

3 juni 2021 23:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Denzel Dumfries in beeld bij Everton"; image source: Pro Shots

Zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad meldt dat Denzel Dumfries in beeld is bij Everton. Bij de nummer tien van de Premier League is Marcel Brands de Director of Football. Hij was al gecharmeerd van de rechtsback toen hij zelf nog technisch manager was bij PSV. Vlak nadat hij naar Engeland vertrok werd Dumfries overgenomen van sc Heerenveen.

Naast Everton staat de aanvoerder van PSV bij meerdere clubs op de radar.

Meer op ED.nl




Tags

dumfries everton brands engeland heerenveen radar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Voor de right price en geen Dump price.
+5/-0

2 jaar geleden
If the price is right indeed!

Maar daar maak ik mij dan niet al te druk over. Met Engelse clubs is het over het algemeen goed zaken doen. Boter bij de vis en geen gedoe met termijnen.

En Marcel is ons nog wel wat geld schuldig, gezien zijn dure "afscheidscadeautjes" Luckassen & Romero.

Afwachten dus maar. En zeker niet te vlug, bij het eerste het beste bod toe happen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De marktwaarde van deze speler met nog een contract van een jaar zal niet veel meer zijn dan 15 miljoen euro. En dan moet hij een goede indruk achterlaten op het EK. En met zijn vertrek gaat PSV er aanvallend op achteruit. Het is een aanvallende rechtsback.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Alleen heeft hij nog een contract tot juni 2023. Dan is 15 miljoen voor de rechtsback van het NL elftal gewoon aan de karige kant, ook in de huidige markt.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zonder Denzel tekort te willen doen: is 15 miljoen voor een van de minder overtuigende Oranjespelers (afgaande op de afgelopen maanden) zonder enige Champions League-ervaring wel zo karig?

Correctie: even vergeten dat hij in 2018/2019 ook al basisspeler was, dus hij heeft toen wel degelijk in de Champions League gespeeld. Wel slechts 6 wedstrijden
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dan doe je hem toch echt tekort, aangezien hij 10 wedstrijden CL op zijn naam heeft staan (6 poulefase en 4 kwalificatie). ;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik was al bezig met de correctie ;)
Champions league-kwalificatie zegt echter wel een stuk minder, mede te danken aan de soms nietszeggende clubs die daar acteren
+1/-0

 
2 jaar geleden
Haha, geen probleem. ;)
Die kwalificatie zegt inderdaad minder, maar die 6 in de poule heeft hij wel 6x90 minuten gemaakt tegen Tottenham, Inter en Barcelona, dus die tellen wel echt mee.

Overigens lapte Everton afgelopen zomer nog 27.5 miljoen voor Godfrey van Norwich en 22 miljoen voor Doucouré van Watford, dus 20 miljoen+ voor spelers die dat seizoen met hun clubs gedegradeerd waren en ook geen CL ervaring hebben.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Niet de minste ploegen inderdaad! Vaak leveren 6 groepsfase-wedstrijden 4 toppers op, maar in dit geval waren ze alle 6 raak.

Wat betreft die spelers die je noemt: whole different ball game. Die spelers hebben in de Premier League gespeeld, na de Champions League misschien wel de meest aanzienlijke clubcompetitie (ik schat het niveau hoger in dan groepsfase Europa League). Scouts hebben die spelers bovendien bijna wekelijks aan het werk gezien tegen topclubs.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
30 miljoen, en omdat het toevallig actieweek is (1+1 gratis), krijgt hij Baumgartel erbij. Bij twijfel eventueel Luckassen plus Jumbo cape en van Aerle broekje nog gratis erbij doen.
+6/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
🤣🤣🤣

Alleen de supers zijn in vorm deze dagen, oranje gevoel toch nog ver te zoeken...
+1/-1

2 jaar geleden
Mooie club voor hem ,beter voor Psv en Denzel om er heen te gaan ,bedankt alvast voor je inzet ..
+2/-0

2 jaar geleden
Gevaarlijk. Het netwerk van Brands richt zich nu op PSV. Dat hoeft niet vervelend te zijn. Voor een bedrag van 20 miljoen gaat er een international van 24 een logische vervolgstap maken, Mino kan er ook 25 miljoen van maken.We zullen zien.PSV hoeft niks.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat kan inderdaad ook positief zijn. Ik heb liever dat Everton interesse toont dan een of andere gare Zuid-Europese club die wel netjes de speler ontvangt, maar niet de factuur betaalt. Engelse clubs gaan niet onderhandelen over het laatste dubbeltje en betalen gewoon als er betaald moet worden. Overigens ben ik wel benieuwd wat er gebeurt als leerling tegenover meester komt zitten aan de onderhandelingstafel.
+5/-1

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Met nog een 2 jarig contract... aanvoerder, tevens vaste international, die moet minimaal 20-25 opleveren, ipv 15.... ze lijken wel gek in eindhovuhhhh.... Mazraoui bv.... die gaat voor meer weg.....😠🤔😫, onbegrijpelijk....
+3/-0

 
2 jaar geleden
Precies. Minstens 20 miljoen. Het is ook niet slim om hem al voor het EK te gaan verkopen. Speelt hij een paar goede wedstrijden wordt hij nog meer waard.
+2/-0

 
2 jaar geleden
En wat als frons weer een bagger opstelling/ tactiek weet te produceren, en Nederland gaat er af tegen Oostenrijk, Oekraïne en Noord Macedonië? Denzel is een goeie back, fijn persoon, uithangbord voor de club. Maar bedragen van 20 miljoen, in deze tijd, aint gonna happen
+3/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ajax verkocht Dest voor 21 miljoen en ze gaan ook zo'n bedrag voor Mazraoui verkopen voor een dergelijk bedrag.
Terwijl dat niet eens zekere basissepelers zijn.

Het ligt niet aan de tijden, het ligt aan PSV dat op een enkele uitzondering (Bergwijn) na structureel te weinig vraagt voor de spelers. En dan wordt het vanzelf een selffulfilling prophecy, als je je spelers structureel te laag inschaalt dan worden ze vanzelf ook minder waard.

Zie ook Doan, blinkt uit bij een kleine Bundesliga club en wij vragen er 5 miljoen voor terwijl we 10 miljoen of meer betalen voor afdankertjes uit de Bundesliga.
Weet zeker dat als Doan niet van PSV was en we hem gewoon wilden kopen van Bielefeld dat we er meer dan 10 miljoen voor zouden moeten betalen.
+4/-0

2 jaar geleden
Ondanks dat Dumfries technisch gezien zeker niet het beste is wat we de afgelopen jaren in onze selectie hadden is hij een geweldige speler voor ons geweest. Altijd vol gas gaand, nooit zeiken en vooral ook een zeer goede aanvoerder. Ik geef het je te doen om de afgelopen jaren wekelijks je zegje te hebben moeten doen na weer een slechte prestatie. Hij stond altijd zijn mannetje, was oprecht en bleef de club perfect vertegenwoordigen. Een jongen wars van sterallures, in tegenstelling tot veel van zijn voetballende leeftijdsgenoten. Ik gun je een fantastische transfer held!
+13/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt, perfecte voorbeeld idd

Aan de andere kant: wel zakelijk blijven, centen genoeg daar aan de overkant...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Mooie post Tony!
We gaan Denzel nog missen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
We gaan hem enorm missen. Ik moet nog maar zien wie zijn plek en aanvoerdersband overneemt
+1/-0

2 jaar geleden
Dolle dries, zoals wij hem wel eens gekscherend noemen. Ik kan me wel aansluiten bij het verhaal van Tony. En denk ook dat we pas weten wat we missen als hij er niet is. Poëzie modus uit. Klein beetje off topic, ik heb sterk twijfels of teze onze geschikte rechtsback is. Vind hem centraal meer hebben. Gisteren een flits gezien, waarbij er op de achterlijn/zijlijn behoorlijk te kijk werd gezet. Maar ik heb dus slechts flitsen gezien en laat me graag corrigeren.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Opbouwend was ie heel sterk, de beste vd 4 verdedigers, net als in de combinatie. Maar defensief werd ie idd een paar keer eruit gelopen. Maar dat werden die andere drie ook. Die Duitsers gaven vollgass. Bijna niet te verdedigen als het positioneel niet klopt bij oranje.
+1/-0

 
Centraal is hij ook sterk opbouwend en daarbij komt hij verdedigend ook beter uit de voeten dan op rb.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hahaha en zo hoort fullgass gespield worden
+1/-0

2 jaar geleden
Hij zal hopelijk toch een 15/20 milj opleveren?
+1/-0

2 jaar geleden
Dumfries wil een stap maken en Everton lijkt me uitermate geschikt voor hem. Voor de juiste prijs moet dat gewoon rond kunnen komen. Of Teze de ideale kandidaat is als aanvallende RB betwijfel ik wel. Zie hem meer als een CV. Arias terug halen zou voor mij de beste optie zijn al weet ik niet hoe het met hem gaat na zijn blessure. Weet iemand of Manolev nog voetbalt?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Manolev??? Die is een vrienden team begonnen samen met vd Gijp!!
+4/-0

2 jaar geleden
Minimaal 20 miljoen gezien een contract van 2 jaar, international en een prima leeftijd. Everton kan dit prima betalen. Maar Brands hoeft echt niet aardig te zijn voor PSV. Dat is verleden tijd. Het is aan de Jong om er het maximale uit te halen.
+4/-0

2 jaar geleden
Ik heb begrepen dat Bayern München Dumfries wil overnemen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Oké ik zal happen. Vertel wat je hebt vernomen.
Je hebt speciaal een account aangemaakt, dus of je hebt breaking news of je bent een troll.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, ik ben inderdaad nieuw. Op PSV Fans bijna alleen nieuws over 020. dus goede site over PSV gezocht.
Het nieuws over Bayern München heb ik gisteren ergens gelezen, zal kijken of ik het nog terug kan vinden.

Ik weet niet of ik een link mag plaatsen, maar hier heb ik het gelezen.
https://www.soccernews.nl/news/809365/bayern-muenchen-denkt-aan-deal-met-psvlink
+1/-0

 
2 jaar geleden
Haha oké bedankt voor de link. Ben benieuwd of het concreet wordt.
En uiteraard welkom hier👍
+1/-0

 
2 jaar geleden
Thanks Hendrikus. Voel me nu al thuis HaHaHa
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje