Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fiorentina hoopt op huur van Érick Gutiérrez'

12 juni 2021 09:03 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Fiorentina hoopt op huur van Érick Gutiérrez"; image source: Pro Shots

Voetbal International en het Eindhovens Dagblad melden dat Fiorentina hoopt op een huurdeal van Érick Gutiérrez. De nummer 13 van Italië wil de middenvelder tijdelijk overnemen. Mede vanwege blessureleed kwam de international van Mexico afgelopen seizoen tot maar acht wedstrijden. Gutiérrez heeft nog een contract voor twee seizoenen in Eindhoven.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez fiorentina huur blessureleed huurdeal mexico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Risicoloos huren hebben we niks aan. Dan verkoop m maar iets onder de oorspronkelijke vraag. Maar volgens mij blijft het een Mexicaans international, dus dat mag best iets opleveren.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als hij daar speelritme kan opdoen en groeien, kan ie bij terugkomst van onschatbare waarde worden.... kan...
+1/-0

2 jaar geleden
De afgelopen jaren een overvloed aan middenvelders,maar wel veel van het zelfde.
Alsof er naar de bakker is gegaan,voor 7 halfjes wit,ipv 3 heel bruin.
Investeer goed,of investeer niet.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dit dus. En dan hebben we ook nog de pech(?) dat onze halfjes wit er regelmatig lang uit liggen met blessures( Mauro, Thomas, Guttierez). En dan zal ik voor het gemak Ihattaren, van Ginkel en Gotze niet als halfjes wit tellen.
+3/-0

Is het Nondejus zo moeilijk een koper te overtuigen? PSV is echt zwak in onderhandeling, niet normaal hoeveel geld de laatste jaren door de plee is gespoeld, bij een andere club was het allang gefikst.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Por, de markt ligt totaal op zijn reet. Als je ziet hoe het grote Barcelona probeert een selectie bijeen te krijgen. Lijkt we een cursus ‘creatief met kurk’.
+1/-2

 
2 jaar geleden
‘creatief met kurk’

Wow! Thnx for refreshing my memory! :)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik probeer geen punt te maken, was gewoon blij met de herinnering aan Kreatief met Kurk met Arjan Ederveen. Geniaal!
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Huh? Dus als PSV een speler wil huren, zoals bv Van Ginkel, dan is Chelsea een slechte onderhandelaar?
+1/-0

 
Nou nee he? Je kan mij best begrijpen, die vergelijking is niet nodig, slaat imo nergens op.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, ik kan je niet begrijpen met die redenering.
De vergelijking slaat wel degelijk ergens op. Ook Guti is net terug van weer een blessure en alleen dat al maakt het niet zo makkelijk om hem te verkopen en de vergelijking niet eens zo heel vreemd.
+2/-0

2 jaar geleden
Wie heeft die gozer ook alweer gehaald?

"De huurlingen van PSV", zou een reeks stripboeken kunnen worden.
+1/-5

 
2 jaar geleden
Wordt je er zelf niet moe van steeds hetzelfde re zeggen???
Ik heb het wel eens gezegd ik ken hem en weet hoeveel hij vqn de club houdt.
Hij doet echt heel veel voor de club en tuurlijk zit je er wel eens naast met een speler maar hij haald ook echt zoveel binnen en hij knokt heel hard en zelfs in deze moeilijke tijd !!!!
Moeten trots zijn om zo'n Persoon die in alles bij PSV past te hebbeb!!!!!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Word je er zelf niet moe van om telkens te beweren dat John de Jong een topmanager is?

Feit 1: 3 seizoenen PSV onder JdJ, 3 seizoenen gefaald. Feit 2: in die 3 seizoenen is er een slordige €50M over de balk gegooid aan miskopen.

Als speler heeft hij het niet écht waargemaakt bij PSV, veel te blessuregevoelig, maar dat haalt het niet bij zijn wanprestaties als td. By far de zwakste schakel (en aan zwakke schakels momenteel bepaald geen gebrek bij PSV).
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ik zou ook heeeel graag willen dat we weer presteren in de CL en Jaren achtereen landskampioen worden. Je wilt niet weten hoe ziek ik ben dat het gaat zoals het nu gaat.
En ik zeg vaak hadden we ook maar een comfort abonnement bij de KNVB die Ajax schijnt te hebben dat scheelt een x of 5 hands/ buitenspel per seizoen en je hebt recht op wat penalty's.

Tuurlijk ook hoe kan dat met die Bruma komt niets of niemamd voorbij die Baum is ook niets en kosten aardig wat knaken.

Tuurlijk heb je wel tegenvallers
+1/-0

 
2 jaar geleden
Weet je welke TD ook 3 keer niet kampioen werd met PSV en flink met geld heeft gesmeten? En hoeveel van de spelers die die TD in die tijd heeft gehaald nu in het heldenlied zitten?
Of kon Arnesen er ook niks van?

Hou toch eens op met je gezever.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
Al die feiten die je noemt zijn het minste wat je kunt eisen van iemand die een dergelijk salaris verdient. Anders zouden de toezichthouders openlijk falen als dat niet aan de orde zou zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat zou je zeggen maar ten eerste is er club die veel meer vermogen heeft dus betere spelers koopt en ook de lonen zijn veel hoger. Ajax heeft ook geluk dat als een speler een paar aardige wedstrijden speelt de achterban de spelers ( v. Gelderen bijv) gelijk die speler de hemel in prijst en bedragen van tig miljoen gaat noemen.
En zoals ik al zei mazzel is voor hun ook geen vreemd woord.
+1/-0

2 jaar geleden
Verkopen svp. Die smoesjes die na een jaar verhuur opduiken als de optie tot koop ter sprake komt zit niemand op te wachten.

Wel heel bijzonder dat ie na alle rampspoed überhaupt nog geselecteerd is voor Mexico. Als ie speelt in de GoldCup mazzel je misschien toch nog met een koper.
+1/-0

2 jaar geleden
Zijn geen verhuurbedrijf is gewoon tekoop !
+1/-0

 
2 jaar geleden
Want als een speler niet of niet tegen acceptabele condities verkocht kan worden is op de bank of tribune zetten een beter alternatief dan verhuren? Tuurlijk verkoop je zo'n speler liever maar dat moet dan wel kunnen. Het is allemaal niet zo zwart wit.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Persoonlijk vind ik dat je alleen moet verhuren als je nog enigszins vertrouwen hebt in een toekomst bij PSV voor die speler. In alle andere gevallen zou ik zeggen, weg ermee.
Maar ik ben dan ook natuurlijk geen kenner en al helemaal geen penningmeester😎
+2/-0

2 jaar geleden
Wachten tot de laatste dag met verhuren. Eerst proberen te verkopen.
+1/-0

2 jaar geleden
John struin is de mexicaanse markt af.PSV heeft daar de afgelopen jaren een goede connectie mee gehad en er lopen nog altijd interessante spelers voor PSV rond.Erick guiterrez heeft als international een goede naam in mexico ,zet hem in de onderhandeling van een transfer. Carlos Salcedo ,6M ,27 jaar ,CV Tigres UANL.Carlos Rodríguez CM ,7.5M ,CF Monterrey ,ook vincent janssen speelt daar ,ook een optie ipv Luuk de jong als die onhaalbaar is.Denk ook eens aan de terugkeer van Hector moreno als we toch bezig zijn
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, nee, nee.

Guti heeft zelf aangegeven in Europa te willen blijven spelen.
Janssen serieus? En Moreno? Echt? Je zou Huntelaar en Robben zeker ook terug willen halen?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Héctor Moreno heeft deze week net een contract getekend bij Monterrey dus dat lijkt me niet reeel. Weet ook niet wat zijn niveau nu is. Zou wel top zijn, een verdediger van het niveau dat hij destijds had.

Vraag me af hoe goed een speler zoals Carlos Salcedo is die al bij zoveel clubs (ook in Europa) steeds relatief kort heeft gespeeld. En die op z'n 27e weer bij zijn eerste club speeld. Dat is vaak niet vanwege diens kwaliteiten. Maar wellicht is hij de uitzondering. Welke kwaliteiten voegt hij toe aan PSV en wie zou hij moeten vervangen in het basiselftal?
+1/-0

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Niets huur, gewoon 5 a 6 miljoen aftikken en hij is van jullie!
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Riberi naar huis krijg je ruimte voor een jonge beloftevolle Guti speler.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Verlengen met 1 seizoen dan mag ie verhuurd worden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage