Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil komst Marco van Ginkel snel afronden'

15 juni 2021 11:08 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV wil komst Marco van Ginkel snel afronden"; image source: Pro Shots

Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International meldt dat PSV de transfer van Marco van Ginkel snel af wil ronden. Na vier huurperiodes moet de middenvelder nu definitief onder contract komen te staan in Eindhoven. Komende week zou de transfer al afgerond moeten worden. Bij de eerste training op vrijdag 25 juni zal hij normaal gesproken meteen aansluiten.

Ook de transfer van Davy Pröpper zou snel afgerond moeten worden. Joey Veerman is ook in beeld bij PSV, maar Pröpper staat hoger op de lijst. Indien Yvon Mvogo daadwerkelijk terugkeert naar RB Leipzig zal er normaal gesproken ook een nieuwe doelman gehaald worden.




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel afronden huurperiodes joey leipzig mvogo veerman yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Prima zaak, krijg steeds beter gevoel over aanstaand seizoen...
+3/-0

2 jaar geleden
Met Veerman haal je meer goals in huis vanaf het middenveld. Als je de statistieken van die twee vergelijkt, dan zou ik voor Veerman gaan. Maar dat zal wel niet in het blok systeem passen :)
+2/-3

 
2 jaar geleden
Huh? Veerman maakt er 11 in 53 eredivisie-wedstrijden Heerenveen, van Ginkel 30 in 67 eredivisie-wedstrijden bij PSV en dan tel ik zijn invalbeurten van dit seizoen nog mee als volledige wedstrijd.

Zelfs met assists erbij kom je bij Veerman op 'slechts' 26 doelpunten in 53 wedstrijden, terwijl van Ginkel dan op 39 in 67 wedstrijden staat.
Als van Ginkel zijn oude niveau haalt heeft hij toch echt betere statistieken dan Veerman. Of hij terug kan komen op dat niveau blijft de vraag.
Bij Veerman is het de vraag of hij een stap omhoog uberhaupt aankan; speelde dit seizoen ook genoeg draken van wedstrijden bij de nummer 12 (!) van de eredivisie.
+8/-0

 
Net zoals BasArnhem zou ik het dus ook weten, heb maar een kanttekening en dat is dat er superlijm gebruikt is bij Marco.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Sorry, ging om vergelijking propper of veerman;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Van Ginkel is een speler die al meerdere malen bewezen heeft het PSV-niveau aan te kunnen. Als hij nu fit blijft, kunnen we hier nog heel veel jaren plezier van hebben. Joey Veerman is een speler die opviel bij Heerenveen, maar waarvan ik niet zomaar durf te zeggen dat hij in de top ook gaat slagen.

Als ik nu moest kiezen tussen een transfervrije Van Ginkel en Veerman voor een flink aantal miljoenen ophalen, dan wist ik het wel.
+5/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Ik schrik me kapot ! Las Joel Veltman 😱
+3/-0

 
Volgend keer eerst je brillie ontvetten Frikandelleke;-)
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Haha had ik ook al last van
+1/-0

2 jaar geleden
Van Ginkel is natuurlijk in orde maar ik vraag mij wel af wat ze met al die overtollige middenvelders gaan doen. Misschien onderbrengen bij een uitzendbureau?
+1/-2

 
2 jaar geleden
Valt mogelijk wel mee. Fein komt niet terug, Guti mogelijk weg, sadilek. 1 eruit 1 erin. En als de vervangers beter zijn, top.
+2/-0

2 jaar geleden
Is Marco nou nóg niet vastgelegd dan?

De Pröpper uit zijn eerste seizoen bij ons is van harte welkom, die slapjanus van jaargang 2 mag wegblijven. Mag sowieso niet te veel kosten. Ik vind overigens Marco & Davy vergelijkbare voetballers, waarbij eerstgenoemde de betere.

Beide Veermannetjes zijn imo niet niveau PSV (of althans het niveau dat wij zouden moeten nastreven). Leuke spelers voor AZ & Feyenoord.
+4/-2

 
2 jaar geleden
Ja inderdaad, hij had 3 weken geleden al kunnen tekenen tenzij er iets speelt dat wij niet weten? Naja als ie maar gewoon tekent dan is het een prima aanwinst natuurlijk.
+2/-0

 
2 jaar geleden
@psv_fan86 Hij is paar dagen na de laatste wedstrijd van het seizoen getrouwd, en is enkele dagen daarna op huwelijksreis gegaan. Nu is hij ook op vakantie met onder andere Davy Propper. Hij is dus simpelweg alleen nog maar bezig geweest met andere dingen, en PSV gunt hem deze ruimte ook. Zit niet heel veel druk achter omdat beide het waarschijnlijk mondeling al eens zijn, alleen laatste details zullen nog besproken moeten worden wat waarschijnlijk gelijk gebeurd zodra hij weer in Nederland is. Dat is dus wat er speelt!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Kijk aan dat zit dus wel snor 😊
+1/-0

 
2 jaar geleden
Leuke speler voor AZ??? Hahah hoelang geleden wonnen wij nog van AZ Feyenoord en Ajax????
+1/-1

2 jaar geleden
Lekker JOHN DE JONG! Hopelijk ook pröpper maar niet voor min 10milj!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage