Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noni Madueke ook in beeld bij Borussia Dortmund'

19 juni 2021 10:55 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Noni Madueke ook in beeld bij Borussia Dortmund"; image source: Pro Shots

Naast Donyell Malen denkt Borussia Dortmund ook aan Noni Madueke als mogelijke versterking voor de aanval. Dat meldt Voetbal International. De waarde van de Engelsman zou worden geschat op 20 miljoen euro. Eerder kwam al naar buiten dat Leicester City concreet geïnteresseerd was, terwijl verschillende clubs uit de top vijf-competities geïnformeerd hadden.

Madueke heeft nog een contract voor drie seizoenen bij PSV.

Meer op VI.nl




Tags

madueke dortmund leicester malen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
80 miljoen voor noni en donny!!
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Minimal 20 te weinig😎
+2/-0

2 jaar geleden
Ja, of 100 miljoen voor Noni, Dummy en Donny 😎
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Achteraan sluiten: 40 mln graag, dan praten we verder... ofwel negeren!

100 vor die 3 is veel te bescheiden @Hendrikus

Voor Madueke zelf is het beter om eerst hier door te breken; Malen is ander verhaal...
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik lees (of het waar is vers 2) dat dumfries "in het kader van goed werkgeverschap" niet meer zal kosten als 15 miljoen. Ik mag toch hopen dat het niet waar is, en dat PSV nu eindelijk eens voordeel haalt uit de marktwerking. Dus of dumfries het waard is, is niet zo relevant, meer dat hij nu interessant is. Dus meer op kan brengen. PSV mag goed werkgeverschap tonen door mee te werken, tegen een hele, hele goeie prijs. Daarnaast vind ik donny in potentie echt een wereld speler. Daar helpt een assist tegen Oostenrijk ook aan mee. Hopelijk stelt frons hem op tegen Macedonië en maakt hij er 2.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Eens, waar zou jij Denzel op inschalen nu?
Ik denk dat 30 reëel is...

Je weet echter niet wat er in het verleden is afgesproken met Dumfries en zijn zaakwaarnemer...

Je kent ongetwijfeld de geschiedenis van Guardado en Moreno...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Weet ik niet. Wij hebben net ons huis verkocht. Makelaar zegt letterlijk, het is niet meer wat het huis waard is maar wat de markt er mee doet. Is hier ook een beetje van toepassing. Wat betreft dumfries, ik denk dat hij bij everton perfect zou passen. Inzet, passie, loopvermogen en een goed uithangbord voor je club. International, relatief jong. Allemaal belangrijke factoren. En hij heeft de wind in de zeilen nu. Ik zou zeggen dat 15 miljoen heel redelijk is maar ik ga ook af op wat ik een seizoen PSV zie. Echter door de "heat of the moment" zou dat nu zomaar eens 20 kunnen zijn. Het gaat er mij om dat PSV hier alles uit moet halen en als het dan tot een transfer komt, mooi. En wat aangaande de spelers die je noemt, ik weet niet of denzel een clausule in contract heeft. Of malen, met de verlenging van vorig jaar.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind het te bizar voor woorden hoe vaak psv spelers voor een appel en een ei laat gaan. Je zit al met het verschil dat iedere speler die Ajax op z’n cv heeft staan het dubbele oplevert (niet waard is), maar dan ook nog dat incapabele technische beleid dat iedere speler met een jaar contract bij psv niet meer dan 2 miljoen mag kosten en iedere speler die 1 keer z’n contract verlengd wordt schijnbaar meteen beloofd dat ie voor een appel en een ei weg mag… Spreek dan af dat je samen gaat cashen. Nu gaat de rest van het transfervedrag gewoon rechtstreeks in de zakken van Raiola
+2/-1

2 jaar geleden
Veel zal afhangen van een club die echt flink de portemonnee wil én kan trekken. Zodat het spel op gang komt. Stel, united koopt sancho, Dortmund heeft dan pegels en kan ook aan de slag. Dat zal allemaal nog wel even duren, dus dit soort berichten komen er nog veel de komende weken.
+2/-0

2 jaar geleden
Minder zou een koopje zijn ,gewoon houden (NIET te KOOP )later wel tekoop a 40 miljoen
+2/-0

Als ik zo de reacties hier zie is het van; Verkoop ons lekker leeg en wordt maar uitgeschakeld Europees vierde/vijfde in de competitie en janken, maar wel lekker een dikke bankrekening?
+1/-0

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
We halen eind twintigers zonder restwaarde ervoor terug. Bankrekening loopt zo langzaam leeg net als mijn fietsband vannacht .
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je doet je nickname geen eer aan zo😉

Voor de transfer opbrengst zijn eind 20-ers niet interessant, voor de ervaring en het doorgroeien van onze talentvolle jeugd echter wel...

Buiten dat, kijk maar onze vriendenin A'dam: dat neerslag zich ook uit in prijzen en prijzen is weer inkomen (CL).
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik snap je Por. Al zijn denny en donny wel spelers die al aan hebben gegeven weg te willen. Madueke ziet toch ook de route sancho, en als er dergelijke bedragen komen weet ik niet of je als PSV überhaupt kunt weigeren. Misschien wél als d &d verkocht zijn.
+1/-0

 
Wij hebben net een buffertje gevormd, dus met een beetje creativiteit in het afscheid nemen van wat spelers moeten we toch in staat zijn op onze achterpoten te staan wat onderhandelingen betreft, ik weet/snap dat je het ijzer het best kan smeden bij EK temperaturen maar toch ff tanden laten zien want als Dumfries, Donyell, Madueke en wie weet wie nog meer vertrekken kunnen wij hard gaan werken voor plek 5 komend seizoen, keeper is ook nog een item hè.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Want? Als dummy donny en noni gaan komen er geen andere voor terug? Met een dikke bankrekening kun je wel de juiste spelers terugkopen lijkt me.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het vinden van de juiste spelers is het probleem. Het feit dat rijkere clubs nu bij PSV komen shoppen geeft aan dat er elders niet veel te vinden valt voor ze. Dan krijgt PSV na verkoop hetzelfde probleem... Niet prettig als je over een maand al klaar moet zijn voor de CL.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ben ik het niet mee eens. Clubs als psv, Ajax, feyenoord en az worden altijd leeg gekocht door grotere clubs. Is niets mis mee, Nederland is nu eenmaal een opleidingsland. Als propper komt zal misschien nog Luuk en of arias terugkomen en dan is er ervaring genoeg. Dan moeten er nieuwe madueke’s, donyell’s, denzels, Steven bergwijntjes, Cody’s enzovoorts gehaald worden. Hoe ze het met Madueke en donyell aangepakt hebben qua hierheen halen is geniaal, die moeten er meer zijn. Die talentjes zien ook dat dit werkt.
+1/-0

 
Ja Maan en zo kunnen we doorgaan, hoe denk je dan ooit een team op te bouwen dat voor een enkel prijsje te gaan?
+1/-0

2 jaar geleden
20 miljoen? Dream on!

Wel goed om te zien dat onze spelers weer gewild zijn bij de topclubs.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Kun je nagaan wat ze waard zouden zijn als we kampioen waren geworden en dus al zeker CL zouden spelen volgend seizoen. Het EK is voor PSV iig goed begonnen qua marktwaarde.
+1/-0

2 jaar geleden
Is Noni vanwege de homegrown regel geen goud waard voor Engelse clubs? Ik vind 20 mln wel heel erg magertjes..
+2/-0

2 jaar geleden
Noni is een speler die overtuigd is van zijn kwaliteiten en zijn keuzes zal laten bepalen door de kans op zoveel mogelijk speelminuten.
Ik denk wel dat hij door het soms vreemde wisselbeleid van onze trainer is gaan twijfelen,over de te volgen route.
Psv zou hem in ieder geval,niet onder de 25mln moeten laten vertrekken,maar als je dan weer berichten op VP lees,over Dumfries en goed werkgeversschap,krijg je spontane braakneigingen.
Laten we hopen dat het stemmingmakerij is.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Je moet ook helemaal geen berichten lezen op VP. ;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja joh,ik moet me ook bewust worden van goede journalistiek en riooljounalistiek.
😉
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Dat braafste jongetje van de klas zijn met het werkgeverschap en tegen lage prijzen mogen vertrekken moet nu is afgelopen zijn. Ben daar zo klaar mee! Gewoon knaken maken en verkopen voor wat ze waard zijn. Nu is er een hype om dumfries en brengt ie daardoor 30/35 op moet je hem zeker niet voor 12 verkopen! Maar dummy kan tegen Macedonië zo maar is z’n 3e motm beker pakken, daarom denk ik dat frons Veltman op gaat stellen om de hype te temperen. Zogenaamd onder het mom van we geven Denzel rust.
+1/-0

 
Waar blijft die onzin maar vandaan komen dat Dumfries maar 12 miljoen gaat kosten? De zoveelste die het bericht van het Eindhovens Dagblad volledig uit zijn verband rukt. Het enige wat Rik Elfrink meldt is dat PSV beloofd heeft mee te werken bij een transfer. De rest is alleen maar speculeren waar vooral al die kansloze kutsites als voetbalprimeur en soccernews graag gebruik van maken in hun jacht naar de clicks.
+3/-0

 
Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
En vergeet vooral niet alle ajakkes supporters en journalisten die dat altijd weten te vermelden…. Als Eindhoven maar klein blijft, negatief schrijven cq vermelden en altijd stoken…. Waar speelt Davy volgend jaar ? Juist bij ons! Hoe vaak bracht kut Valentijn hem aan bij ajakkes? Dat geld ook voor Bergwijn, Ihattaren…. En niemand komt uiteindelijk… wat een eigenlijk ongelofelijk slechte journalist is dat, ook al omdat hij altijd z’n mening geeft, waar niemand op zit te wachten… journalisten moeten toch neutraal zijn en feiten brengen?
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Journalisten mogen wel een mening ventileren, maar dan zou 't mooi zijn dat ze er verstand van hebben. Driessen heeft dat niet en gedraagt zich als de Henk vd Meijden van de voetbalwereld: blablabla.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Je hebt volkomen gelijk. Al denk ik dat Ajax nu wel bergwijn gaat kopen. Maar niet rechtstreeks van ons gelukkig
+1/-0

2 jaar geleden
100 milj voor beide . En anders ga je naar naar de Aldi Dortmund
+2/-0

2 jaar geleden
Madueke moet PSV natuurlijk behouden. Contract voor 3 seizoenen en volgend jaar gewoon in de basis
+3/-0

2 jaar geleden
Bizar dat gerenommeerde clubs zich een goed beeld hebben kunnen vormen over Noni op basis van 's man's geringe speeltijd.

Afwachten maar. Indien verkoop, maximale bedrag eruit halen. Indien hij blijft, zou her & der wat meer speeltijd wel lekker zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dortmund kan Madueke over een jaar niet meer betalen en dat weten zij ook. Daarom willen ze nu zaken doen. Misschien zijn ze wel getipt door Mario?
+1/-0

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Noni blijft nog zeker ff bij ons, word komend seizoen koningskoppel met Luuk👍, Zahavi bankje, of terug naar Gaza
+1/-2



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje