Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Transfersom voor Davy Pröpper slechts tussen drie en vier miljoen euro'

21 juni 2021 17:00 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Transfersom voor Davy Pröpper slechts tussen drie en vier miljoen euro"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de transfer van Davy Pröpper op korte termijn afgerond zal worden. Dit weekend zal al het begonnen worden met de medische keuring. De middenvelder kan een meerjarig contract in het Philips Stadion ondertekenen. Onbekend is nog hoeveel PSV betaalt aan Brighton Hove & Albion voor Pröpper. Wel dat het niet in de buurt komt van de eerder gevraagde 10 miljoen euro.

Update 21-06 17:00: Voetbal International meldt dat PSV voor Davy Pröpper een bedrag van slechts tussen de drie en vier miljoen euro betaalt.

Meer op VI.nl




Tags

albion brighton hove keuring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Welkom trug, Meister Propper
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi om te horen! Fors minder dan 10 miljoen, goed gedaan John! Wat een wereld van verschil met vorig jaar gaat het zijn als je een middenveld hebt met van Ginkel, Propper en Gotze. Dan ga je van een middenveld met heel weinig tot geen voetbalintelligentie, naar een middenveld met drie voetbalintelligente en ervaren mannen. Denk ook dat een Gotze en Max (die samen op vakantie zijn geweest) het ook goed kunnen vinden met de ook volwassen mannen Propper en van Ginkel (die ook samen op vakantie zijn geweest). Op deze manier heb je vier ervaren spelers die de rest van het team kunnen dragen en sturen, en waar de rest van het team op een natuurlijke manier respect voor zal hebben. Dit zou toch wel een hele goeie opstelling zijn hoor:

Gakpo - Luuk/Zahavi - Madueke/berghuis

````````````````````Gotze

```````````Van Ginkel- Propper

Max```````````````````````````````````````Mwene/Teze/Sambo
```````Boscagli/Obispo - Ramalho/Teze


Een sterke centrale verdediger is misschien ook nog wel nuttig, mocht Ramalho tegenvallen is de verdediging anders alweer de achilleshiel.
+2/-1

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
Liever samen op de platte kar dan samen op vakantie.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat ziet er steeds beter uit...
Weer n goed bericht, net genoten van Max, top vaderdag zo!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sangaré gaat denk ik veel spelen komend seizoen op het middenveld, een poetser is onmisbaar.
+1/-0

2 jaar geleden
Het wordt nog wat met onze club zeg! Luuk er nog bij en een stuk of 6 af laten vloeien en we kunnen de aanval inzetten op onze vrienden!
+1/-0

2 jaar geleden
Vond het in zijn eerste periode bij Psv een goede speler.
Ben benieuwd of hij zijn oude niveau kan halen.
Sangare omtoveren tot cv?
+1/-2

 
2 jaar geleden
Sangare kun je proberen in de oefenwedstrijden. Ik ben alleen bang dat PSV veel strafschoppen tegen gaat krijgen want het is een jongen die graag een beukje mag uitdelen of door zijn postuur te laat is met het inzetten van tackle...
+1/-0

2 jaar geleden
Zeer welkome versterking. PSV lijkt wel sterker te worden. De kapitaalinjectie geeft ook wat meer kans om sneller te schakelen. Toch lijkt het me dat er meer nodig is voor achterin en voorin.
Mocht Malen vertrekken dan is Luuk de Jong ook mijn nummer 1. Verder is Zahavi een speler die met een beter middenveld meer in stelling gebracht wordt om te scoren. Gakpo en Madueke zullen door groeien. Wat te denken van Vertessen en misschien Ledezma?
Ik hoop ook dat Ihattaren nog altijd gaat verlengen en volledig tot wasdom komt. Mocht deze jongen wel vertrekken, zie ik Veerman graag komen.
Ik zou een vertrek van Baumgartl, Bruma, Guttierrez en Rosario toejuichen.
Viergever, Thomas, Mauro zijn prima spelers voor de breedte.
Mocht Dumfries gaan dan Teze naar rechts en nog een sterke verdediger erbij halen. Berghuis zie ik als een buitenkans. Die jongen heeft zich wel bewezen bij Feyenoord.
Basis: Mvogo, Teze, Ramalho, Boscagli, Max, Pröpper, van Ginkel, Götze, Gakpo, Madueke, Zahavi.
+1/-1

 
Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Bijna eens met jou opstelling, alleen krijgt Zahavi bij mij plek op bankje, (Huntelaar-rol) en word Luuk samen met Madueke spitsenkoppel👍
+1/-1

2 jaar geleden
Heel blij mee!! Mochten Malen en Dumfries vertrekken hebben we volgens jaar toch een goed team. OT: Babel vindt Affelay een clown.. Dat van iemand met rose haar!!!
+3/-0

2 jaar geleden
-------Zahavi -- Madueke------
----Gakpo------------Gotze--
------Propper----Vginkel----
Max---Boscagli---Ramalho---Teze

Ik verwacht toch zoiets, ervan uitgaande dat we het zelfde systeem blijven spelen. Sangare zal ook wel gewoon zijn minuten maken.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ik denk dat er echt nog heel veel meer staat te gebeuren zowel in als uitgaand
+1/-0

2 jaar geleden
Wat heerlijk om te filosoferen over wat het sterkste team gaat zijn met deze ontwikkelingen...

VERTOUWEN is het toverwoord (en daadkracht) 😎
+3/-1

2 jaar geleden
Nou de kogel lijkt dus door de kerk. Laten wij er dan maar het beste van hopen.

Hopelijk zien wij de Pröpper uit zijn 1e seizoen PSV en kan de Pröpper van zijn 3e seizoen die uit het 2e seizoen naar de vergetelheid voetballen.

Ik ben gematigd optimistisch. Hoopvol doch sceptisch.
+2/-2

2 jaar geleden
Ik weet niet of het waar is maar volgens Marco Timmer betaald PSV maar zo rond de 5 miljoen ipv de 10 miljoen die Brighton eigenlijk wilde hebben. Ik moet zeggen als dat waar is, en PSV neemt Propper over voor maar 5 miljoen dan is dat toch wel een koopje. Dan heeft John De Jong aardig zijn werk gedaan.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
3 a 4 miljoen is het geworden. Voor 10 had ik het ook niet gedaan. Maar voor dit bedrag een leidende speler halen die PL ervaring heeft en een aanvulling is voor VGinkel en heel psv. Dan is het gewoon een koopje toch?
+1/-0

2 jaar geleden
Ik wil de feestvreugde hier niet bederven maar is zeer de vraag of Ginkel en Propper hun oude niveau nog wel gaan halen. Vaak is dat niet zo. Ook beide blessuregevoelig. Dus als we op 3 fronten tijdje willen meedoen moet er nog wel het nodige bijkomen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hoezo dan? Van Ginkel heeft zich toch gewoon laten zien aan het eind van her seizoen. In die drie wedstrijden dat die heeft gespeeld was die ook gelijk belangrijk hoor. Hij scoorde notabene nog de 1-1 tegen Utrecht. En dan was hij nog niet eens in topvorm.

Hij heeft weinig gespeeld afgelopen seizoen maar wat die heeft laten zien belooft veel goeds in ieder geval. En daar ben ik ook niet bang voor met Propper hoor. Ook die gaat belangrijk worden voor PSV.
+2/-0

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
3 wedstrijden op het einde van het seizoen is anders dan een seizoen volle bak. Was had Propper trouwens voor blessure?
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zat nog te twijfelen of ik wat zou zeggen van de eerste betaald, maar nu het er nog een tweede keer bij is gezet begint het toch wel pijn te doen aan de ogen
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het is gecorrigeerd!
+1/-0

2 jaar geleden
Mooie prijs ,goed gedaan en welkom thuis..
+1/-0

Was zeker gelul over 10 milj, zeer zeker, kom nou hee,pff dit is de prijs voor Propper.
+1/-0

Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
Het schijnt dat Propper in Engeland opviel door het feit dat hij snelheid tekort kwam voor de PL en veels te veel balverlies leed. Bissouma, Moder en Ben White zouden inmiddels voor hem staan in de pickorde waardoor Brighton zijn verlies nam. Hopelijk zien we de oude Propper hier terug. Die was van veel waarde voor PSV in het verleden. We gaan het allemaal zien. Galatasaray here we come.
+1/-1

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Moder is uitgeleend afgelopen seizoen, dus hoe kom je daar bij?
Ben white is een verdediger, geen middenvelder dus dat is appels met peren vergelijken. Bissouma heeft wel de voorkeur voor propper, maar die is ook gewoon beter, niets mis mee. Maar normaliter was propper gewoon basisspeler tot hij geblesseerd raakte. Volg brighton al langer en het is echt onzin wat je zei. Ik ben in ieder geval heel blij met propper.
+2/-1

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
Een goede vriend van me is diehard Brighton fan en ziet iedere wedstrijd daar waar mogelijk. Moder is, als ik het goed begrepen heb, sinds de winter bij Brighton en heeft sindsdien regelmatig gespeeld (https://www.sussexlive.co.uk/sport/football/transfer-news/jakub-moder-transfer-summer-brighton-5533982link).
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje