Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München meldde zich voor Denzel Dumfries'

23 juni 2021 17:09 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Bayern München meldde zich voor Denzel Dumfries"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild is Bayern München zeer nadrukkelijk geïnteresseerd in Denzel Dumfries. De Duitse recordkampioen zou voor het EK zelfs al contact hebben opgenomen met PSV, maar een transfer lijkt ver weg gezien de vraagprijs die die wordt verlangd. Een eventueel vertrek naar München wordt wel waarschijnlijker indien Bayern de Fransman Bouna Sarr weet te verkopen.

Meer op Bild.de




Tags

bayern dumfries bild bouna fransman sarr verlangd waarschijnlijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tja.. wij willen ook De Bruyne wel voor 5 miljoen.
Betalen of lekker ergens anders proberen voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Dumfries is al goedkoop genoeg.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Barsten van het geld . Zuinige bradwursten. Wij zijn geen action!
+1/-0

2 jaar geleden
Je moet voor de grap eens zo'n artikel als dit op Voetbalprimeur lezen. "oor het EK werd gerept over een transfersom van twaalf tot vijftien miljoen euro en de verwachting is niet dat PSV nu een veelvoud van dat bedrag zal ontvangen, al staat de club daar uiteraard wel voor open."

Zodra een Ajacied één wedstrijd tien minuten meedoet op een EK en scoort is hij volgens diezelfde site het dubbele waard... Treurige site, moet 'm niet lezen, ik weet 't...
+5/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Zo ie het precies ja psver2012. Wordt je echt helemaal simpel van! Als gakpo bij hun zou spelen zou die nu naar z’n invalbeurt gelijk 15 miljoen meer waard zijn.
Zelfs als wanneer berghuis aan psv gelinkt wordt dan is het niks en wanneer Ajax zich meld voor Berghuis dan is het ineens een wereldspeler hahaha wat een hypocriet volk daar. Tot de moderators aan toe zijn Ajacied.
+1/-0

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Nu in deze huidige markt moet Denzel zeker 20 miljoen opbrengen, minimaal!!! Met een 10 % doorverkoop, wij moeten ook Heerenveen nog ff 10% meedoen, dus 20 schoon is een koopje voor een international, aanvoerder en relatief nog jonge speler!
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
20 miljoen? Sorry hoor maar in de huidige markt, deze Denzel met de drive die hij heeft en zelfs op het EK laat zien. Topscorer van oranje en 2x motm is op het EK en onze aanvoerder hier van PSV. In deze vorm is ie 30+ waard op de huidige markt. Sterker nog als we een ronde verder komen en hij is weer zo belangrijk komt er telkens 5’miljoen bij. Zo werkt de markt nu eenmaal.
+3/-3

 
Geen idee in welke fantasiewereld jij leeft, maar natuurlijk werkt dat niet zo
+7/-0

2 jaar geleden
Bayern München wil altijd spelers goedkoop ophalen. Kijk hoe ze hun concurrenten in Duitsland stelselmatig leeg roven. Bayern moet zich realiseren dat PSV hoog zit qua vraagprijs voor een speler die opvalt op het EK, qua leeftijd goed zit en een lopend contract heeft bij PSV.
Ik gun Dumfries een mooie stap vooruit maar PSV moet ook verder groeien. Laat de clubs maar mooi bieden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens. Het moet maar eens afgelopen zijn met die koopjes bij ons of dat meedenken met de spelers en water bij de wijn doen omdat ze zich zo hebben ingezet voor PSV. Gewoon extreem hoog inzetten en dan zien we wel hoe het loopt. Denzel hoeft niet per se weg. Heeft nog 2 (3?) jaar contract.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ben het met je eens dat we hoog in moeten zetten. Zeker nu hij zo goed presteert op het EK. Alles onder de 18 miljoen is onbespreekbaar. Verder vind ik wel dat Denzel weg moet. Hij heeft nog een contract voor 2 jaar (tot zomer 2023). Ik verwacht dat hij niet bij gaat tekenen. Daarnaast ben ik ook voorstander van verkopen in de hype. Vaak krijg je nooit meer zo'n hoge bedragen voor spelers als tijdens zo'n hype. Toivonen kon voor 14 miljoen verkocht worden en werd een jaar later voor 2,5 verkocht. Neres kon voor 50 miljoen verkocht worden, dat krijgen ze nooit meer. Deze zomer kun je Dumfries voor een mooi bedrag verkopen. Als je hem niet verkoopt levert hij volgend jaar (contract van 1 jaar en geen EK/WK in de zomer) 10 miljoen minder op.
+5/-0

 
Dumfries heeft een contractaanbieding van PSV zelf al afgewezen, omdat hij komende zomer wil vertrekken. Heeft hij in januari zelf aangegeven in een interview met de NOS.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Volgend jaar is het WK al weer... ik ga ervan uit - ondanks de drama staat - dat we dat halen.
Iets wat ik niet trots op zak zijn overigens, dat hele WK dat stinkt aan alle kanten naar corruptie, dood en macht ipv sport en gelijkheid.

Wordt nog wat met met die Lhtb lobby... gezellig in Qatar, waar vrouwen, slaven en anders gelovigen geen of weinig rechten hebben; en de mannen geen alcohol mogen drinken... wat n feest🤔
+1/-0

2 jaar geleden
Met de evenoude Pavard op die plek zal het lastig zijn om snel in de basis te komen daar. Bayern klinkt wel leuk, maar lijkt me niet de juiste partij op dit moment.
+3/-0

2 jaar geleden
Het spel is aan de gang! Everton lijkt mij de beste optie. De baas (marcel) kent hem, goede kans op speeltijd, mooie competitie, en wanneer hij goed presteert staan de clubs in de rij. Wijnaldum scenario. En betalen doorgaans goed voor transfers.
+2/-0

2 jaar geleden
Leuk om de prijs op te drijven al die clubs, maar Bayern wil hem puur voor de bank als reserve, daarom geen hoofdprijs.

Hij moet wel de ambitie hebben om te spelen ipv zich blind staren op de naam, en vervolgens nauwelijks spelen. Everton lijkt me veel beter. Niet te hoog grijpen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
En die (Everton) zie ik ook wel diep in de buidel tasten. Té diep wellicht, maar het kan in dit geval natuurlijk niet diep genoeg zijn.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ach als je daarmee net als Ziyech een Champions Leugue op kan tillen zou ik het wel weten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk dat je onderschat hoe waardevol Dumfries kan zijn. Zijn zwakke punt, balcontrole, is minder belangrijk dan zijn agressieve dynamiek, dat is best wel uniek. Hij heeft ook nog de doelgerichtheid, in het hedendaagse voetbal zijn deze eigenschappen heel veel waard. Reken maar dat er serieuze biedingen van grote clubs komen waar hij voor m basisplaats komt.
+1/-0

2 jaar geleden
Aufsalzen! Altijd voor een habbekratz de beste spelers kopen. Trap er niet in Dumfries, zo blijven spelen en er komt een betere club voor jou (en de kas van PSV)
+1/-1

 
2 jaar geleden
Een betere club dan voor Dumfries dan Bayern München?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Zijn er sowieso 4... de allerbeste club van Europa is momenteel Chelsea Football Club.

En wat Denzel betreft zou ik gewoon op €40-45M inzetten, dan zien we vanzelf wel waar wij op uitkomen.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Juist bescheidenheid brengt niets (voor de club;-)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Precies! Bescheidenheid is geen deugd, en valse bescheidenheid is zelfs een zonde! Topsportklimaat vereist.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoop natuurlijk ook op de hoofdprijs voor Denzel. En inderdaad het is maar wat de gek er voor geeft. Maar ik kan me toch heel goed herinneren dat we hem het afgelopen seizoen ook regelmatig hebben vervloekt. Omdat er door zijn en Max's drang naar voren enorme gaten vielen achterin. Mede daardoor hebben we teveel punten verloren.
Maar goed dit lezen ze in München, Milaan en Liverpool toch niet, dus ik zeg 25 miljoen en 10% doorverkoop😏
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat zijn we spontaan vergeten als er 30 a 40 mln binnen komt 😅
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
ALSJEBLIEFT niet naar Bayern! Ik krijg acute schizophrenie als een geliefde speler naar een gehate club gaat. Doe net als Depay en Wijnaldum: eerst kampioen worden met PSV, en dan heb je een transfer verdiend.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage