Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Pröpper: 'Heel blij om terug te keren bij PSV'

23 juni 2021 21:26 - PSV TV




Tags


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
De staf van het NL-elftal onderschat de kwaliteiten van Propper.
Ik vind hem een speler met zeer veel kwaliteiten en voetbalvermogen.
Hij kan samen met Van Ginkel het elftal gaan sturen, en goed voetbal gaan brengen.
In het NL-elftal komen een aantal Ajax of ex-Ajax spelers zeer gemakkelijk aan speel-minuten, terwijl Propper volgens mij veel meer echte kansen had moeten krijgen. Maar tav de voorbereiding is het wel handig dat hij al in Ehv is.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ik ben het met je eens dat types als Gravenberch en Timber en niet bij horen na drie wedstrijden in het eerste, maar wat Pröpper betreft is het niet meer dan normaal dat De Roon, Frenkie en Koopmeiners als basisspelers voorkeur krijgen op Pröpper, die maar tot twee wedstrijden kwam.

In Qatar moeten ze er weer bij zijn. Dat is ook veel belangrijker dan dat regionale toernooitje :p.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nou ik was ook sceptisch over Timber. Maar eerlijk is eerlijk dat is het volgende grote talent uit de 020 fabriek. Is overigens weg gehaald bij Feyenoord. Hele goede speler. Ook Gravenberch is een groot talent. Speelde alleen niet al te groots toen hij de kans kreeg, maar dat vind ik ook niet raar op die leeftijd. Als ik het voor het zeggen had gehad had ik toch Strootman meegenomen.
+1/-0

 
Die onderschatting valt wel mee, hij hoorde vast bij de selectie en had in de laatste interlands voordat alles stil kwam te liggen door het coronavirus zelfs een basisplaats. Dit seizoen heeft hij amper gespeeld (9 wedstrijden, 537 minuten in totaal). Het zou dan vrij bizar zijn als hij dan bij de selectie zou zitten.
+4/-0

2 jaar geleden
Als je twijfelt hoe die daar presteerde, dan kijk je even op het Twitter account van Brighton Hove bij het afscheid bericht. Bijna honderd reacties van engelsen en nog niet 1 die roept dat het maar een middelmatige speler was.

Hij was alleen niet gemaakt voor Engels highspeed voetbal, want hij is nu eenmaal niet de snelste. Had veel beter in Spanje gepast.

Met 29 jaar is ie op de top van zijn kunnen met een hoop extra ervaring in de bagage. Voor ons past ie denk ik perfect in deze selectie. Met een fitte Ginkel en Propper ipv Sangare en Rosario kun je weer uitkijken naar een totaal ander PSV, en dat is vooral goed nieuws voor Gotze en de aanval. Er zal eindelijk weer vooruit gedacht en gespeeld worden, en een diepte pass gegeven wordt als het kan.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal eens met "Met een fitte Ginkel en Propper ipv Sangare en Rosario kun je weer uitkijken naar een totaal ander PSV, en dat is vooral goed nieuws voor Gotze en de aanval".
Daar kijk ik ook naar uit. Ik hielt het voetbal met Rosario en Sangare op een gegeven moment niet meer vol. Met propper komt er veel meer lijn in het spel van PSV.
+1/-0

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
Wie jast ze in de goal? Scoren is een belangrijk onderdeel bij voetbal
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage