Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Timo Baumgartl doorstaat medische keuring bij Union Berlin'

29 juni 2021 19:53 - Bild.de
Foto: Pro Shots

[Update] "Timo Baumgartl doorstaat medische keuring bij Union Berlin"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Timo Baumgartl op het punt staat te vertrekken naar Union Berlin. De Duitse Conference League deelnemer neemt de verdediger op huurbasis over van PSV. Volgens het Duitse Bild zal daarbij ook een optie tot koop bedongen worden. PSV en Union Berlin zijn nog in gesprek met elkaar over het afronden van de deal.

Baumgartl zal zaterdag al niet meer aanwezig zijn bij de eerste groepstraining van PSV.

Update 29-06 19:53: Bild meldt dat Timo Baumgartl met succes de medische keuring heeft doorstaan bij Union Berlin. Volgens het Eindhovens Dagblad zal de huurtransfer op woensdag of uiterlijk donderdag afgerond worden. Union Berlin huurt de verdediger met een optie tot koop. De hoogte daarvan is nog niet bekend.

Meer op Bild.de




Discussieer mee op de forums


Tags

berlin union baumgartl keuring bild doorstaat afronden conference groepstraining huurtransfer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Philips Spelers Verhuur.
+12/-1

 
2 jaar geleden
Ik ben het eens met deze grap.
PSV moet spelrs verhuren die tussen jong-PSV en PSV-1 in zitten, zoals bv Zoet aan RKC.
Met Luckassen (5 milj), Doan (8 milj), Baumgartl (10 milj) en Bruma (15 milj) ben je spelers aan het verhuren die, tav het aankoop-bedrag, eigenlijk in de basis zouden moeten staan.
+1/-0

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Misschien moet de naam psv veranderd worden in pr-verhuur…. Mien got, wat n’en treurnis…. John mag na die desastreuze zomer zichzelf eigenlijk wel de rest van zijn leven voor niets aan psv verhuren😱🤔😂, ….met zien blunders…. We komen gewoonweg niet van de zooi af… Bruma meld zich ook al weer😱, word ook al niet overgenomen… luckassen,en ga zo maar door, gvd, wat een management….
+3/-3

 
2 jaar geleden
Los van het feit dat Luckassen nog door Brands gehaald is, heb jij helemaal gelijk?

Gebruikt die td van Union of heeft hij een golden retriever c.q. labrador?
+1/-4

 
2 jaar geleden
Ah. De optie tot koop zit er ook weer in. Dan zit het wel goed.
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Net als bij Bruma en Doan ja. Topnieuws.
+1/-1

2 jaar geleden
Ik ben blij dat Baumgartl vertrekt maar ik baal dat het slechts op huurbasis is. Kijk eens naar Luckassen, die raak je ook niet kwijt. De Jong moet beter worden in verkopen.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ja, dat was een slechte deal van JdJ, Pröpper voor niets ophalen.
+6/-1

 
2 jaar geleden
Eerst even rustig afwachten hoe Davy het gaat doen hè? Tijdens zijn laatste seizoen bij PSV kon hij zich niet meer opladen.

Alsof die 10 miljoen van B&HA serieus genomen moest worden... ik heb begrepen dat de transfersom via bonussen kan oplopen tot een slordige €2M. In dat geval is er sprake van een aardige deal. Maar dat is een druppel op de gloeiende plaat van tientallen miljoenen die over de balk zijn gesmeten. Blijft het transfervrij kan er gevoeglijk worden gesproken van niet goed genoeg (meer).

Als gematigd positivo hoop ik er uiteraard het beste van, maar wij blijven sceptisch.
+6/-6

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
Ik mag hopen dat spelers niets aantrekken wat hier allemaal voorbij komt. Tot bepaalde hoogte ben ik het met je eens dat negativiteit je nergens brengt, maar dat wil niet zeggen dat je kritisch mag, nee, moet zijn. En dat de laatste jaren nou niet echt blijk geven van het topsportklimaat waar het steeds over gaat. Ik ben ook behoorlijk sceptisch over de aankopen en verkopen die JdJ nu doet. Volgens mij terecht als je zijn track record ziet, en vooral de bedragen die daar mee gemoeid zijn. In elke andere bedrijfstak was het heel anders met hem afgelopen. Dat gezegd hebbende staat het volgens mij iedereen vrij een eigen mening te hebben, en te reageren op een ander. Daarom is het een forum.
+3/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Precies. Zo zie ik het ook. Het is zeker niet allemaal kommer en kwel, maar ook nog lang niet goed. Het elftal wat er nu staat heeft wel wat versterking, maar gaat nog geen prijzen pakken. Daar moeten nog een paar goede spelers bij. Terwijl zometeen eerst onze twee beste spelers worden verkocht.

En PSV en verkopen, het is de laatste jaren geen groot succes. Dat moet zeker beter.

Het valt me overigens wel op dat mensen die kritisch zijn erg snel geschorst worden, terwijl anderen die hier alleen maar zijn om anderen af te kraken, zoals de persoon hierboven die in bijna elke post het woordje "sneu" gebruikt, alles mogen roepen. Laten we elkaars mening respecteren.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Juist, Daguardo, zegt imo meer over hen zelf.
+1/-4

 
2 jaar geleden
"maar dat wil niet zeggen dat je kritisch mag, nee, moet zijn."

Dan moeten we hier ook eens gewoon echt kritisch gaan zijn. Ik kan niet wachten, verheug met er nu al op en dat zou het hier een stuk leuker maken.
Het probleem is alleen dat velen denken dat afzeiken hetzelfde is als kritiek hebben.

Deze opmerking bijvoorbeeld...

"En dat de laatste jaren nou niet echt blijk geven van het topsportklimaat waar het steeds over gaat."

Dat de resultaten tegenvallen, onze TD en AD een paar geweldige misperen heeft gemaakt en dat er een aantal spelers zwaar tegenvallen betekent natuurlijk niet direct dat er geen sprake is van een topsportklimaat. Dat is naar mijn mening gewoon weer alles afzeiken.
+5/-1

 
2 jaar geleden
We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn. Ik weet niet of je mijn posts vaker leest, "weer alles afzeiken" is niet op zijn plaats. Ik ben geen fan van de transfer resultaten van JdJ. En zeg alleen dat het bij menig ander bedrijf anders met hem was afgelopen. De balans voltreffers vs misperen. En dan met name de bedragen die daar mee gemoeid zijn. Ik heb in eerdere posts ook gezegd dat ik het top vind, dat er al zo vroeg bedrijvigheid is, zeker met het oog op de belangrijke wedstrijd tegen Galatasaray. En of de transfers daadwerkelijk succesvol zijn, dat gaan we zien.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Met "gewoon weer alles afzeiken" bedoel ik niet dat jij continu alles aan het afzeiken bent. Wel dat WEER de club wordt afgezeken en dat dit niks met kritiek te maken heeft.
Het was dus geen persoonlijke aanval en ik zeg dus ook niet dat je alleen maar negatief bent.

Mea culpa voor de onduidelijkheid.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Met Ernemmers komt het wel goed Davy gaat er weer voor ...
+2/-0

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
Propper is een staaltje vakwerk inderdaad maar dat neemt niet weg dat we niet de ogen moeten sluiten voor alle misperen die hieraan voorafgingen
+1/-0

2 jaar geleden
Laten we hopen dat hij het daar goed gaat doen en we redelijk kunnen verkopen... 😍
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jij zegt het goed. Hopen is alles wat wij kunnen doen.
+1/-4

 
2 jaar geleden
Ik vind het werk van Jdj met het aantrekken van 5 spelers voor volgend seizoen tot nu toe goed.
Als je puur naar namen kijkt heb je een topmiddenveld met Gotze, Propper en van Ginkel.
Ook een grootverdieners Middenveld en als je gaat kijken wat Gotze heeft gebracht afgelopen seizoen is dat niet genoeg.
Steeds geblesseerd... En maakte niet echt het verschil.
Van Ginkel is en blijft ook een risiko en Propper heeft ook weinig gespeeld afgelopen seizoen.
Balletje kan goed vallen maar ook verkeerd.
Ben benieuwd naar de hoogte transfersommen Dumfries en Malen en wat we daar voor terughalen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Afwachten maar en er het beste van hopen.
+1/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Gotze veel geblesseerd, van Ginkel net weer fit en moet je maar hopen dat ie weer op niveau komt. Proper speler van Brighton, onderaan de PL. Wel gewaardeerde speler en veel laten zien. Laatste seizoen geblesseerd.

Ik vind het eerlijk gezegd vrij fragiel allemaal, helemaal als je kijkt wat daarachter zit.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ff n opmerking in het algemeen, de mods zijn erg druk met het schorsen van allerlei mensen, het lijkt hier soms net noord Korea, een beetje reuring en felle discussies onderling is toch juist goed?
+7/-0

 
2 jaar geleden
Maar in Noord Korea mag je gewoon je mening geven hoor. Die moet dan natuurlijk wel in het straatje van de grote leider zijn😎 Je hebt er zelfs verkiezingen, weliswaar met maar één partij, maar toch.

Maar ik snap je punt hoor. Zo lang het niet opruiend of haat zaaiend, of op de man is moet er veel kunnen wat mij betreft.
+2/-1

2 jaar geleden
Verhuren wel veel ,clubs geen geld meer of vertrouwen wat ze halen ???
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als je ziet dat zelfs Barcelona voornamelijk transfervrije spelers neemt weet je genoeg denk ik.... Spoeling is dun bij veel.clubs denk ik... Behalve 020 🙈
+1/-0

 
reactie verwijderd

2 jaar geleden
Ik denk dat hij in de Duitse competitie beter past dan de onze,hoop dat hij daar weer zal opbloeien.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Die optie tot koop elke keer is toch een lachertje. Net zoals bij Doan. Als ze niet degradeerde lichten ze de optie! En achteraf hebben ze het geld niet. Ja doei.
+2/-2

 
Gelukkig was een jaar geleden inderdaad al in te schatten wat de gevolgen zouden zijn van het coronavirus en alle clubs vele miljoenen verlies zouden maken
+3/-0

 
2 jaar geleden
Nou Ricardo de club zelf heeft gezegd dat alleen als ze zich handhaafde zich de komst van Doan kunnen permitteren. En nu is ie ineens veel te duur ! Houd dan je mond als club zijnde. Daar ben je het toch wel mee eens?
+1/-3

 
2 jaar geleden
Het zat toch iets anders: "Technisch directeur Samir Arabi heeft tegenover Bild aangegeven dat hij er alles aan gaat doen om Doan te behouden voor Arminia, mits de ploeg behouden blijft voor de Bundesliga".
+1/-1

 
Nogmaals: toen was nog helemaal niet in te schatten dat alle clubs vele miljoenen verlies zouden maken omdat ze een heel seizoen zonder supporters hebben moeten spelen.
+5/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat wij die optie tot koop in het contract hebben gezet:)
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi!
Hopelijk ook weer ruimte voor versterking. Al denk ik dat die ruimte al gevuld is door Ramalho.
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ik verwacht ook veel van Obispo komend seizoen. Denk dat Teze naar de back positie gaat en Obispo-Ramalho voorlopig het centrum wordt. Sambo back up achter Teze. Maar ik zou er graag nog een beest als Kim of Lyanco centraal bij zien komen. Als je daar 2 toppers hebt staan dan kan je nooit meer door de ondergrens zakken. (Tenzij ze blind en de ligt heten!)
+2/-0

2 jaar geleden
Wat betaald Berlijn voor huursom?
+2/-1

2 jaar geleden
Ik miste hem al bij Duitsland net.

Of was hij net niet goed genoeg?

Onze topverdediger, was een koopje.
+2/-6

 
2 jaar geleden
Ik ben de europeese wedstrijden nog niet vergeten.
Uit en thuis maakt Zahavi 4 doelpunten, waarmee je door zou moeten zijn.
Maar de blunders van vooral Baumgartl zorgde toch voor een uitschakeling.

Ik ben benieuwd of PSV deze zomer een aantal spelers echt kwijt kan raken.
+1/-0

2 jaar geleden
Verbaas mij over de reacties hier. Prima zaak dat hij verhuurd wordt, hopen dat ie wat vertrouwen opdoet en uiteindelijk voor een redelijke prijs verkocht kan worden. Geen enkele td zou deze jongen kunnen verkopen voor een redelijke prijs na afgelopen twee jaar. Of je moet blij zijn met 1 of 2 miljoen. Hetzelfde voor Bruma en destijds Luckassen. Clubs zijn niet helemaal gek he.

John moet goed inkopen, zodat dit zo min mogelijk voorkomt.
+6/-0

2 jaar geleden
Het blijft voor mij een groot raadsel op basis waarvan deze jongen destijds voor 10 miljoen naar Eindhoven is gehaald. Hij heeft in de verste verte niet het niveau dat vereist is voor PSV 1. Een verhuur lijkt dan ook de beste optie op dit moment. Komt er in ieder geval salaris vrij, maar ook hier zal je vele miljoenen verlies moeten gaan nemen. De combi van Bommel de Jong is toch wel een extreem kostbare gebleken. Ik zou als fan graag eens willen weten wat PSV nu intern heeft gedaan om missers als deze te minimaliseren. Dat er vertrouwen is in de Jong is prima, al vind ik de contactverlenging wel heel erg voorbarig op basis van de resultaten. Een mispeer zit er altijd wel eens tussen, maar drie voor bijna 35 miljoen in 1 seizoen kan en mag nooit meer gebeuren.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind het vooral opvallen dat hij zo matig heeft gepresteerd bij ons. Hij was 23 dacht ik toen hij naar PSV kwam en meer dan 100 Bundesliga duels in de benen, basisspeler bij Jong-Duitsland en dacht zelfs paar keer aanvoerder daar. Op basis daarvan snap ik dat dit in ogen van De Jong een potentiële topper was voor onze verdediging. Eentje die aan de hand van ervaren krachten zoals Viergever en Schwaab (geen toppers, wel ervaren en zijn taal sprekend) de volgende stap zou zetten naar de 'echte' top.
Maar dat moment heeft er, op een enkele wedstrijd na, nooit echt ingezeten helaas...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk dat dat vooral te maken heeft met het feit of iemand met ruimte in zijn rug kan spelen,of juist niet.
Bij Psv speel je doorgaans toch veel op de helft van de tegenstander en dus krijgen de verdedigers met meer ruimte in de rug te maken.
Hoe het ook zij,Timo heeft niet gebracht waarop we hoopten en voor dat bedrag,is dat een kapitale blunder.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje