Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Joël Piroe volgende week afgerond'

25 juni 2021 22:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Joël Piroe volgende week afgerond"; image source: Pro Shots

De transfer van Joël Piroe naar Swansea City zal in principe volgende week afgerond gaan worden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV is al akkoord met de club uit de Engelse Championship, net zoals de 22-jarige spits zelf. Alleen een werkvergunning moet nog gerealiseerd worden, terwijl de medische keuring waarschijnlijk komend weekend zal gebeuren. De transfer zou dan volgende week definitief afgerond kunnen worden.

PSV ontvangt voor Piroe een kleine 2 miljoen euro. Dat is wel inclusief bonussen.

Meer op ED.nl




Tags

piroe championship keuring werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Even knipperen met je ogen en we zijn 3 nieuwsberichten verder.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Écht hè! Lijkt wel transfer deadline d-day, hahaha.
+1/-3

reactie verwijderd

2 jaar geleden
Ghehe, inderdaad! Maar wel allemaal berichten die me positief stemmen.
+3/-0

Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
We kunnen iedere € heel goed gebruiken aangezien het bijzonder moeilijk lijkt om van miskopen uit het verleden af te komen. Malen, Chucky en Bergwijn voor de hoofdprijs verkopen is hartstikke leuk maar is tevens het lozen van je kroonjuwelen. Op deze manier bouw je geen kapitaal op als je aan de onderkant continu afschrijvingen dient te nemen.
+2/-0

2 jaar geleden
"Alleen een werkvergunning moet nog gerealiseerd worden."

Daar kon nog wel eens een pijnpunt inzitten. Geen flauw idee welke criteria de Britten hierbij hanteren sinds hun vertrek uit de EU. De onderlinge verstandhoudingen zijn niet echt jofel te noemen. Bovendien als men terugvalt op het oude criterium dat de speler over uitzonderlijke kwaliteiten moet beschikken, dan zie ik nog wel een donkere lucht boven het Kanaal hangen...
+2/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat Joël zich goed gaat profileren daar en laat zien dat Swansea er goed aan gedaan heeft hem aan te trekken. In de 1e plaats voor hem zelf vooral, maar ook voor de reputatie van de JO van PSV. Deze wordt steeds beter en zal steeds belangrijker worden om het 1e elftal te voeden en PSV financieel sterker te maken.
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage