Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund wil ook Noni Madueke'

2 juli 2021 19:49 - Ruhr Nachrichten
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund wil ook Noni Madueke"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Ruhr Nachrichten wil Borussia Dortmund de selectie niet alleen versterken met Donyell Malen. De nummer drie van de Bundesliga van aflopen seizoen wil ook Noni Madueke overnemen van PSV. De Engelsman zou samen met zijn vader zelfs al een bezoek aan het trainingscomplex van Borussia Dortmund gebracht hebben.

Afgelopen maand maakten diverse media al melding van de interesse van de Duitsers in Madueke.

Meer op Ruhr Nachrichten




Tags

dortmund madueke bundesliga malen nachrichten ruhr

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik hoop toch echt dat hij nog minimaal een jaar blijft... Maarja, als er zo'n club interesse toont in een speler wordt het toch vaak wel moeilijk om hem te behouden. Verwacht toch wel minstens 50-60 miljoen voor Malen en Madueke samen!
+1/-0

2 jaar geleden
Kan hij daar elke keer Malen aflossen na 60 minuten.
+6/-0

2 jaar geleden
Als Malen al rondkomt, zal PSV voor Noni toch wel écht de hoofdprijs vragen. Grote belofte, geen geld nodig en geen alternatieven in de selectie. 40M+.
+3/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Hoop dat Madueke blijft en de plek van malen overneemt. Als ie wil gaan dan moet ie gaan en hoop ik dat ze een package deal kunnen maken van 70+
+2/-0

2 jaar geleden
Als(!) we alles moeten geloven wat er de laatste tijd is geschreven dan zou Madueke dus teleurgesteld zijn in de speeltijd die hij afgelopen seizoen bij PSV heeft gehad maar nu naar Dortmund willen?

Bijzonder.

Maar goed, eerst zien dan geloven. En mocht het gebeuren.. dikke prima! Minstens 70/80 miljoen voor Malen en Madueke = De Jong en Bergwijn(?) + extra talent (Tzolis?) proberen te halen. Dan houden we nog wat geld over en gaan we er nog op vooruit ook.

Jaja, ik weet het, ik denk weer te makkelijk. #durftedromen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat is prima (dag)dromen, hoop is goud waard!

Verder geen aandacht aan besteden, al die zwets verhalen van vage sites.

Vraagprijs voor Malen: 60 mln
Mocht het erop aankomen met Madueke, vraagprijs 30 mln

Sonst aufsalzen!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat zou een mooi bedrag zijn. En dan hebben we Dumfries ook nog. Indien mogelijk voor een acceptabel bedrag, zie ik liever Mertens terugkeren dan Bergwijn. Die zou nog instaat moeten zijn om de cijfers van Malen te halen of te overtreffen.

Bergwijn terugkopen lijkt me in eerste instantie geen goed plan. Nog veel te duur (plm. 20 miljoen). Of ze moeten hem voor een sterk verlaagde prijs willen verkopen. Wellicht een jaartje huren. Kan me voorstellen dat hij wel wil i.v.m. het WK.
+1/-0

2 jaar geleden
Gewoon maar afwachten hoe de transfermarkt zich ontwikkelt en er maar het beste van hopen; meer kunnen wij niet doen.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Toch vreemd, Madueke is naar zeggen van de zaakwaarnemer ontevreden over de speeltijd die hij vorig seizoen kreeg. Nu gaat Malen weg en gloort er een basisplaats voor deze jongen voetballer, en meent diezelfde zaakwaarnemer dat hij beter in Duitsland weer een seizoen op de bank kan gaan zitten?? Wat een ratten zijn die zaakwaarnemers toch... Alles voor de eurootjes.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Raiola is niet de zaakwaarnemer van Madueke.
+1/-0

2 jaar geleden
Als / wanneer Malen gaat moet Madueke gewoon blijven. Heeft nog een meerjarig contract en PSV zal hen hard nodig hebben. Als hij deze lijn doortrekt komt er een jaar later ook weer een meer dan prins bod - zeker gezien nationaliteit.
+1/-0

2 jaar geleden
Wordt daar niet vrolijk van liever niet verkopen ,zal lastig worden dus hoog inzetten 30+ lijkt me ,samen met Malen zeker 65-75 miljoen...
+1/-0

Dus ons laten leeg kopen en weer een opbouwjaar waarin we met nieuwelingen en redelijk bejaarde spelers ook nog een kampioenschap gaan eisen ;-) Zie ik dus echt niet zitten, wordt je vierde en verkoop je niks nada volgend seizoen, Noni verkopen? Kunnen we meteen Gakpo verpatsen en klaar is PSV, vette bankrekening en dikke salarissen uitkeren om vierde te worden.
+1/-0

2 jaar geleden
Koop v/h geld,die scout van Borussia.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vind Madueke een topper! Geweldige speler die destijds bewust voor PSV gekozen heeft. Maar wat heeft PSV voor hem gedaan:
Vorig seizoen is er maar weinig gebruik gemaakt van Madueke. Tuurlijk is hij geblesseerd geweest, maar de keuze van Schmidt viel telkens op Malen en Zahavi. Hier en daar een inval beurt voor Madueke. Wat zijn Madueke's vooruitzichten komend seizoen? Is het dan wel een basisspeler? Dat zal bijdragen in zijn keuze. Nog zo'n seizoen zit hij niet op te wachten.

Verder wordt zo'n jongen natuurlijk helemaal gek gemaakt als hij bij Dortmund op visite gaat. Allerlei beloftes waar hij wellicht gevoelig voor is. Tuurlijk is Dortmund een grote club die elk jaar CL speelt. De Bundesliga is wellicht voor hem interessanter dan de eredivisie. plus het salaris zal bij Dortmund wel iets hoger liggen.

Dus wat kan PSV doen om hem te behouden? PSV speelt een bijrol. Als Madueke naar Dortmund wil, dan gaat hij. En ik denk voor een bedrag waar Dortmund niet van schrikt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage