Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Voorlopig maximaal twee derde van bezetting bij evenementen'

9 juli 2021 16:18 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Voorlopig maximaal twee derde van bezetting bij evenementen"; image source: Pro Shots

Vanwege de snelle toename van het aantal besmettingen overweegt het kabinet om het aantal mensen bij een evenement te beperken tot maximaal 1000. Dat melden de NOS en RTL. Knopen zouden er nog niet over doorgehakt zijn. Vrijdag zal om 19:00 uur een persconferentie plaats vinden waarbij premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge de details over de aanscherpingen bekend maken.

Nog geen maand geleden werd bekend dat per 30 juni de maximale capaciteit in stadions weer benut kan worden. Daar lijkt men nu al weer vanaf te willen stappen.

Update 16:18:De Telegraaf meldt dat evenementen gewoon door mogen gaan met publiek. Als er wordt gewerkt met Testen voor Toegang mag er wel tot maar twee derde van de bezetting aanwezig zijn. Daarnaast is iedereen verplicht om te zetten op anderhalve meter afstand. De maatregelen zullen in elk geval tot 13 augustus gaan gelden.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

aanscherpingen beperken besmettingen capaciteit doorgehakt evenement kabinet knopen minister nos rutte telegraaf toegang toename

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Pfff, wat een tegenvaller zeg...
+1/-0

2 jaar geleden
Het wordt nu wel heel vermoeiend met de maatregelen hoor.

Ik weet bijna 100% zeker dat de besmettingen zich in de kroeg voor doen. In het stadion zal het echt reuze meevallen, omdat het in de buitenlucht is en mensen niet continue kriskras bewegen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
maar hoe zit het dan met de promenades en de toiletten?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dan doe je toch gewoon even je magische mondkapje om joh.
+2/-2

 
2 jaar geleden
We hebben de logica al lang achter ons gelaten hoor, dat jij jezelf nog kan verbazen hierover..
+3/-1

 
2 jaar geleden
Wc's, wachtrijen, treinen, bussen, auto's...
+1/-0

2 jaar geleden
Spijtig dat dit weer zo moet, vooral in aanloop naar Galatasaray. Een vol stadion zal toch een hoop doen aan de sfeer en motivatie van de spelers. Hier in Amsterdam (ja, ik woon in Amsterdam) al genoeg verhalen gehoord dat clubs gewoon niet vragen om een QR code en iedereen binnen laten. Jammer dat er misbruik van gemaakt wordt en de goede moeten leiden onder de slechten.
+4/-2

 
2 jaar geleden
De goede en de slechte. En hoe denk je dat de slechte over de goede denken? Wat een houding zeg, wat zijn we ver verwijderd van Utopia geraakt zeg.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Goede vertaling van Z. on de bok (1e reactie;-)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja hè?! :-)

Realiseerde het mij pas later.

Ach Bokkie en in zijn het meestal eens hoor. Al wil hij dat niet altijd toegeven. ;-)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Whaha.. we zijn het inderdaad best vaak eens. En soms ook gewoon niet of wil ik dat misschien niet toegeven. Prima toch? Ik blijf wel gewoon een bok die zo af en toe stoïcijns overal tegenaan blijft bokken. ;)
+1/-0

2 jaar geleden
Hoop het niet ,kaartjes gekocht en prikken gehad...Jeugd haal een prik doe normaal kunnen we weer leven..
+7/-2

 
2 jaar geleden
Geef de jeugd maar de schuld, jezus wat een domme reactie.
Zijn ‘we’ zo geïndoctrineerd inmiddels. Ik zou eerder de schuld aan jezelf geven dat je denkt met een vaccin overal van af te zijn, je bent gefopt…, nu ben je boos en zoek je een zondebok maar dat is niet ‘de jeugd’ hoor. Die hebben overigens zelf ook flink geleden, en worden nu de zondebok. Wat zijn we in korte tijd ver afgegleden als maatschappij. Maarja, je doet het voor een ander.
+4/-6

 
2 jaar geleden
Ben wel veilig niet overal van af en kijk uit wat ik doe ook voor me ma en andere,ga niet uit me dak en in volle kroegen boven op elkaar zelfs hier in parken boven op elkaar met drank en andere dingen,en wie zijn dat ??? De jeugd dacht toch ons gebeurd niets en overal lak aan en dan nog die geen prik nemen moeten ze zelf weten maar brengen wel het gevaar !!Snap ook wel dat de jeugd los wil gaan deed ik vroeger ook... maar dat waren andere tijden..
+8/-0

 
 
2 jaar geleden
Rustaaaaghhh. Eerst Skuddem vúr gebroijk!!🤣🤣🤣
+2/-0

2 jaar geleden
Is het onderhand een keer klaar met dat geouwehoer.! Hè Rutte hoeveel variantje sheb je nog klaar staan? Word weer een geweldige zomer!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Delta
Echo
Foxtrot
Golf
Hotel
India
……
Zulu

En dan beginnen we weer bij Alpha
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie het rukvirus er niet tussen staan.. ow da's de Amsterdamse variant hahaha
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
🤣🤣🤣 mooi daar houden, hoewel de PSVers onder ons uit die stad het daar niet mee eens zullen zijn...!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje