Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Donyell Malen tekent voor vijf jaar bij Borussia Dortmund

27 juli 2021 19:06 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Donyell Malen tekent voor vijf jaar bij Borussia Dortmund</b>; image source: Pro Shots

De transfer van Donyell Malen naar Borussia Dortmund is officieel rond. De spits trainde al mee bij de Duitse topclub en heeft nu ook daadwerkelijk zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf seizoenen. Malen kwam in vier jaar bij PSV tot 106 officiële wedstrijden in het eerste elftal en wist daarin 55 keer te scoren.

Directeur voetbalzaken John de Jong geeft aan dat het voor zowel PSV als Malen een prachtige transfer is. "We zijn ontzettend trots op het traject dat we samen hebben afgelegd en het resultaat daarvan. Donyell heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld op een manier zoals we dat bij PSV graag zien", aldus De Jong. "Donyell is naar de club gekomen als talent, ontwikkelde zich na een sterk eerste seizoen bij Jong PSV tot volwaardig selectielid en is daarna één van de dragende spelers van PSV geworden."

De Jong gaat verder: "We hebben zijn ontwikkeling de afgelopen jaren met veel genoegen van dichtbij kunnen volgen en zien deze transfer wederom als een bevestiging van de koers die wij als club varen. Donyell maakt een mooie en grote stap in zijn carrière. Daar zijn we ontzettend trots op."

Meer op PSV.nl




Tags

malen jong dortmund afgelegd koers selectielid volwaardig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Succes Donyell. En hopelijk tot ziens over een jaar of 7?
+3/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat nu eindelijk weer eens een speler van PSV het ver gaat schoppen in Europa en anders hoop ik tot gauw!

Succes Donyell!
+1/-0

 
2 jaar geleden
En ik hoop het hardste de PSVers die blijven !
+2/-0

 
2 jaar geleden
Speelt er eentje bij Barcelona en een ander bij PSG ;)
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Nou kennelijk is de var het er ook mee eens.

Dat verkooppraatje van JdJ is mosterd na de maaltijd. Done deal.

In plaats daarvan had ik tóch hoger ingezet, €40-45M, maar ja, het is niet anders.

Succes Donny, i.v.m. eventuele premies en/of doorverkooppercentage*, indien niet: uit het oog, uit het hart.

*3x woordwaarde
+2/-3

 
2 jaar geleden
Ze zullen jou maar TD moeten maken, als ik het zo lees. Iets met de klok en de klepel.
JdJ doet z'n werk en heeft in dit geval dat uitstekend gedaan: Malen heeft nog niet eens CL gespeeld, en op het hoogste niveau nog niet geleverd, dan wel toch vaak gefaald(veel 1 op 1 situaties). 30 miljoen is een uitstekend bedrag.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Voorlopig heeft de man nog heel wat goed te maken.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Helaas zitten er geen 4x O in Scrabble Killer 😊
+1/-0

 
2 jaar geleden
Niet? Moet het dan toch maar weer eens gaan spelen dan! Maar ik kan toch de O van de opponent gebruiken, of niet?
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hoor net van de jury dat er 6 in zitten. Game on !
+1/-0

 
2 jaar geleden
Vindt het prima gedaan is nog niet echt een topper veel kansen nodig en dan 30 miljoen prima gedaan JDJ,heeft veel geleerd en doet het nu prima...En Donyell succes bij de mooiste club in Duitsland...
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je begrijpt best dat ook zonder eventuele premies, en/of doorverkooppercentages, het voor PSV belangrijk is dat onze spelers een succes worden in Europa, toch?

En wat heeft Malen je nou weer aangedaan?
Goede gozer, die jaren voor PSV heeft gespeeld, maakt nu een hele mooie transfer... en dan kom jij zeuren over premies en percentages en anders "uit het oog uit het hart".

Bizar! Maar dat zal wel weer aan mij liggen.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij heeft mij niks aangedaan en ik heb ook helemaal niks tegen hem. Ik ben echter supporter van de club PSV en niet van individuele spelers. Das war einmal. Toen spelers geen passanten waren die PSV als springplank naar hoger zagen. En als kind toen je huizenhoog tegen spelers opkeek die de kans kregen én grepen om uit te groeien tot Mister PSV. En zelfs later nog toen buitenlandse toppers als Romario & Kezman nog 4-5 jaar bij de club bleven.

Ga jij binnenkort ook Mo succes wensen, mocht die (eventueel) bij Ajax tekenen? Dan wens ik jou daar succes mee.
+1/-0

2 jaar geleden
Vreemd genoeg niet het idee dat we nu een absolute topper of dragende speler hebben verloren. Bij Zahavi denk ik gelijk aan Kezman, bij Malen aan het missen van kansen en het niet afgeven van ballen omdat hij zelf wil scoren. Wel heel veel dreiging en een individuele actie. Komt bij mij in ieder geval niet in het rijtje grote PSV spelers die ik mij over 10 jaar nog herinner, zal er ook wel mee te maken hebben dat hij geen prijzen heeft gepakt. Als ik dan zo mijn betoog terug lees is 30 miljoen best te accepteren. Heeft veel potentie, maar moet nog een flinke stap maken om er op de beslissende momenten te staan. Zie het Ek en het afgelopen seizoen PSV. Wens hem veel succes bij Dortmund en hoop dat we hem er in de halve finale uitknikkeren.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je weet nooit hoe het loopt. Memphis schoot bij ons iedere wedstrijd 10 ballen uit het stadion en gaf 20 andere ballen aan de tegenstander. Veel dreiging, maar nog veel meer balverlies. Speelt nu wel bij de neuzen van Spanje.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage