Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Bruma naar Besiktas niet helemaal uitgesloten, zaakwaarnemer complicerende factor'

28 juli 2021 06:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Bruma naar Besiktas niet helemaal uitgesloten, zaakwaarnemer complicerende factor"; image source: Pro Shots

Een transfer van Bruma naar Besiktas is toch nog niet helemaal uitgesloten, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Een delegatie van de kampioen van Turkije heeft dit aan PSV laten weten. Complicerende factor is echter de zaakwaarnemer van de aanvaller, die meerdere tussenpersonen heeft ingeschakeld. Indien zij allemaal mee moeten verdienen zou er voor PSV te weinig over blijven. PSV wil een nog onbekende transfervergoeding van in ieder geval meerdere miljoenen ontvangen en daarover is nog geen akkoord bereikt.

Meer op ED.nl




Tags

besiktas bruma complicerende factor delegatie onbekende transfervergoeding turkije tussenpersonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Je zou toch denken dat we na Pereiro ons lesje wel hebben geleerd. Tijd dat we hoe mooi pareltjes ook lijken ze toch maar gewoon links laten liggen als de zaakwaarnemers een te grote macht over de speler hebben…
+2/-0

 
2 jaar geleden
Of na Lemic.
Vervelende zaakwaarnemers kom je nooit van af, die blijven komen en gaan en daar moet je, net als met vervelende pubers, als topclub gewoon mee om kunnen gaan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maar samenwerking met Vlado leverde tenminste een hoop op en de transacties verliepen destijds een stuk geruislozer. Op Heurelho na dan misschien.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Het leverde aan het einde vooral veel problemen op, financiële problemen ook. Het begon leuk met Kezman, dat wel.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maar had dat er ook niet mee te maken met dat Vlado eerst te maken had met Harry van Raaij en op het einde met Jan Reker. De periode-Lemic was wél de, ook internationaal, meest succesvolle periode van PSV ooit, sedert en samen met late eighties/early nineties & mid seventies.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, daar had het zeker mee te maken. Van Raaij was medeverantwoordelijk voor de successen maar zeker ook voor de financiële puinhoop. Die successen hebben voor grote financiële problemen gezorgd. Gelukkig was er nog wat grond om te verkopen anders waren we nu waarschijnlijk van niveautje Feyenoord geweest.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Lemic was/is gewoon Joegoslavische maffia, daar kan ik nog wel wat over vertellen, maar lijkt me wijselijk dat niet te doen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Oh help, wij hebben er weer een "insider" bij... wie A zegt moet ook B zeggen of anders helemaal niets, anders is het louter interessantdoenerij.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Was retorisch.

Tja zonder die "onverantwoorde" risico's had je geen halve finale CL gespeeld, had je niet vrijwel elk seizoen lang door gespeeld in Europa. Van Raaij en Hiddink wilden na 2005 doorpakken, maar Philips wilde daarin niet mee. Toen kwamen Westerhof en die gladde Schuiten en later Reker en begon het grote snoeien. Ik kan wel zeggen dat ik aan Harry & Guus betere herinneringen heb!

Persoonlijk zie ik liever een club die bereid is risico's te nemen om mee te doen met de top van Europa dan met geld op de bank ploeteren om de nationale topclub enigszins in het spoor te blijven. Weer een ander uiterste is bijvoorbeeld een manager die lukraak tientallen miljoenen over de bank gooit en daarvoor louter miskopen in return krijgt.
+1/-0

2 jaar geleden
Meerdere tussenpersonen ingeschakeld die allemaal mee moeten verdienen? Het wordt steeds gekker. We moeten inderdaad scherper zijn bij dit soort achterlijke constructies bij aankoop.
+3/-0

Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Ik zou dat contract wel eens willen zien ... het kan toch niet zo zijn dat de kopende en verkopende partij akkoord zijn, maar dat alles afhangt van de "afspraken" die de zaakwaarnemer maakt?!
Ik zou zeggen: als die zaakwaarnemer andere partijen inschakelt, dan betaalt hij dat toch zeker van z'n eigen potje?! Wat voor juridische afdeling hebben ze daar bij PSV??
+2/-0

2 jaar geleden
Pfff dat eeuwige gezeik met die louche zaakwaarnemers. De ene langlopende soap na de andere.
+1/-1

Het is duidelijk dat Bruma aan een wurgcontract vast zit, de jongen kan hier op zich helaas niks aandoen aangezien hij wss alleen maar voetballen kan, is er dan niet iemand hier die voor een redelijke vergoeding hem hiervan kan verlossen? Ontoerekeningsvatbaar ? Het misbruik maken van zijn onkunde in dezen oid?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het probleem is juist dat hij niet kan voetballen!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage