Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Al met al waren wij de veel betere ploeg'

28 juli 2021 23:11

In gesprek met RTL was Marco van Ginkel het niet eens met de opmerking dat het voor PSV een simpele avond was in Istanbul. "We hebben wel heel weinig weggegeven en toch een paar kansen gecreëerd", aldus Van Ginkel. "Het stond wel goed. We wisten dat we in de eerste twintig minuten scherp moesten zijn, omdat zij het toch goed wilden maken. Uiteindelijk zijn wij toch degene die de goals maken. Al met al waren wij de veel betere ploeg."

Een kwartier voor tijd werd Olivier Boscagli nog van het veld gestuurd. "Dat was een domme rode kaart, al waren ze wel heel makkelijk gegeven", zo gaf hij aan. "Ik weet niet precies hoe het nu werkt, maar hij is er de volgende wedstrijd in ieder geval niet bij. Dat is zuur."

De aanvoerder kreeg tot slot de vraag of PSV nu zo goed was of Galatasaray zo slecht. "Wij hebben het goed gedaan. Na de vorige wedstrijd zijn we met een heel goede uitgangspositie naar Istanbul gekomen", zei hij daarover. "In het begin moet je dan scherp zijn en zorgen dat je geen tegengoal krijgt, zodat het nog gaat leven. Na de 0-1 voelde je wel dat we dit gingen winnen en na de 0-2 was het klaar."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel boscagli galatasaray simpele slot uitgangspositie zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje