Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Ik ben blij met het vertrouwen dat ik nu krijg'

30 juli 2021 10:43 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Noni Madueke: "Ik ben blij met het vertrouwen dat ik nu krijg"; image source: Pro Shots

Tegenover het Eindhovens Dagblad gaf Noni Madueke aan zeer tevreden te zijn met zijn situatie nu bij PSV. De jonge Engelsman wist vorig seizoen al regelmatig indruk te maken en lijkt nu helemaal doorgebroken te zijn. "Ik ben blij met het vertrouwen dat ik nu krijg", aldus Madueke na de wedstrijd tegen Galatasaray. "Dit stadion was elektrisch vanaf het begin. Het is mooi dat we tegen zo'n club met veel historie hebben mogen spelen."

Meer op ED.nl




Tags

madueke elektrisch galatasaray historie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Deze jongen laat gewoon zien dat 'ie in de basis hoort, doet het ontzettend goed. Nu dit niveau vasthouden en hopen dat zijn terugval (wat vrij gebruikelijk is bij zo'n jonge spelers) meevalt. Al heb ik ergens het gevoel dat Noni dit niveau gewoon door gaat trekken, gaat knallen in de CL/EL en volgend jaar gewoon een dikke transfer gaat maken naar Engeland. Mooie vent.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Die terugval/wisselvalligheid had hij vorig seizoen. Hopen dat hij dit seizoen stabieler is, dan kan hij een basisplaats behouden en belangrijk zijn voor ons. Leuke voetballer om te zien in ieder geval!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Volgend jaar? Dat zou echt fucking treurig zijn
+1/-0

2 jaar geleden
En wij kunnen dit jaar genieten van Noni ,wordt een mooi jaar !!
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat Madueke de Malen-rol gaat invullen. Het is te hopen dat de samenwerking met Zahavi minder stroef zal verlopen, soepeler. Het begin is er, de Europese ouverture belooft veel. Houden zo!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage