Transparent
Inloggen
Sluiten

'Inter Milaan meldt zich opnieuw bij PSV voor Denzel Dumfries'

8 augustus 2021 16:18 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Inter Milaan meldt zich opnieuw bij PSV voor Denzel Dumfries"; image source: Pro Shots

Inter Milaan heeft zich opnieuw bij PSV gemeld voor Denzel Dumfries. Dat meldt de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio. Vanwege financiële problemen kon Inter aanvankelijk niet voldoen aan de vraagprijs van PSV, maar nu de transfer van Romelu Lukaku naar Chelsea nagenoeg rond is heeft de kampioen van Italië de mogelijkheden wel. Dumfries zou de eerste keuze zijn om de rechtsback-positie te versterken.

Volgens Corriere dello Sport hoopt Inter in de komende week de transfer al af te kunnen ronden. Het zou een bod uit willen brengen van 15 miljoen euro, waarbij PSV minstens 20 miljoen wil ontvangen voor de aanvoerder van afgelopen seizoen.

Meer op Gianluca Di Marzio




Tags

inter dumfries milaan chelsea corriere dello lukaku marzio romelu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Voet bij stuk houden John, ze willen m, dan moeten ze ook net ff wat meer betalen dan jong oranje klant Boadu…
+3/-0

2 jaar geleden
Vrij beperkte voetballer, die veel compenseerde met zijn kracht en inzet, waarmee hij tóch een voorbeeld was voor veel ploeggenoten. Inter is een mooie club, het is hem gegund.
+5/-6

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ik vind dat je nogal minderwaardig doet over onze oud aanvoerder en aanjager van de laatste jaren. Als je ziet hoeveel belangrijke doelpunten hij gemaakt heeft en altijd maar blijft gaan tot ver in de blessure tijd. Denk echt dat ze ruim meer dan 20 moeten beuren. Was dé man van van oranje op het EK.
+9/-0

 
Je vindt dat het nogal minderwaardig is, maar je bevestigt min of meer wel wat hij schrijft. Dumfries is gewoon een vrij beperkte voetballer, dat valt ook helemaal niet te ontkennen. Verdedigend zit hij toch vaak mis, terwijl aanvallend de meeste voorzetten niet eens in de buurt komen van de speler waar hij zou moeten.

Dat gebrek aan kwaliteiten compenseert hij met een inzet zoals je maar weinig ziet bij spelers. Ook al komen er vijf of zes ballen niet aan, hij zal 90 minuten lang constant heen en weer blijven gaan. Zulke spelers zijn echter nu eenmaal niet al te veel waard. Uiteindelijk gaat het toch om de voetballende kwaliteiten en die zijn gewoon vrij beperkt.
+3/-0

 
Dumfries Levert, en dat hoeft niet gepaard te gaan met mooi voetbal, en als hij zelf scoort en er komen 1 a 2 passes aan waaruit gescoord word is dat een dikke voldoende ondanks zijn "beperkingen" , en bij Inter zouden ze toch ook niet gek zijn?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is scorebordjournalistiek. Dumfries gaf vorig jaar 6 assists in de eredivisie. Plus 2 goals en een aantal versierde penalties. Dat is, voor een verdediger, een behoorlijk rendement. Maar in welke wedstrijden gebeurde dit? Houdt hij zich voetballende gezien ook staande in grote wedstrijden? Het lijkt mij niet onterecht dat een grote club als Inter ook kijkt naar de tekortkomingen van een speler. Ik denk dat hij voetballend tekort komt voor de echte top. Misschien gaat hij me verbazen, ik gun hem zijn transfer van harte en ik heb bij PSV regelmatig van hem genoten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is precies wat ik bedoel.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het komt op mij over alsof je een nogal beperkte blik op voetballers hebt. Mentaliteit en kracht zijn ook belangrijke kwaliteiten. Met alleen zogenaamde straatvoetbal trucjes kom je er als speler niet. Ik neem aan dat ik geen voorbeelden hoef te noemen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Mentaliteit is zeker belangrijk. Daarin was hij een voorbeeld voor de rest van de groep. Ik vind ook dat hij één van de belangrijkste spelers van afgelopen seizoen was.

Maar dan kan ik het, door teveel balverlies, te weinig goede voorzetten en te vaak matig spel in toppers nog wel een beperkte voetballer vinden.

Misschien was dat ook wel het probleem: Het móest van hem komen. Nu staat Mwene rechtback en die blijft achterin. Dat helemaal niet erg omdat Madueke daardoor de ruimte krijgt om te excelleren.
+1/-0

2 jaar geleden
Voor 15 miljoen kunnen ze een gesigneerd shirt en een doos bitterballen krijgen. Een marktconforme prijs betalen a.u.b.!
+5/-0

 
2 jaar geleden
Precies, 20 toch het minimale. Zelf vangen ze straks 150 mil plus voor 2 spelers.
+3/-0

 
Voeg maar twee Domino pizza's erbij voor de belangstelling.
+1/-0

De vervanger dat we voor Denzel gebruiken voldoet voorlopig bij lange na nog niet, dus moeten wij het onderste uit de kan zien te halen.
+3/-3

2 jaar geleden
15 miljoen voor de beste rechtsback van het EK is gewoon te weinig.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Een paar goede wedstrijden op een EK, waarbij hij opviel doordat hij beter was dan de rest van het elftal, maakt hem nog steeds geen topspeler!
Het blijft een matige verdediger die het moet hebben van z'n inzet ...

17 miljoen + een leuk percentage aan bonussen moet toch genoeg zijn??? Stikje erom en bedankt voor je inzet .... veel andere belangstellende clubs zijn er toch niet.
+2/-5

2 jaar geleden
Zal wel uitkomen op 18 met bonussen tot 20.... Wat hadden we met hem erbij nog meer power gehad. Vond Teze gisteren verdedigend goed invallen. Aanvallend is het nog niet veel maar goed dat kan ie nog verbeteren Mwene viel tegen gisteren.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Klopt ... Teze is een betere verdediger, maar Mwene was in de laatste wedstrijden wel beter opbouwend ... iets betere techniek vind ik.
+1/-0

2 jaar geleden
We hebben al een vervanger aangetrokken en dat weten geïnteresseerde clubs ook. Dit verzwakt onze ondehandelings positie. Ze weten dat wij moeten verkopen.
+1/-1

20 miljoen voor Dumfries zou gewoon een topbedrag zijn
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wellicht wel ja. Maar als PSV aangeeft minstens 20 te willen ontvangen, dan kan je m.i. beter inzetten op 22-25. Kom je elkaar ergens in het midden vast wel tegen. Meteen na eindtoernooien is de belangstelling meestal sky-high, maar dat momentum lijkt inmiddels ook wel verdwenen. Een weg terug zie ik echter ook niet meer gebeuren, hoewel hij voor de eredivisie uiteraard top is. Afwachten maar, hopelijk snelle & gunstige afwikkeling. Soaps hebben we al genoeg meegemaakt.
+2/-0

2 jaar geleden
Reactie knippen en plakken.
Vandaag voorspel ik een artikel "Overgang Ihattaren nog niet helemaal rond"
+1/-0

 
2 jaar geleden
Haha ja en morgen lezen we:
"Dumfries nog steeds in beeld bij Everton".
+1/-0

2 jaar geleden
15 miljoen bod, 20 miljoen vraagprijs. Dat zal dan ongeveer zo'n 17,5 miljoen gaan worden. Wat een uitstekend bedrag is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja dat denk ik ook. Inter is prima voor Dumfries. Was een geweldige aanvoerder tenslotte en geeft never nooit op. Die mentaliteit gaan we nog eens missen, ben ik bang. Heeft het bij ons beter dan verwachting gedaan.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het is nog maar zeer de vraag of deze transfer doorgaat. Corona heeft een gapend gat geslagen in de begroting. Inter heeft ca 600 miljoen USD geleend van het Chinese moederbedrijf dat nu zelf in zwaar weer zit, mede door de richtlijnen van de Chinese overheid om de investeringen in buitenlandse voetbalclubs terug te schroeven.
Een overname door een groep financiers is vorig seizoen afgeketst op de waardering van de club. Daarnaast staan er nog allerlei bedragen open van eerdere transfers. Er schijnen zelfs betalingsachterstanden te zijn in salarissen en bonussen. Men is nu in onderhandeling over een noodlening van 300m USD om een failissement af te wenden. Om deze reden is trainer Antonio Conte ook opgestapt en zullen er naast Lukaku nog andere topspelers vertrekken.
Ik zou als PSV in ieder geval een paar keiharde garanties eisen voordat ik het licht voor deze transfer op groen zou zetten.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Mijn bedrijf had recent een deal met Inter afgesloten...om de laatste handtekeningen van de "CEO" te krijgen duurde ongeveer 6 maanden...en dit ging niet over een bedrag van 20 miljoen kan ik je verklappen.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje