Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil nog meerdere spelers vastleggen deze maand'

10 augustus 2021 10:15 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil nog meerdere spelers vastleggen deze maand"; image source: Pro Shots

PSV wil in deze maand nog meerdere spelers vastleggen. Volgens Voetbal International is het niet uitgesloten dat er nog vier of vijf spelers naar Eindhoven zullen komen. Niet alleen op de reservebank kwalitatief beter en breder te maken, maar ook voor de basis. Luuk de Jong moet de vervanger van Donyell Malen worden, maar ook wordt er gezocht naar creativiteit.

De verwachting is dat Denzel Dumfries de club gaat verlaten, maar in de onderhandelingen over een transfer stelt PSV zich hard op. Zowel Everton als Inter Milaan wilde de verdediger op huurbasis overnemen, maar dat was voor PSV onbespreekbaar. Ook over de transfersom houdt de club de poot stijf.

Naast Dumfries zullen zeer waarschijnlijk ook nog Mohamed Ihattaren, Bruma, Derrick Luckassen, Érick Gutiérrez en Dante Rigo gaan vertrekken. Ook Ritsu Doan zal mogelijk vertrekken. Het wordt voor de Japanner lastig om zich in het elftal te spelen. Ook voor hem is er belangstelling.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries breder bruma doan everton gutierrez ihattaren inter jong kwalitatief luckassen malen milaan reservebank rigo stijf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
De ambitie spat er van af, heerlijk! Ben benieuwd weer ze mee aankomen. Wel zaak dat oa Luckassen en Bruma sowieso vertrekken. Een aantal concurrenten erbij voor huidige basis maakt het team alleen maar sterker dus juich ik zéker toe! Wat heb ik weer zin in CL voetbal
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Juist, op Lukassen en Bruma maar verlies slikken. Hun salaris van de uitgaven af in ieder geval.
Maar wat staat er een elftal dalik. In een andere stad dacht men het Bayern van Nederland te worden maar dat gaat hun flink tegenvallen. En de eerste tik op de neus hebben ze al gehad zondag.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hoho niet te snel juichen hahaha. Eerst maar eens zien wat er gaat én komt! Seizoen moet nog beginnen frikandelleke haha. We weten niet eens hoe deze ploeg met een nederlaag omgaat enz. Tis op dit moment allemaal geweldig en hopelijk blijft dat zo. Weten allemaal dat dat niet gebeurt. Tegen waarschijnlijk Benfica weten we hoe goed we echt zijn! Dat zijn we na afgelopen zaterdag al. We willen meer ..
+2/-0

2 jaar geleden
Nog 4 of 5!!!

John, Messi is beschikbaar!

Als we last minute Götze kunnen halen, moet Messi ook wel kunnen ;)
+2/-1

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Johnny verslapen, hij is rond met PSG. Slechts 1 lettertje zaten we er vanaf 😉
+3/-0

2 jaar geleden
Maar liefst 5 spelers halen en zeker 5 zien kwijt te raken in deze stroperige markt met nog maar 3 weken te gaan, dat wordt nog wat...
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Dat komt wel goed met WRFM.
+1/-0

2 jaar geleden
Ben benieuwd wie de basiself moet komen versterken dan. In mijn ogen staat het goed op deze manier. Qua back-ups is het magertjes, iemand achter Zahavi / vervangen Malen is natuurlijk een prio. Achter Gotze en Madueke kan een versterking ook geen kwaad en misschien een back up voor Max?
+1/-0

2 jaar geleden
Jemig… nog wat erbij? Ik vind het nu al moeilijk genoeg om te kiezen voor de favoriete opstelling gaan ze het me nóg moeilijker maken….
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Klopt, alleen de terugval is nu nog te groot. Je hebt met Teze/mwene gelijk waardige spelers. Propper Sangare en vGinkel kunnen 2 posities invullen. Maar je hebt als viergever nog weg gaat en obispo niet verlengt geen gelijkwaardige speler voor Boscagli, dus daar zal Montes denk ik voor komen. Verder zal Luuk het met zahavi uit moeten vechten en zal hopelijk Berisha als echte vervanger van Malen komen.
+1/-0

2 jaar geleden
Nou nou, wat een dadendrang deze zomer... ik ben benieuwd.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed van PSV om Dumfries niet te gaan verhuren. 20 miljoen voor de 1e rechtsback van Oranje is echt niet te veel gevraagd. Wat mij betreft blijft Dumfries hier!

Voorin hebben we echt wel meer nodig dan alleen de Jong. Ik hoop ook nog op een vleugelspeler die best wat mag kosten. Is PSV nog geïnteresseerd in Hlozek? Of is hij meer een spits?
Wat mij betreft komt de Jong, blijft Dumfries, komt er een nieuwe middenvelder en een vleugelaanvaller.
+1/-0

2 jaar geleden
Het liefst nog een multi-functionele aanvaller,die ook op tien(Gotze)uit de voeten kan.
+1/-0

2 jaar geleden
Luuk de Jong lijkt me alleen maar interessant als hij bijna gratis op te halen is en in het salarishuis past, voor zover dat nog bestaat. Aan de basiself voegt hij denk ik niks toe en om voor de kleedkamer of de breedte een spits voor 10 mio te halen met een bovengemiddeld salaris lijkt me voor PSV niet wijs. Hij heeft het prima gedaan eerder bij PSV maar is ook niet de echte topper die ons beter maakt.
Ik hoop eigenlijk op een jonge spits die het in Denemarken of zo’n competitie al een jaar of 2 goed heeft gedaan.
Dat is toekomstbestendiger denk ik.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage