Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund informeerde ook naar Noni Madueke, aanvaller is niet te koop'

11 augustus 2021 19:57 - Skiete Willy Podcast
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund informeerde ook naar Noni Madueke, aanvaller is niet te koop"; image source: Pro Shots

Borussia Dortmund heeft bij PSV geïnformeerd naar Noni Madueke. Dat meldt Voetbal International-verslaggever Marco Timmer in de Skiete Willy Podcast nadat hij gesproken had met de entourage van de Engelsman. "Rond de transfer van Donyell Malen hebben ze ook geïnformeerd naar Noni Madueke. PSV heeft gezegd dat hij niet te koop is", aldus Timmer. "Berichten dat Dortmund een officieel bod heeft uitgebracht zijn onzin."




Tags

dortmund madueke informeerde timmer entourage malen onzin podcast skiete willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hopelijk kan dat net als in Amsterdam het basisantwoord worden als het gaat om spelers die ons beter maken.
Niet te koop, tenzij een megabod.
+2/-0

2 jaar geleden
Onze goudmijn met Gakpo. Intussen Fofana en Antonissen laten ruiken aan het grote werk en die nemen het dankomende zomer wel over.
+5/-0

2 jaar geleden
Moest er nog bijkomen!

En dan weer voor een dubbeltje op de eerste rang zeker?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Een rolletje rang kunnen ze krijgen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Damn, Rang, dat was ik alweer vergeten!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maar geen Engelse drop (en nee dat is niet racistisch bedoeld!).
+1/-0

2 jaar geleden
En de poot stijf houden graag. Met de verkoop van Malen, waarschijnlijk Dumfries en mogelijk nog andere vertrekkende spelers kan je stoïcijns nee verkopen tot er bedragen geboden worden die geboden worden alsof hij zich al Europees bewezen heeft en een potentiële wereldster is. Heb ook niet het idee dat Madueke weg zou willen en moeilijk gaat doen als er een club voorbij komt waarbij hij aanzienlijk minder kans op speeltijd heeft. Er is ook geen enkele aanleiding om te verwachten dat hij zijn minuten niet zal maken als hij bij PSV blijft, hij staat in deze vorm altijd in de basis.

Daarnaast was er al kapitaal vrijgemaakt met de stadiondeal, is er 5 miljoen binnen door het behalen van de playoffs en kunnen er over twee weken wellicht grofweg 35 miljoen bijgeschreven worden als het lukt om ons PSV tot een overwinning tegen Benfica te schreeuwen. Ik denk niet dat er na corona topclubs zijn die het zouden bieden, maar dan mag het recordbedrag van Lozano wel verbroken worden. Bij een Malen bedrag mag er nog een leuk doorverkooppercentage bij.

Ook mag er dan al een bewezen vervanger (indien Luuk de Jong nog een tweede zekerheidje met snelheid) en een jong talent alla Lozano, Malen of Madueke op korte termijn klaarstaan. Mocht er toch een topclub met zo'n bedrag komen is terughuren met het oog op speeltijd en zijn ontwikkeling ook geen gek idee. Al mag er dan wel een extra opkomend talent bij als volgende potentiële klapper. Trek nog maar een Malen of Madueke uit de hoge hoed en kijk wat rond in de jeugd van de Premier League die je een vergelijkbaar ontwikkelingsplan kan verkopen.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik kon je een heel eind volgen tot je het had over bedrag van Lozano verbreken. Ik denk aan het bedragen van de Ligt verbreken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Prima, zet je nog hoger in. Vergeet niet dat hij sowieso wel echt een geweldig seizoen moet draaien om op dergelijk bedrag uit te komen en de Ligt dat seizoen halve finale CL haalde. Madueke is in topvorm en heeft heel veel potentie, maar als je al zo vroeg bedragen richting de 45 à 50 miljoen kan krijgen op basis van relatief weinig wedstrijden, er al een zekerheidje als vervanger klaarstaat op het lijstje en een potentiële volgende klapper in de tussentijd rond kan krijgen kan ik me voorstellen dat dat voor het gehele team en op de lange termijn geen slechte zet zou zijn.

Vlieg je er vanuit pot 4 uit in de CL en word je tweede dan moet Madueke er 25 à 30 gaan maken voordat je een bod richting de 50 miljoen kan verwachten volgend jaar.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik begrijp je helemaal maar vanuit de veronderstellingen dat Madueke zich blijft ontwikkelen en zich in Europa kan onderscheiden met PSV, daarbij de wetenschap dat hij tot 2024 vast ligt…kwestie van betrouwen en willen genieten van deze speler! Hij is echt bovengemiddeld getalenteerd, heeft een hele interessante route gekomen (voorbeeld voor andere jochies), enorme drive en gewoon een leuke jongen voor de groep! Hoe hij Schmidt ook om de arm vloog na het laatste fluitsignaal in de Arena. Nee, zou me echt pijn doen wanneer hij nu vertrekt voor 45 miljoen. We kunnen nee zeggen!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik begrijp jou ook helemaal, daarom begon ik ook met dat ze lekker stoïcijns hun poot stijf moeten houden, dat ik een zekerheid op doelpunten terug wil zien en dat er geïnvesteerd kan worden zodat de volgende miljoenen klapper van over 1 à 2 jaar al gehaald kan worden. Madueke is een speler waarvoor je naar het stadion gaat en zijn doelgerichtheid op zo'n jonge leeftijd doet me echt aan Ronaldo denken, zie hem graag ook bijna 1 op 1 lopen voor een paar seizoenen in ons mooie stadion. Waar kan ik tekenen?

Echter, is dat zeker geen garantie en als we nog een paar weken de boot afhouden dan plaatsen we ons misschien wel mede dankzij Madueke voor de CL. Wellicht kunnen er met die grofweg minimaal 35 miljoen, 30 van Malen en een bod van 45-50 miljoen op Madueke met de aantrekkingskracht van onze trainer en CL voetbal wel buitenkansjes ontstaan waardoor zo'n verkoop bij dergelijke bedragen aantrekkelijk wordt.

Als je daardoor over het geheel een beter elftal op de mat weet te zetten en in de breedte en de toekomstige klappers kan investeren dan is dat gewoon nog steeds een geweldig bedrag voor PSV en precies waar PSV het van moet hebben, met talenten transferklappers maken. Dan moeten de vervangers wel al klaar staan en vrijwel zeker binnen zijn.

Ook begin ik daadwerkelijk een beetje vertrouwen te krijgen dat er degelijke spelers gehaald worden en onze technische staf logische spelers haalt op het moment. Er kan echt nog wel het één en ander bij in de breedte om Europees serieus mee te doen mocht de CL behaald worden vanuit pot 4 en als we het hele seizoen dit niveau vast willen houden. Als het elftal er uiteindelijk op achteruit gaat dan laat hem maar lekker hier. Als die miljoenen bij plaatsing niet eens nodig zijn om een CL waardig elftal neer te zetten en het geld op de bank terecht komt, één of andere lening wordt afbetaald of als ze ineens nog een extra tribune op de Herdgang willen bouwen dan blijf ik ook liever naar Madueke kijken.

Dan komt die klapper wel over 1 à 2 jaar en ga ik nog een paar seizoenen genieten.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Allemaal scenario’s om van te smullen! En de positiviteit is geheel gerechtvaardigd! Ik heb bovenal vertrouwen erin gekregen dat de leiding en spelers van PSV de keuzes maken die ons zowel succes alsmede plezier gaan brengen!
+1/-0

2 jaar geleden
Wegwezen Dortmund! Ge het Malen al. Ben us tevreden man 😉
+6/-0

2 jaar geleden
50 miljoen + een jaar Huren ?? zou dat gelijk doen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage