Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eerste bod Inter Milaan op Denzel Dumfries afgewezen'

11 augustus 2021 23:31 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Eerste bod Inter Milaan op Denzel Dumfries afgewezen"; image source: Pro Shots

PSV heeft een eerste bod van Inter Milaan op Denzel Dumfries afgewezen. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De kampioen van Italië zou 12 miljoen euro willen betalen voor de rechtsback, maar dat is voor PSV onbespreekbaar. Volgens het Eindhovens Dagblad houdt PSV vast aan de oorspronkelijke vraagprijs van 15 tot 20 miljoen euro, afhankelijk van bonussen.




Tags

dumfries inter milaan fabrizio romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
12 Miljoen haha, PsV moet direct alle onderhandelingen staken, al bieden ze 80 M. Gewoon afkappen, die beledegende biedingen
+11/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Voor 12 miljoen kunnen ze een gesigneerd shirt en een dvd met hoogtepunten krijgen. Daarna heel snel weer opflikkeren naar Milaan, Mafkezen!
+1/-0

2 jaar geleden
Lekker houden voor die paar euro haal je geen gelijkwaardige vervanger.
+5/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
22 miljoen, anders contract verlengen openbreken en dik salaris geven!
+4/-0

 
2 jaar geleden
En wie ga je slachtofferen en teleurstellen? Dumfries wil immers weg en zal teleurgesteld zijn als dat mislukt!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maakt niet uit. Zowel Mwene en Teze voldoen niet als vaste rechtsback. Mwene is back-up als back, en Teze back-up als cv.
+1/-0

2 jaar geleden
Laat hem dan maar weer met het 1ste meetrainen. Niet voor minder dan 20 miljoen laten gaan! Jammer voor Inter en Dumfries dan maar... Het is graag voor 20 miljoen of gewoon niet.
+3/-0

2 jaar geleden
Haha, zelf de jackpot voor Lukaku binnenharken en onze Denzel voor een fooi op willen halen in Eindhoven...no way!
+4/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
12 miljoen, sjonge jonge. Natuurlijk, je mag onderhandelen, maar er is ook zoiets als je hand overspelen. Na Dortmund weer zo'n club waar het geld met vrachtwagens binnengebracht wordt, maar die vervolgens zelf te beroerd zijn om een paar centen uit te geven. Gauw afkappen die handel, als je hierin meegaat eindigen we dalijk met 14,5 miljoen en daar zijn we absoluut niet tevreden mee. Of biedt anders 15 miljoen voor Barella. Kijken wat ze daarvan zeggen.
+1/-0

2 jaar geleden
Dramatisch eerste bod. De geldproblemen bij Inter moeten inderdaad formidabel zijn, gezien hun recente verkopen. Misschien eerst even Milaan bellen of ze soms failliet gaan, want dan kun je die 12 miljoen ook schudden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat zou je denken . 115 voor Lukaku 65 voor Hakimi én de cl inkomsten al? Komt zat money binnen !
+1/-0

2 jaar geleden
Wat denken ze nou zelf. Denken ze nou echt dat psv daar ja tegen gaat zeggen. Wel triest als ze voor 100 plus miljoen verkopen en amper iets kunnen uitgeven. Die Italiaanse clubs zitten allemaal in de problemen. Dat krijg je als je dikke salarissen betaalt.
+1/-0

2 jaar geleden
En vorige keer was de vraagprijs hier nog minimaal €20M... apart.
+2/-0

2 jaar geleden
Wegens beledigend bod de vraagprijs opkrikken naar 30 M. Liever hou ik hem binnenboord. Het is ook nog maar zeer de vraag of Denzel zelf nog wel naar Inter wilt gezien de recente ontwikkelingen, voor de sportieve ambitie kan hij net zo goed blijven.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben ooit eens bij een antiekhandel geweest, waar de eigenaar ter plekke de prijzen bepaalde. Mijn oog was gevallen op een lamp, die ik voor 10 euro meer kon nemen. Ik twijfelde en gaf aan er nog even over na te denken. Toch besloten om de lamp te kopen ging ik de volgende dag terug. Ik loop naar die lamp om hem te pakken en de eigenaar zegt: "15 euro". Ik dacht dat hij mij voor de gek hield of vergeten was dat hij gisteren 10 euro had gezegd. Maar hij meende het. Hij wist dat ik die lamp wilde en kon nu 15 euro vragen. Moest even aan deze anekdote denken na jouw reactie :)
+1/-0

2 jaar geleden
Inter biedt 12, PSV vraagt 20, dus zal wel uitkomen op 16+bonussen, zo gaat het spel, niks om je druk om te maken. Corona heeft er bij de meeste clubs keihard ingehakt. De verkoop van Lukaku zal vast ook gebruikt worden om forse gaten te dichten. PSV kan ook vast houden aan 20, maar dan raak je hem deze window niet kwijt denk ik. En zo wel club als speler willen dat niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Precies. Denzel lijkt hier elke dag meer waard te worden. 30 miljoen, schei toch uit.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Allicht elke dag duurder!! Tijd voor een vervanger word OOK elke dag minder..
+1/-0

 
2 jaar geleden
Op zich eens, alleen denk ik niet dat er een vervanger komt. Met teze en mwene heb je er al 2. En eventueel Sambo. Gaat er mij meer om dat hier de (tientallen miljoenen) om je oren vliegen. En ik vind, hoe hoog ik denzel ook heb zitten, 30 miljoen echt buiten proportie. 12 miljoen ook trouwens, maar dan vanuit minimum perspectief
+2/-0

 
2 jaar geleden
30 zou top zijn maar dat gaan we niet krijgen. Denk max 22. Ben wel benieuwd wie de 4/5 versterkingen moeten worden! Wie weet weer een verrassing ala götze?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sommigen hier leven echt in een fantasiewereld, je went er vanzelf wel aan. Er zaten hier ook figuren die vonden dat hij na het EK makkelijk 35 miljoen moest kunnen opleveren, terwijl een ander zwaar teleurgesteld zou zijn in De Jong bij ieder bedrag onder de 50. Overigens niet heel verrassend dat je hem niet meer hebt teruggezien op de site na de wedstrijden die we gewonnen hebben afgelopen weken.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het spel is officieel begonnen.. kom maar met de poen Inter! Min 20milj
+1/-0

2 jaar geleden
Ik neem aan dat Everton de vraagprijs vrij eenvoudig kan ophoesten. 12m bieden lijkt een onnodige zet van Inter. Misschien moeten ze aan hun geldleners laten zien dat ze 'hard onderhandelen'. Komt wel goed denk ik.
+1/-0

2 jaar geleden
Er mee op houden en inschrijven en mee doen tegen Benfica dat gaat om veel meer geld..
+1/-0

2 jaar geleden
12 miljoen voor Dumfries? Bij Internazionale zijn ze niet helemaal goed wijs. PSV hoeft niet aan liefdadigheid te doen. Als Internazionale met minimaal 20 miljoen komt, valt er pas te praten.
+1/-0

2 jaar geleden
Volgens Romano is er een akkoord. Volgens fan-account van Inter 12,5 miljoen plus eventueel 2,5 miljoen bonussen.

Weeer niet lekker gedaan door JdJ. Kom eens op man!
+1/-0

 
Ik zou inderdaad fanaccounts ook als zeer betrouwbaar beschouwen :denk
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage