Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Inter akkoord over transfer Denzel Dumfries'

12 augustus 2021 17:38 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"PSV en Inter akkoord over transfer Denzel Dumfries"; image source: Pro Shots

PSV en Inter Milaan hebben een akkoord bereikt over de transfer van Denzel Dumfries. Dat melden transferexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio. De verdediger is zelf ook al rond met de kampioen van Italië over een contract. In de komende dagen zal de medische keuring volgen zodat alles definitief afgerond kan gaan worden.

Update 17:38: Diverse Italiaanse media maken melding van een transfersom van 12,5 miljoen euro met nog eens 2,5 miljoen euro. Het Eindhovens Dagblad bevestigt die berichtgeving. De transfersom bedraagt in totaal ongeveer 15 miljoen euro, waarvan een beperkt deel aan eenvoudig haalbare bonussen.

PSV had gerekend dat meerdere clubs interesse zouden tonen in de verdediger, maar Inter bleek de enige club die nog geïnteresseerd was. Everton toonde eerder wel belangstelling, maar was niet meer concreet. Uiteindelijk koos PSV er voor om in te stemmen met een transfer, omdat gezien de ontwikkelingen op de transfermarkt niet verwacht werd dat er op korte termijn meer geboden zou gaan worden.






Tags

inter dumfries everton fabrizio keuring marzio milaan romano transferexperts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Redelijke deal, voor een rechtsback met harde voeten. Ik wens Denzel alle geluk en succes toe in Italië, zal hij ook wel nodig hebben, hoewel hij met zijn mentaliteit overal wel succes afdwingt lijkt me. Voorbeeldige topsporter waar vele jonkies zich aan op kunnen trekken. Denzel Bedankt!
+4/-1

 
2 jaar geleden
Ligt eraan wat de deal is. Ik las 12,5 plus eventueel 2,5 bonussen. Dat gaat natuurlijk nergens over
+7/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het zal inderdaad wel heel weinig zijn. Terwijl Mwene en Taze het tot nu toe ook niet super doen op rechtsback. Moeten we misschien toch nog dat geld weer gebruiken voor een andere speler.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Hier laat PSV steken vallen en veel. Wtf 12.5 milj. Helemaal gek zijn ze
+1/-1

2 jaar geleden
12,5 miljoen plus bonussen 15 miljoen is natuurlijk een lachertje.
Psv heeft zijn onderhandelingspositie natuurlijk niet verbeterd door hem apart te laten trainen.
Als dit waar is.. Zeer slechte deal.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Een eerder bod van 12 is afgewezen en met 12.5milj incl/excl bonussen wél akkoord? Doe snap ik dan niet helemaal. Slecht gehandeld als dit waar blijkt te zijn
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
12,5 zou geen redelijke deal zijn. Laten we bericht vanuit de Nederlandse media afwachten.

Ah, Elfrink is zijn lijntje weer aan het verdedigen. Voorspelbaar.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Laten we deze keer eens afwachten wat PSV zegt ipv. al dat geouwehoer uit de media, waar n aantal hier allemaal conclusies aan verbinden.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Elfrink meldt 15 miljoen, das blijkbaar inclusief bonussen. Vind ik te weinig.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik weet het niet of dat te weinig is of niet. Het lijkt er gewoon op dat er niet veel clubs zijn die bereid zijn om Dumfries voor dat bedrag te willen overnemen behalve Inter. Als er niet meer belangstelling is voor Dumfries kan JdJ lullen tot ie n ons weegt, maar brengt dat echt niet meer geld in het laatje. Corona-tijdperk heeft flink wat gaten geschoten in de begrotingen van clubs die ver boven hun stand leefden, behalve clubs uit de PL. Dus lijkt het erop dat ook de transferbedragen lager uitvallen. So be it.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik lees 12,5 mil + bonussen tot Max 15 mil. Dit is nou typisch psv als dit waar is. Nooit maar dan ook nooit echt echt alles uit een uitgaande transfer halen, altijd maar snel tevreden lijkt het wel. Als of we genoeg geld hebben en het allemaal niet nodig hebben en bij de rijkste clubs van de wereld zitten. Inter heeft hakimi verkocht voor 60 en lukaku gaat weg voor meer dan 100. Die hebben geld zat. De afspraak was volgens mij wat je overal leest 20 minimaal. Ik hoop dat de deal hoe die nu word beschreven niet klopt
+3/-1

 
2 jaar geleden
En jij gelooft direct wat er in de media komt? Laten we nou eerst eens even rustig afwachten wat PSV zelf naar buiten brengt voordat iedereen gaat roeptoeteren wat een slechte deal dit is….
+5/-0

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
Nou we hebben gewacht en het is 15 mil geworden en dat nog eens inclusief bonussen. Mogen we nu zeggen dat het een enorme slechte deal is??!! Dit zag ik dus al vanochtend al aankomen waar sommige nog enig hoop hadden dat er ander nieuws kwam, dus niet!! Weer een slechte deal dan heb ik het nog zacht uitgedrukt. Ze hadden zich aan die 20 mil moeten houden. Inter heeft zat geld beetje zielig lopen doen.
+1/-0

2 jaar geleden
De reserve rechtsback uit Amsterdam wordt voor tien miljoen verkocht en wij verkopen een uitblinkende international voor 12,5 miljoen? Dit kan toch niet waar zijn? Of gunnen we het de speler weer eens? Wel voor flink geld verlengen, maar als je dat ten gelde wilt maken zijn we weer te lief?
+7/-2

 
2 jaar geleden
Juist precies dat bedoel ik en zo gaat het wel vaker
+1/-2

 
2 jaar geleden
Waar natuurlijk niemand op gerekend had, was dat Inter de enige bieder zou zijn...
Maar als pleister op de wonde: Rosario is voor 6 mln verkocht, dat had ook niemand voor mogelijk gehouden. Nu eens kijken wat ze uit Ihattaren weten te persen. Ik denk niet meer dan 2 miljoen. Zet het maar vast op alle billboards langs de Franse snelwegen. Dat werkt sneller dan met die Rioola...
+2/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
12.5 ex bonussen zou een schande zijn voor John de jong. Zelfs al zouden er afspraken zijn is dit nog veelste weinig. Minimaal 20 miljoen anders gewoon contract verlengen!
+4/-1

 
Alle vorige aanbiedingen van PSV heeft hij afgewezen omdat hij per se weg wil. Dan zal hij nu inderdaad toch willen verlengen ja :denk
+4/-0

2 jaar geleden
15 mil vind ik genoeg. We moeten nu niet doen alsof Dumfries een wereldspeler is. Het is een voorspelbare back met een slechte voorzet. Ik mis hem iig niet.
+8/-3

 
2 jaar geleden
We moeten nu niet doen alsof Dumfries een waardeloze voetballer is. Hij was één van de sterkhouders van dit PSV, je zag het vorig jaar dat als hij er niet bij was ook de inzet en strijd in het veld een stuk minder was. Wij halen een Bruma voor 12-14 (?) miljoen, een Rosario verkopen we voor 6 miljoen, dan is een krappe 15 miljoen voor Dumfries toch wel heel weinig. Dat Inter de enige is die zich meldt heeft ook te maken met het feit dat Dumfries al akkoord is met Inter en zijn keuze dus heeft gemaakt. Alleen moet PSV eens wat meer de macht in handen houden bij dit soort dingen.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Natuurlijk is hij geen waardeloze voetballer. Heb ook van hem genoten. Maar de tegenstander kent zijn opkomen nu wel, en met zijn matige techniek gaan toch echt 8 van de 10 voorzetten totaal verkeert. Dan ben je nu eenmaal geen Europese topper.
+6/-1

 
2 jaar geleden
Eens, voor het EK had ik het een werelddeal gevonden. Nu hoop je dat er een club wat meer biedt door z’n exposure op het EK, maar zelfs Inter zal toch verder kijken dan hun neus lang is. De tijden van Andy van der Meyde, waar ze voor een enorm bedrag een speler kopen op basis van goede wedstrijd zijn wel voorbij
+3/-0

 
Welkom in de wonderlijke wereld van deze site. Voetballers van PSV krijgen opeens magische kwaliteiten op moment als ze niet spelen.
+6/-1

 
2 jaar geleden
Haha inderdaad. Het is vakantietijd dus lees de topics van afgelopen seizoen nog maar eens terug. Overschatte back die niet kan verdedigen, kost ons veel tegengoals, heeft geen voorzet en zo nog meer. Inzet ruim voldoende, kwaliteit 6 min.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Haha inderdaad. Het is vakantietijd dus lees de topics van afgelopen seizoen nog maar eens terug. Overschatte back die niet kan verdedigen, kost ons veel tegengoals, heeft geen voorzet en zo nog meer. Inzet ruim voldoende, kwaliteit 6 min.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad, flink gehypt tijdens het EK, maar dat kwam vooral doordat hij opviel vanwege zijn ontembare vechtlust en drive, in het land der Blind(e) is ēénoog nog altijd koning. In de basis is het maar een beperkte voetballer, waarvan je jezelf moet afvragen of die in een zwaardere competitie kans van slagen heeft. Persoonlijk acht ik het zeer aannemelijk dat hij na twee maanden op de bank beland om volgend jaar verhuurd te worden. Sympathieke kerel, voorbeeldige professional, fijne aanvoerder, maar beperkte voetballer. Laat niet weg dat ik van hem genoten heb en hem het beste gun, maar enig realisme is ook wel eens op zijn plaats.
+7/-0

 
2 jaar geleden
Zelfs zo voorspelbaar dat hij in de afgelopen 2 seizoenen in de Eredivisie bij 18 doelpunten als doelpuntenmaker of via een assist betrokken was (en niet zelden nog belangrijke doelpunten). Het meeste van alle verdedigers in de Eredivisie.

Iets op waarde schatten is blijkbaar ook een kunst. Ook hier zien we dat dadenkracht en beeldvorming twee verschillende dingen zijn.

Hij is wellicht technisch niet de meest verfijnde voetballer maar zijn rendement is zeer hoog, zijn mentaliteit en inzet zeer goed en hij was ook nog eens een goede aanvoerder die de club goed heeft vertegenwoordigd.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik hoop toch echt dat de genoemde bedragen (12,5 + 2,5 miljoen mogelijke bonus) niet kloppen. Ik vond 30 miljoen voor Malen al niet voldoende, maar dit is echt een lachertje. Ajax verkoopt Razvan Marin voor 10 miljoen aan Cagliari. Dan hebben we het over een speler die totaal niet voldeed. Als we het gat naar Ajax willen dichten moet er echt wat veranderen aan ons aan- en verkoopbeleid.
+4/-7

 
2 jaar geleden
Hou toch eens op met dat naar ajax kijken. Dat clubje heeft 100den miljoenen op de bank, en toch nog altijd een Europees gezien zeer matig ploegje. Geld zegt niet alles. Er slim mee omgaan wel.. 25 mil voor Haller uitgeven, da's comedy!
+11/-1

 
2 jaar geleden
Laten we dan met Feyenoord vergelijken. 12,5 miljoen transferrecord!!!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Buitenlandse clubs kijken wel uit met spelers uit eredivisie. Klaasen, vd Beek, Ziech. Allemaal duur betaald en compleet mislukt! En Malen moet ik nog zien of hij t gaat halen..
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als je spelers van andere clubs erbij gaat halen, ook niet onbelangrijk om te vermelden voor hoeveel ze gekocht zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Dat is wel heel snel opeens. In dat geval houd ik mijn hart vast voor wat betreft de transfersom. De €20M zal het m.i. niet aantikken, laat staan hoger.
+1/-1

Als we Denzel maar niet gaan bedreigen, hij was de man van het voorbije seizoen bij PSV, nu valt de transferbedrag ff tegen en komen zijn beperkingen ten faveure van inter tevoorschijn? My o my;-)
+3/-0

2 jaar geleden
Wie weet wat er allemaal in het contact van Dumfries met PSV staat.

Giswerk: percentage voor Dumfries en Raiola. Wellicht betaalt dit Inter nu aan Dumfries en Raiola, naast de transfersom aan PSV.
Dan is 15 miljoen niet slecht.

Anders was het 20 miljoen (iedereen hier happy) en 5 miljoen naar Dumfries en Raiola.
+3/-0

 
2 jaar geleden
-10% Heerenveen ...Mooi voor Dumfries veel succes en het echte bedrag horen nog wel...
+2/-0

2 jaar geleden
Het is echt de hoogste tijd om een einde aan deze langdradige soap te maken.
+2/-0

2 jaar geleden
Aangekocht voor om en nabij de 5mln,verkoop 12,5 mln plus 10% naar Friesland.
Laten we het houden op 10mln winst,terwijl je de opvolgers al nagenoeg gratis binnen hebt.
En omdat er maar een vragende partij was,ben je uiteindelijk toch nog spekkoper.
Arias ging overigens voor 11mln.
+3/-0

Gewoon een goede deal dit. 15 miljoen voor een speler met zijn kwaliteiten is gewoon marktconform.
+6/-0

2 jaar geleden
Vind ik ook. Vond het altijd een redelijke speler, zelfde actie's en voorspellend.
Al dan niet prima speler geweest voor ons afgelopen jaren.

Succes Dumfries!
+4/-0

2 jaar geleden
Ik had natuurlijk ook op meer gehoopt maar blijkbaar zijn er geen betere biedingen binnengekomen.
Dan moet je uiteindelijk toch eieren voor je geld kiezen.
15 miljoen aan gegarandeerde inkomsten of een waarschijnlijk teleurgestelde rechtsback die volgend jaar -met een 1-jarig contract- nog maar de helft zal opbrengen.
Hopelijk is er nu wel ruimte voor een nieuwe rechtsback en reserve spits.
Als we Bruma nog weten te verkopen hebben we zeker nog een vleugelspeler nodig. Als Doan nog weggaat een reserve nr10. Als we voornoemde spelers niet weten definitief weten te verkopen geef ze maar een half jaar de kans als wisselspelers...
Dat verhuren ben ik wel een beetje klaar mee. Dat is leuk voor jeugdspelers die de stap tussen Jong PSV en het eerste nog niet kunnen maken.
+1/-0

2 jaar geleden
Laten we niet overdrijven. 15 miljoen is een prima bedrag voor Dumfries in de huidige markt. Vergelijkbaar met Angeliño, ook onder de streep. Niet het onderste uit de kan misschien maar dat had alleen gekund als clubs waren gaan opbieden en daarvan was dus geen sprake.

En ach wie weet, misschien dat Inter in de toekomst een leuk spelertje ergens wil laten rijpen en dan komt een gunfactor misschien nog van pas, moet je maar denken.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik vind 15 miljoen voor Dumfries ook wat laag. 21 miljoen voor Dumfries én Rosario is echter prima.
+6/-0

2 jaar geleden
15 mln. vind ik het absolute minimum voor een van de uitblinkers van het EK.

Maar ik had van onze slappe Technisch Manager ook geen positieve verassing verwacht. Dat doet AZ met de verkoop van zijn Jong Oranje internationals een stuk beter.

Laten we nóóit meer meewerken aan die halfzachte flauwekul van voorsorteren op-/uitgaan van een transfer. Daar heeft enkel en alleen de speler baat bij.
+2/-2

2 jaar geleden
Ik vind het wel prima. Ook al was voor meer geld wel wat te zeggen. Goeie gast, voorbeeldige instelling, altijd gevaarlijk en betrokken bij veel doelpunten - dat is top en zou je een hogere transfersom verwachten. Maar defensief is ie ook niet zo een zekerheidje dat ik hem echt bij een topclub zie. Dus afwachten hoe ie het bij Inter gaat doen. En dat Everton nog geprobeerd heeft de prijs op te drijven is wel lief van Brands.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vind 15 miljoen voor de 1e rechtsback van het Nederlands elftal veel te weinig. Ik weet zeker dat Marc Overmars Dumfries voor 25 miljoen euro zou hebben verkocht! Misschien komt het ook wel omdat de naam PSV kleiner is.
Anderzijds brengt Raiola ook spelers relatief goedkoop naar PSV en is hij een makelaar met veel internationale invloed. Hopelijk brengt hij een talentvolle knul naar PSV.
Denzel maakt een mooie stap naar een grote club in een mooi land. Ik wens hem alle goeds toe.
+4/-1

2 jaar geleden
Het is eigenlijk te weinig hé. Maar wat moet psv anders? We moesten de selectie al in orde hebben voor de cl kwalificatie een maand geleden. Dus dan trek je een vervangende speler aan, omdat Dumfries graag weg wilt, en hij dankzij het Ek toch populair genoeg zou moeten zijn. Dan nu een maand later zit ie hier nog, met maar 1 team echt geïnteresseerd, ja nog 1 maar die willen alleen huren. Dan kan je voor die 5 mil meer of minder echt niet zeggen nee blijf jij maar.
+4/-0

2 jaar geleden
Beetje dubbel. Had op meer gehoopt. Maar als er maar 1 gegadigde is kun je wel stoer je poot stijf houden en hopen op meer, maar hee het is geen Messi he. Dan zegt die club waarschijnlijk, oke dan niet en zitten wij met een ontevreden speler die volgend jaar op zeker minder opbrengt
En dat vergelijken met transfers van ajaks , daar weten we het fijne ook niet van. Wie weet gaat daar een groot deel naar derden en ontvangt die club ook niet zoveel. Dan hebben ze vooral een uitgenaste PR afdeling en niet zozeer een goede TD. Wie zal het zeggen?? Vlgs mij heeft Johb de Jong dit seizoen mede dankzij het netwerk van Schmidt nog niet zo slecht gehandeld.
+3/-0

2 jaar geleden
het zou voor het totale voetbal veel en veel beter zijn naar ver voor het oude normaal, want het was al een tijdje waanzinnig en kennelijk dringt dat besef niet echt door.
Reageer, ga los en discussieer mee
+1/-0

2 jaar geleden
Ervan uitgaand dat het 15 miljoen wordt, vind ik het vrij karig. Je kunt je zelfs afvragen of je niet beter af bent met Dumfries in je team, dan met slechts 15 op de bank. Misschien toch eens een grotere broek aantrekken, nee zeggen en Dumfries weer lekker mee laten trainen, dan zien we wel of Inter nog hoger terug komt of er toch nog ergens een club in paniek raakt.... Maar goed de deal is al rond en we kunnen concluderen dat verkopen nog altijd niet ons sterkste punt is.
+3/-0

2 jaar geleden
John de jong levert uitstekend werk. Corona crisis heeft in het voetbal zijn sporen na gelaten.PSV heeft in de laatste seizoenen het moeilijk gehad maar desondanks liepen er nog pareltjes rond in Eindhoven. Met Malen,Dumfries,Piroe,Rosario heeft John voor 53 miljoen aan uitgaande transfers gerealiseerd,in verhouding tot VGinkel,Propper,Ramalho,Drommel 6M aan inkomende transfers.Transferbalans 47M+.Onze vrienden uit 020 zitten momenteel met Neres,Onana,Taglafico in de maag,verkopen niets spelers met veel salaris hoge afkoopsommen maar geen europese top,De europese subtop is selectiever en rustiger geworden.corona heeft gaten in de begrotingen geschoten.Dat beleid kan voor Ajax een torenhoge postenkost gaan worden,vergeet de afgelopen jaren,de corona crisis heeft voetbal geraakt,PSV gaat met gezond beleid daar nu weer de vruchten van plukken.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
En vergeet niet dat Ajaks nog gaat kopen ... en misschien wel flink nu wij ze goed hebben laten schrikken, en ze bang zijn geworden van hun huidige selectie! Met een Bergwijn en nog wat meer zullen ze toch diep in de buidel moeten gaan ...
Dat wordt dus een goed negatief resultaat voor ze, waar door wij weer een beetje (financieel) kunnen inlopen ... maar dan moeten we eigenlijk ook wel de CL halen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik las ook dat Inter vanwege de financiële toestanden geen transfers van boven de 15 miljoen mag doen? Dan kun je wel zeggen dat ze 175 miljoen binnenharken met Lukaku en Hakimi, maar als je de bedragen leest die sommige grote clubs als verlies noteren in de Corona-tijd, dan is die 175 miljoen waarschijnlijk niet genoeg om dat gat te dichten.

Voetbalclubs kunnen soms opportunistisch zijn, maar ze hebben natuurlijk ook wel mensen in dienst met verstand van zaken. Die mensen zien een zeer enthousiaste Dumfries uitblinken in de groepsfase van het EK (zwakste poule) en vervolgens zien ze Nederland kansloos eruit vliegen. Ze zien dat Dumfries bij aardig wat goals betrokken is in de eredivisie, maar ook dat PSV alleen in het begin van zijn tijdperk nog 1 of 2 toppers gewonnen heeft. En daarbij zien ze, net als wij, dat Dumfries niet de beste speler is aan de bal. Ik ben benieuwd of Dumfries gaat slagen in Italië, durf er mijn hand niet voor in het vuur te steken. Met zijn fysiek en drive had ik hem eerder bij een Engelse club zien slagen.

Al met al hebben we hier te maken met een speler die aangegeven toe te zijn aan een nieuwe stap. Waar de kampioen van Italië zich voor meldt. Dat PSV dan meedenkt met zijn aanvoerder, vind ik juist ook weer getuigen van het menselijke karakter van PSV. Natuurlijk kun je hem nog een jaar houden. Hij was op RB waarschijnlijk beter geweest dan Mwene en Teze. Maar als je hem erbij houdt, dan is hij zelf ontevreden, dan is Teze ontevreden, en is hij over 1 jaar met nog maar 1 jaar contract minder waard geworden.

Ik denk dat PSV bij gebrek aan interesse eieren voor zijn geld heeft gekozen en ik kan daar prima mee leven.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje