Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meerdere Duitse clubs tonen interesse in Ritsu Doan, vraagprijs ruim zes miljoen'

16 augustus 2021 18:53 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Meerdere Duitse clubs tonen interesse in Ritsu Doan, vraagprijs ruim zes miljoen"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Ritsu Doan deze transferperiode waarschijnlijk nog gaat vertrekken bij PSV. Omdat de kans op veel speeltijd in Eindhoven niet groot is met de aanwezigheid van onder meer Noni Madueke en Mario Götze staat hij zelf open voor een vertrek. Vier clubs uit Duitsland, waaronder FSV Mainz 05, Eintracht Frankfurt en Hannover 96, hebben interesse getoond, terwijl Doan er ook in Nederland goed op staat.

Vooralsnog hikken de clubs echter tegen de vraagprijs van ruim zes miljoen euro aan. Volgens VI is het echter toch zeer aannemelijk dat Doan deze maand zal vertrekken.

Meer op VI.nl




Tags

doan aanwezigheid duitsland eintracht frankfurt fsv gotze hannover hikken madueke mainz nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Ben benieuwd wie oh wie er dan voor in de plaats komt ? Ihattaren en Doan beiden waarschijnlijk weg. Spoeling wordt wel erg dun op "nr10" of RB. Nog iets meer dan 2 weken te gaan. JdJ verras ons.
+1/-0

2 jaar geleden
Voor 7,5 miljoen gehaald en nog drie jaar onder contract. Dan lijkt het wat karig om nu voor 6 miljoen afscheid te nemen.

Vertrek is denk ik wel het beste. Ik zie niet hoe hij in dit systeem meerwaarde gaat hebben. Voor de flanken mist hij de individuele actie. Backup van Gotze zou kunnen, het blijft mager maar wel drie klassen beter dan Mauro Jr.
+2/-1

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Hoe moeilijk kan het toch ook zijn ? Zelf 8 miljoen betaald, meerdere clubs geïnteresseerd en dan 6 miljoen vragen. Oja, "minimaal" dus de clubs komen zelf wel met dubbele cijfers. NOT !
+5/-2

 
2 jaar geleden
In ieder geval de complimenten dat je een passende username hebt gevonden
+5/-2

 
2 jaar geleden
Dat ben ik dus 110% met jou eens. Altijd die minimum bedragen de ether inslingeren. Waar is dat in hemelsnaam goed voor??
+3/-1

 
2 jaar geleden
Heb je een bron waar iemand van PSV dit bedrag noemt of ga je af op geruchten?
+4/-3

 
2 jaar geleden
Precies dat.
De carrousel komt maar heel langzaam op gang, en de bedragen zijn uitzonderingen daar gelaten vrij karig. Covid19 heeft veel kapotgemaakt.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Sorry.... Als taalpurist moet ik toch even een opmerking maken. 'Klopt als een bus' wordt heel veel gebruikt maar is onjuist. Iets 'klopt als een zwerende vinger' of iets 'sluit als een bus' waar bus een bewaarblik wordt bedoeld. Verder wel eens met jouw mening hoor 😉

Opmerking : ik lees net dat het gebruik van dit gezegde inmiddels wel is geoorloofd. Dus vergeet mijn gezeur van hierboven maar.... Sorry.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gelukkig pas in gebruik sinds 1888, hahaha ;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Zou toch een betere back-up zijn op 10 dan Mauro. Wil die jongen zelf graag weg ofzo? Wat ik me kan voorstellen als ie bij de eerste 11 wil horen. Hoewel ik me kan voorstellen dat je als stand in van Götze ook makkelijk genoeg potten en minuten gaat maken. Tegen het linkerrijtje moet je toch prima met hem op 10 kunnen spelen(?)
+1/-1

 
2 jaar geleden
Zo is het. Alleen als het criterium is basis of niet is dit een gelopen koers. Zo veel creatieve / aanvallende opties zijn er echter niet dus evenveel / meer kans op minuten dan Thoms / Mauro, etc
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat John de Jong een aantal zaken heeft lopen met de afspraak dat diegene komt als PSV ch.league haalt.
Het is momenteel "veel" verkoop, en spoeling word inderdaad steeds dunner.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje