Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in gesprek met Santiago Arias over terugkeer'

23 augustus 2021 19:32 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"PSV in gesprek met Santiago Arias over terugkeer"; image source: Pro Shots

PSV is in gesprek met Santiago Arias over een terugkeer naar Eindhoven. Dat meldde transferexpert Fabrizio Romano maandag via zijn Twitch-account. Anderhalve week geleden meldde een Colombiaanse journalist al dat PSV geïnformeerd zou hebben bij Atlético Madrid naar de mogelijkheden. De verdediger zou mogen vertrekken bij de Spanjaarden.

Arias speelde vorig seizoen op huurbasis voor Bayer Leverkusen, maar raakte na één wedstrijd echter zwaar geblesseerd en kon de rest van het seizoen niet meer in actie komen. De international van Colombia is inmiddels weer fit en kreeg in de voorbereiding ook speeltijd bij de kampioen van Spanje. Zo kwam hij begin deze maand als invaller binnen de lijnen toen Atlético in Rotterdam tegen Feyenoord speelde.

Van 2013 tot 2018 speelde Arias ook al voor PSV. Toen kwam hij tot 172 officiële wedstrijden, drie landstitels en won hij twee keer de Johan Cruijff Schaal.




Tags

arias santiago atletico bayer colombia fabrizio feyenoord leverkusen madrid romano transferexpert twitch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Niet de positie waar we versterking nodig hebben. Hoewel ik wel een fan ben van Arias.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als we met Ramalho de enige RCV hebben is dat wel zinnig, zodat we Teze in geval van nood naar het centrum kunnen verschuiven en Arias dan rechts, als Mwene en Ramalho er niet zijn.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Teze zie ik liever als CV als backup voor boscagli Arias zeker mijn favoriet. Mwene overtuigd nu nog niet. Ramalho kan ook naar lcv
+2/-0

 
Een rechtspoot zie je liever als backup voor de LCV in plaats van de RCV?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het gaat om presteren en ik vind teze beter in het centrum dan op de back positie. Obispo en boscagli spelen daar ook en die vind ik ook beter dan teze opmdot moment
+1/-0

 
2 jaar geleden
Niet de positie waar we versterking nodig hebben? Mwene en Teze voldoen niet als back. Ik vind dat juist de positie waar we iets nodig hebben.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nee, niet de positie. Je hebt er al twee staan. Die beide voldoen voor de Nederlandse competitie. Daarachter heb je Sambo waar ik het wel in zie zitten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Voor de Nederlandse competitie inderdaad, maar ik zou graag zien dat PSV doorgroeit en ook Europees gaat presteren. Als je wil groeien, moet dat ook de insteek zijn. Teze en Mwene zijn daar totaal niet voor geschikt.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat vind ik veel te voorbarig. En ja, je moet in Europa iets willen. Maar een selectie samenstellen voor CL-niveau is vrij lastig als Nederlandse club.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat vind je precies voorbarig? Ik kan je nu al vertellen dat iedere coach van de tegenstander zegt dat je zoveel mogelijk over links moet gaan. Ik denk dat wanneer een positie kwalitatief onderbezet is, je je daar op moet focussen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat zie je al een aantal wedstrijden. Ze zoeken vooral de kant van Mwene op want dat is overduidelijk de zwakke schakel.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Mwene heeft inderdaad nog geen 5 aaneengesloten minuten overtuigd. Leuk als opvulling voor bank of tribune, maar zou geenszins in aanmerking moeten komen voor een basisplaats. Dan was Joshua Brenet bij tijd en wijle nog een verademing als back.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Sambo is (zo goed als) de rest van het seizoen uitgeschakeld
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt, maar ik ga er van uit dat die terug gaat komen. Als je dan 3 man voor hem hebt, wordt het lastig voor hem om z'n plekkie te bemachtigen.
+1/-0

2 jaar geleden
Rik Elfrink,meldt dat er niets speelt op het moment.
+4/-0

2 jaar geleden
Lijkt mij geen verkeerde, indien volledig fit.
+2/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Mwene is voor links en rechtsback voor de breedte. Teze is voor rechtsback en als back up voor Ramalho. Maar er moeten er wel een paar bij. Op iedere positie moet het dubbel bezet zijn zodat we op alle fronten mee kunnen strijden.
+3/-0

 
Het scheelt wel dat het nu niet een of andere koekenbakker is die het meldt
+3/-0

 
2 jaar geleden
Die Fabrizio Romano gokt vaak er ook maar een eind op los.
+1/-0

2 jaar geleden
Rik Elfrink kan ontkrachten wat 'ie wil, maar Arias moet gewoon naar Eindhoven komen. Net als Jetro trouwens! Onze backs zijn kwalitatief het minst bezet dus hun ervaring en klasse kunnen we heel goed gebruiken.
+4/-0

 
2 jaar geleden
En wat doen we met die kwalitatief mindere backs? Of gaan we een selectie met 50 man maken? En wie gaat dat dan allemaal betalen?
+1/-0

 
De CL gaat dat betalen, Max en Mwene wworden bankiers.
+4/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Je kunt ze idd niet allemaal tegelijk opstellen maar arias en jetro zijn lang geblesseerd geweest. Maar zijn wel toppers. Je gaat er kwalitatief en in de breedte dan erg op vooruit. Dan kun je ook eens afwisselen zoals je nu bij Heracles en thuis tegen Cambuur deed, zonder dat je er direct veel zwakker op wordt. Dat is de manier om ver te kunnen komen lijkt me.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
6 verdedigers op de bank, waarvan meerdere grootverdieners? Dat zou nou regelrecht wanbeleid zijn. We zijn PSG niet.
Laten we nou eerst eens wat verkopen. Te beginnen met Luckassen.
+3/-0

2 jaar geleden
Eerst maar eens een verdediger verkopen.
+1/-0

Arias is een rechtsback en die kunnen we net als een linksback goed gebruiken, Max is ook maar prut, tell it like it is, ik zie graag Jetro en Arias terug, maar ja dan zit je wel met een selectie van 182 spelers;-)
+4/-0

 
2 jaar geleden
Max is prut en dan kom je aan met Willems als vervanger. Jaja.
+6/-3

 
Jahaa Sonny, da´s mijn mening als het ff mag.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Max is dit seizoen echt enorm slecht inderdaad. Maar vorig seizoen, vooral de eerste seizoenshelft heeft hij natuurlijk wel getoond dat hij van absolute meerwaarde kan zijn.
+1/-1

2 jaar geleden
Als het al waar is, zal Arias ongetwijfeld de uitslag van vanavond afwachten
+1/-0

2 jaar geleden
Is Mwene dan gekocht als ruilobject ?
+1/-0

 
Mwene is "denk ik"gehaald voor de breedte, niks mis om een evt goeddraaiende Arias vòòr je te hebben? Hij schijnt ook op meerdere posities te kunnen, mss zijn kans bij blessures, schorsingen of invalbeurd pakken?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage