Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV pakt in stadsderby eerste zege van seizoen

23 augustus 2021 22:02
Foto: Pro Shots

Jong PSV pakt in stadsderby eerste zege van seizoen; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de eerste zege van het seizoen te pakken. Op PSV Campus De Herdgang werd de stadsderby tegen FC Eindhoven met 3-2 gewonnen. Via twee doelpunten van Fodé Fofana en een treffer van Mohammed Amin Doudah liep de ploeg van Ruud van Nistelrooy eenvoudig uit naar een 3-0 voorsprong en leek het af te stevenen op een makkelijke overwinning.

Vrij snel na de 3-0 maakte FC Eindhoven echter 3-1, waarna enkele minuten later Doudah van het veld werd gestuurd nadat hij zijn tweede gele kaart kreeg. Het duel kantelde volledig en Jong PSV kwam in het laatste half uur constant onder druk te staan. Over de hele wedstrijd kwam FC Eindhoven uiteindelijk tot 23 schoten, maar verder dan een doelpunt in de slotfase kwamen ze niet meer. Jong PSV wist daardoor de punten in eigen huis te houden.

Opstelling Jong PSV: Müller, Comenencia, Van de Blaak, Vos, Oppegard, Kjolo, Doudah, Bakayoko (64' Timan), Saibari (84' Leysen), Antonisse (78' Tielemans), Fofana (78' Touré)




Tags

jong doudah stadsderby fofana amin antonisse bakayoko blaak comenencia fode herdgang kjolo leysen muller nistelrooy oppegard saibari tielemans timan toure vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Lekkere overwinning maar ozo moeizaam tot stand gekomen. Na 3-0 moet de wedstrijd gespeeld zijn en mag je nooit tegen zo'n domme 2e gele kaart aanlopen. Hoort wel bij het leerproces en dan is het meegenomen dat er ook nog 3 punten worden gehaald in de mini derby. Fofana komt er wel en moet gewoon minuten maken bij JPSV. Goede voorbode voor Dinsdag? Ik hoop het.
+1/-0

2 jaar geleden
Knappe overwinning toch?

Zetten de blauw-witte stadsgenoten ff op de plaats.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Verschil tussen de 1ste en de 2de helft was wel erg groot ondanks dat PSV met 1 man minder speelde. Zwakke beurt van keeper Muller bij het 1ste tegen doelpunt.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ah niet goed gelezen. Ik dacht dat het 3-0 was geworden.
+1/-1

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Heb me voornamelijk gestoord aan het gescheld van het FCEindhoven publiek, schandalig wat daar allemaal continue geroepen wordt en op espn gewoon duidelijk te horen is.

Des te mooier zijn de 3 punten! De jongens gaan veel leren onder ruudje. Komen leuke talentjes aan zo. Maar deze wedstrijden vormen de spelers zodat ze niet alleen talentvol maar ook mentaal goed zijn vóór ze aansluiten bij PSV1.
+2/-0

 
We weten nu in ieder geval wel wat de moeder van Müller voor beroep heeft. En ik denk dat die ballenjongen het (half)broertje van Müller is.
+4/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Precies dat dus.. zijn gewoon kinderen waar ze tegen schelden. Snappen ze niet. Maargoed, dat is hun verlies.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tegen Den Bosch was het idem dito dat de hele wedstrijd werd gescholden op de Jong PSV spelers.Stuk positiever om je eigen team aan te moedigen ipv van die negatieve spreekkoren. Het schijnt stoer te zijn om te schelden vanachter een hek. Het is in elk geval goed voor het mentale gedeelte van onze jonge spelers. Des te beter smaken de drie punten en deze zogenaamde stoere supporters te laten afdruipen.
+3/-0

2 jaar geleden
Van de Blaak(16 jaar)hielt zich makkelijk staande tussen de volwassen aanvallers van de fce.
Gevochten als leeuwen,met de verdiende drie punten als beloning.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage