Transparent
Inloggen
Sluiten

Selectie Jong PSV versterkt met komst van Nathan Markelo

25 augustus 2021 12:02 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Selectie Jong PSV versterkt met komst van Nathan Markelo; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat Nathan Markelo een contract bij PSV heeft getekend. De verdediger komt over van FC Everton. In Nederland speelde hij eerder in de jeugdopleiding van FC Volendam, terwijl hij vorig seizoen op huurbasis speelde voor FC Twente.

Meer op PSV.nl




Tags

markelo nathan jong everton nederland twente volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Al 22 jaar?

Laten we maar weer eens wat rustiger aan doen met jeugd en jPSV spelers. Dat er soms een speler van 19 goed genoeg is voor het eerste is een uitzondering, geen standaard. Hetzelfde geldt voor Jong PSV.. dat er soms een jongen van 16 mee kan in Jong PSV is een uitzondering, geen standaard.
We zijn in Nederland een beetje doorgeslagen met jonge spelers, zie je ook nergens anders. Tijd om er eens van te leren.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wat bedoel je met rustig aan doen?
Doorbreken is inderdaad iets zeldzaams maar je moet wel blijven investeren in jeugd en jong psv, alleen dan gaat het niv omhoog, wat beter is voor alle spelers en heb je kans dat er spelers doorbreken.
Ik vind het nu juist belangrijk om goede jeugd te hebben en met Madueke, Gakpo, Teze, Bergwijn, Malen hebben we toch echt wel hoog success rate en een mooi uithangbord voor nieuw talent. Helemaal nu ze in Amsterdam zoveel meer uitgeven voor gearriveerde spelers is dit een kans voor PSV.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk,in het iets teveel doorslaan van te jonge spelers.
Misschien daarom een leuke toevoeging van een alweer wat oudere speler,we gaan het zien.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Is met name rechtsback en zal gehaald zijn om de vacature op te vullen die vrijgekomen is na de blessure van Sambo. Ook al is al al 22 misschien doet ie het leuk en kunnen we hem dalijk weer voor meer verkopen. Toch wel mooi dat we van een Engelse club weer een nederlander weten te halen. Zal geen donyell malen verhaal worden ben ik bang. Maar ik denk wel dat jong PSV hier veel aan zal hebben.
+2/-0

2 jaar geleden
Ben benieuwd of het wat wordt. Volendam staat over het algemeen voor technisch verzorgd voetbal.
+1/-0

Lijkt mij Fysiek sterk en kan heus wel voetballen, kan de kar gaan trekken voor de jongens, kan toch geen kwaad? En wie weet he?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage