Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We doen het nu eigenlijk met één spits'

27 augustus 2021 18:12 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "We doen het nu eigenlijk met één spits"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt hoopt dat er in de komende dagen nog een spits wordt aangetrokken. Dat gaf de trainer aan op de persconferentie van vrijdagmiddag en werd opgetekend door onder meer Voetbal International. "We doen het nu eigenlijk met één spits. Dat is niet normaal", aldus Schmidt. "Kijk naar Benfica. Er zit nogal een verschil tussen wat zij aan spitsen op de bank hadden zitten, als je het vergelijkt met ons. We hopen dat Maxi Romero binnenkort aansluit, we geloven in hem, maar hij heeft na zijn blessure nog even tijd nodig."

De trainer was het dan ook niet eens met de opmerking dat PSV een brede selectie heeft. "'Zo groot is onze selectie niet, hoor", zo gaf hij aan. "Kijk: tot Kerstmis spelen we iedere drie dagen een wedstrijd, tijdens de interlandbreaks moet 60 tot 70 procent van onze selectie zich melden bij hun nationale ploegen, waar ze ook nog eens drie duels spelen. Dus als je op dit niveau wil presteren, in deze Europa League-poule de knock-outfase wil halen, om de titel wil spelen en de beker wil winnen, dan is dat een uitdaging."

Schmidt hoopt dan nog op een paar versterkingen. "Het zou niet verkeerd zijn als we er wat extra kwaliteit bij krijgen", zei hij daarover. "Daar zijn we al weken mee bezig, maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe dicht we nu zijn bij het aantrekken van bepaalde spelers."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger benfica interlandbreaks kerstmis maxi outfase romero titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hij heeft gelijk.
En vreemd dat hij geen idee heeft hoever PSV is met versterkingen.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik denk dat Schmidt zeer goed van alles op de hoogte is want hij lijkt me een van de personen die spelers naar Ehv haalt. Ik denk dat je zijn zin "hoe dicht we nu zijn bij het aantrekken van bepaalde spelers" moet zien in dat hij JdJ een paar uur niet gesproken heeft, terwijl het soms in een paar uur heel snel kan gaan.
+3/-0

 
Natuurlijk weet hij dat wel. Ze hebben dagelijks contact met elkaar. Het zorgt er alleen voor dat het op die persconferentie verder daadwerkelijk over PSV-Groningen en de loting gaat in plaats van dat hij alleen maar vragen krijgt over transfers.
+4/-0

2 jaar geleden
Voor PSV is de zomer ingedeeld in twee blokken,
Het eerste blok is de vCL en dan kijken waar je uit komt,
en het tweede blok is als de EL of CL bekend is dan het beschikbare geld investeren.
Ik vind het dus wel logisch dat ze eerst een goed 11-tal neer hebben gezet, en dat ze nu het budget bekend is pas verder de keuzes maken. Met het geld van de CL maak je andere keuzes dan met het bedrag van de EL.
Ben benieuwd welke spelers er van de lijstjes nu haalbaar zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mee eens W&E, maar ik denk ook andersom dat er spelers gewacht hebben om te zien of PSV CL zou gaan spelen, het is toch wel een heel ander podium dan de EL.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Gelukkig hebben we wel een leuke groep met Monaco en Real Sociedad. PSV heeft wel een EL-groepen gehad zonder leuke namen, maar in deze groep kunnen de spelers zich prima laten zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Hij zal het vast weten maar geeft waarschijnlijk aan dat het wat moeilijker gaat dan gehoopt …
+1/-0

2 jaar geleden
Zouden er 2 komen ,hopelijk lukt het JDJ nog al duurt het wel lang en had er al moeten zijn...
+1/-0

2 jaar geleden
Allicht hebben wij nog een spits nodig. Al is het maar voor een plan B (Luuk?).

Achterin (backs!) is versterking ook geen overbodige luxe trouwens.
+1/-0

2 jaar geleden
Er moet vooral meer lengte, kracht en gif bij. Ik vind het logisch dat Arias en de Jong genoemd worden. Ik denk dat PSV dan nog veel sterker wordt.
+1/-0

2 jaar geleden
Haal Matheus Nascimento op bij Botafogo, 17 jaar Brazil U17 groot talent. Nu al een grote sterke spits voor zijn leeftijd, gaat een grote toekomst tegemoet.Is nu nog haalbaar, over 1 jaar grijp je mis,zoals bij Kaio jorge waar PSV ook interesse in had,is nu eigendom juventus.De toekomst van PSV samen met Fofana.De ervaren Zahavi ervoor als leermeester,perfect.Roberto Piccoli italiaanse stormram van 1.90 pas 20 jaar , door atalanta aan spezia verhuurd afgelopen seizoen,huren optie tot koop.Betaalbare opties buiten Luuk de jong en Bas dost.Adam Hlozek ,Giacomo Raspadori zou natuurlijk fantastisch zijn, maar dat is 15M categorie.Ook Koopmeijners kost dat bedrag,maar zou een fantastische versterking op het middenveld zijn,aangezien wij alleen Sangare op die positie hebben,met zijn 23 en een 5 jarig contract wel meteen een impuls.
+1/-0

 
En wat zijn de sterke en zwakke punten van deze spelers?
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
https://www.google.com/amp/s/footballtalentscout.net/2020/05/18/renyer/amp/link

Deze jongen zag ik voorbij komen op fm , ben daarna verder gaan kijken , lijkt me interessant om iniedergeval te volgen. Ik ga de volgende wedstrijd proberen mee te pikken. Heb deze zomer verschillende talenten van fm naar topclubs zien vertrekken (kaio jorge naar juve , bryan gil naar spurs)
Deze jongens ken ik al anderhalf jaar en kaio jorge kostte volgens mij 3miljoen , zie liever zo'n aankoop dan een bruma/baumgartl/thomas (met alle respect).
Als je bruma/baumgartl/doan bij elkaar optelt zit je al op zon 25/28 miljoen? Kan je echt wel een talent van halen die jeugdinternational is van een Brazilië , we hebben een goede naam in Zuid Amerika en veel van die jongens dromen ervan om in Europa te spelen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje