Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV begint groepsfase in eigen huis tegen Sociedad

28 augustus 2021 10:38
Foto: Pro Shots

PSV begint groepsfase in eigen huis tegen Sociedad; image source: Pro Shots

Voor PSV begint de groepsfase van de Europa League op donderdag 16 september met een thuiswedstrijd tegen Real Sociedad. Het duel tegen de Spanjaarden begint om 21:00 uur. Op donderdag 30 september staat de eerste uitwedstrijd op het programma, in Oostenrijk tegen Sturm Graz. AS Monaco is op donderdag 21 oktober de tegenstander in het Philips Stadion, terwijl beide teams op donderdag 4 november in het prinsdom weer tegenover elkaar zullen staan.

Op donderdag 25 november staat de thuiswedstrijd tegen Sturm Graz op het programma, terwijl op donderdag 9 december de groepsfase eindigt met de uitwedstrijd tegen Real Sociedad.

Of er weer uitsupporters welkom zijn is door de UEFA nog niet besloten. Football Supporters Europa, dat op komt voor de belangen van voetbalsupporters in Europa, zal deze beslissing naar verwachting over een week pas genomen worden.

Volledig schema:
Do 16-09 21:00 PSV - Real Sociedad
Do 30-09 18:45 Sturm Graz - PSV
Do 21-10 21:00 PSV - AS Monaco
Do 04-11 18:45 AS Monaco - PSV
Do 25-11 21:00 PSV - Sturm Graz
Do 09-12 18:45 Real Sociedad - PSV




Tags

sociedad graz sturm monaco oostenrijk prinsdom uefa uitsupporters voetbalsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wanneer gaan de passe partouts in de verkoop?
+1/-0

 
site-admin 2 jaar geleden
Alle PSV Seizoen Club Cardhouders hebben tot en met maandag 6 september de mogelijkheid om een passe-partout te kopen voor de eigen plaats(en).

De informatie rondom het vervolg van de verkoop volgt dinsdag 7 september via http://www.psv.nl/ticketslink. Tevens volgt dan de informatie over de losse thuiswedstrijden.

Inmiddels zijn alle PSV Seizoen Club Cardhouders per email geïnformeerd over de passe-partout verkoop.
+1/-0

2 jaar geleden
Hopelijk mogen er uitsupporters mee, ben wel weer toe aan een Europees tripje.
+2/-0

2 jaar geleden
Mooi speelschema, druk op het begin. 7 punten uit eerste drie wedstrijden nodig lijkt me
+3/-0

Ik acht ons zeker voor een goeie 75% in staat dit te overleven als groepswinnaar, we zijn nog groeiende.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dan zullen we zeker minimaal 13 punten moet halen. Iedereen kan winnen van elkaar en zeker thuis. Nog groeiende denk ik ook maar er moet wel op elke linie een goede kracht bij. En een directe versterking zijn.
+1/-0

 
Met een linkespits en een vervanger voor Max neem ik al genoegen, ik zie Mwene vooruitgaan en Max de andere kant op, breed en aanvallen vermoorden met achteruit spelen, denk dat er iets aan de hand is met de Max van begin vorig seizoen, mss dat de oproep voor de mannschaft hem nog in de schoenen heeft doen shaken? Faalangst? Hij verdedigt zijn eigen fysiek niet, laat zich constant overrompelen en omverkegelen.
+1/-0

2 jaar geleden
Meteen volle bak voor winst ...
+2/-0

2 jaar geleden
Vorig jaar ook thuis tegen Spaanse ploeg en overdonderd ! Spaanse ploegen kunnen allemaal voetballen. Hebben een aantal geweldige spelers (internationals) Angstig en risicoloos voetbal spelen/beginnen hebben ze het liefste. Je eigen spel spelen met druk erop en hun overdonderen, onvoorspelbaar zijn. Ik reken op de volle buit! PS....Hoe zit het met de nog aangekondigde 4/5 spelers die enkele weken geleden zijn uitgesproken? Of wéér een lastminute sensatie(s)?? Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren nog!
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het is een bericht dat kwam van VI 10-8-2021. Er stond een foto bij van John de Jong. En dan kan ik mij voorstellen dat je er nog in wil trappen ook. Ik vrees dat er niet veel van terecht gaat komen.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik had liever uit tegen Real begonnen.
+3/-2

2 jaar geleden
Prima indeling zo; na twee potjes weten we éxact waar we staan. Beginnen met winst is een absolute must. Zal niet easy zijn, maar een team met Champions League ambities moet Sociedad absoluut verslaan thuis. Eigenlijk moet je in de eerste 3 potjes 9 punten pakken. Op wit papier dan hè...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage