Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Luuk de Jong ziet zelf af van terugkeer bij PSV'

28 augustus 2021 19:44 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Luuk de Jong ziet zelf af van terugkeer bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV inzet op de terugkeer van Luuk de Jong. PSV wil de aanvaller huren van Sevilla met een optie tot koop. Volgens het Eindhovens Dagblad zal PSV er met de Spaanse club wel uitkomen, maar is het onzeker of de spits zelf 'ja' zal zeggen.

Clubwatcher Rik Elfrink gaf bij ESPN al aan dat PSV naast De Jong ook nog een middenvelder achter Ibrahim Sangaré hoopt aan te trekken.

Update 19:44: Luuk de Jong zal niet terugkeren bij PSV. Voorafgaand aan het duel tegen FC Groningen gaf Roger Schmidt aan dat de spits zelf 'nee' heeft gezegd.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong elfrink espn groningen roger sangare schmidt sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jammer, ik had gehoopt op een spits die meer kan dan alleen maar goed koppen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Voor mij had het ook niet perse gehoeven maar " met alleen koppen" doe je hem wel erg tekort vind ik.
+3/-0

2 jaar geleden
Met Boscagli heb je de perfecte vervanger achter sangare in huis. Juist een centrale verdediger moet nog gevonden worden. De Jong wordt trouwens volgens ESPN ontkracht door kamp de jong, als zijnde niet aan de orde. Beetje raar mocht dit waar zijn natuurlijk. Ook schmidt zegt nu dat het niet aan de orde is
+2/-1

 
2 jaar geleden
We zijn juist opzoek naar een sloper als vervanger van Sangaré. Voetballende verdedigende middenvelders hebben we al met Van Ginkel en Propper. En centrale verdedigers hebben we ook genoeg met Ramalho (Teze als backup) en Obispo/Boscagli (en Viergever als backup). De back posities zijn wel zwak bezet.
+1/-0

2 jaar geleden
Gaat Luuk of Zahavi dan op de bank zitten?
Opzich een goede keuze met de talenten die kunnen doorbreken.
Maar wie gaat er de rol van Gotze overnemen als die geblesseerd is of Madueke en Gakpo?
+2/-1

KatC (geschorst)
2 jaar geleden
De Jong faalt weer als manager. Waar hij al maanden weet dat Malen en Dumfries weg gaan en dan nog geen vervanger weten te halen is dat een brevet van onvermogen. Tijd dat hij weg gaat!
+3/-5

 
2 jaar geleden
Ik snap Luuk wel,lekker in het spaanse zonnetje.
En John de Jong gokt echt niet op een paard,dus er komt echt wel een andere spits.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Vraag me af in hoeverre Luuk de jong psv aan het lijntje heeft gehouden in deze de afgelopen weken
+1/-1

 
KatC (geschorst)
2 jaar geleden
Oh ja snap Luuk ook wel. Vind het schandalig dat de Jong zo lang wacht om een spits te halen. Maar blijkbaar zitten hier veel fanboys van de Jong..
+3/-2

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
En wat had JdJ dan moeten doen .. 12 miljoen betalen, voor een speler die op leeftijd is en niet elke wedstrijd gaat spelen??
Ik denk indderdaad ook dat je hier misschien LdJ wel iets kunt verwijten ...
+4/-1

 
KatC (geschorst)
2 jaar geleden
Ik zeg toch niet dat hij de Jong had moeten halen. Hij had al veel eerder een spits moeten halen. Ongeacht wie. Zal vast wel een lijstje hebben... Hij wist al veel langer dat Malen ging vertrekken
+4/-2

 
2 jaar geleden
Ach, JdJ heeft een selectie neergezet die het in zich had om zich te plaatsen voor de CL. Nu in de laatste week nog een mooie slag slaan met 1 of 2 spelers en er is ook een selectie om mee te doen om het kampioenschap. PSV heeft nou eenmaal niet de centen om alles op 1 juli al rond te hebben
+5/-0

 
2 jaar geleden
In het verleden is vaker gebleken dat er maar op 1 paard gewed is! Ben benieuwd of er überhaupt nog iemand komt!
+1/-0

2 jaar geleden
Erg jammer dat de Jong op dit moment niet terug wil keren bij PSV. Maat ik snap niet dat PSV dit nu pas weet? Wie ligt hier nu in godsnaam te slapen? Er moet gewoon een spits bij. Malen is al weken weg en nu is het heel kort dag om nog een spits te halen. Ik vind dit echt opvallend slecht. Het alternatief kan toch niet de fysiek waardeloze Romero zijn? Toch Berisha halen?
+4/-2

 
2 jaar geleden
Luuk zal ook hebben afgewacht op het resultaat tegen Benfica.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Huntelaar is nog clubloos :D Grapje natuurlijk. Zal ook een pijnlijk gezicht zijn vrees ik, in ons mooie shirt..
+1/-0

 
2 jaar geleden
Huntelaar is een van de grootste spelers die onze jeugdopleiding heeft voorgebracht. Mag je toch wel als een klein foutje zien dat ie in dat andere shirt terecht is gekomen. Maar goed wij hadden geloof ik ene Kezman op de plek die er af en toe ook wel eens een bal in schoot. Denk niet dat hij de kwaliteiten nog heeft voor dit niveau.
+1/-1

2 jaar geleden
Ik zou toch liever Dost b.v. zien komen, Luuk was goed in zijn jaren bij ons en dat moeten we koesteren, niet terughalen.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Geen haar op je hoofd die daaraan denkt?
+4/-0

2 jaar geleden
Echt heel erg jammer, maar hij wil hier waarschijnlijk niet banken en dat snap ik wel. Ik ben erg benieuwd wie er komt, als er al iemand komt. Vind het ook vreemd dat dit nu pas naar buiten komt, het zal echt niet enkel op de CL hebben gehangen, want je speelt hier normaal gesproken dit jaar gewoon om de prijzen. John is aan zet en het wordt tijd dat hij en zijn scoutingapparaat gaan functioneren, anders gewoon ff aan Schmidt vragen.
+2/-0

2 jaar geleden
Dan moet PSV een klapper maken,Berisha 10M , Adeyemi 10M of Hlozek 15M.Spelers die over een paar jaar het drievoudige waard zijn,en PSV direct sterker maken.En met de ervaren Zahavi als leermeester zijn contract met 2 jaar verlengen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Zal afhangen hoeveel geld er nog in kas is. Een deel van de verkoopopbrengst van spelers moet namelijk gebruikt worden om corona verliezen te dekken.
+1/-0

2 jaar geleden
Gelukkig ,niet steeds terug willen halen.Werk aan de winkel JDJ is nog een top spits uit Duitsland maar er werk van ..
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Geloof niet dat dit erg is. Ik zit met stijgende verbazing naar Bruma te kijken, die past beter in het systeem en kan Zahavi wel vervangen. De enige makke aan het systeem is dat er geen trekballen vanaf de vleugels komen, alles gaat door het midden... Tot nu toe met behoorlijk succes.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie ook geen voorzetten vanaf de vleugels komen en dat bijna alles door het midden gaat. In de meeste wedstrijden ging dat ok, maar in de belangrijkste tegen Benfica zijn we er wel de CL mee misgelopen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Terwijl de oplossing om het veld breed te houden,toch niet een al te moeilijke opgave dient te zijn.
En dan te bedenken dat er zowat 6 man TS naast het veld zitten die met een simpel handgebaar een aanreiking kunnen doen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat weten ze denk ik ook wel. Maar zelfs als er voorzetten komen, wie moet die binnen koppen? Of zelfs binnen tikken? Malen kwam vorig jaar vaak naar de eerste paal om een voorzet van Max te benutten. Zahavi zie ik te zelden daar.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens. Zahavi werkt hard, maar goed positie kiezen is bepaald niet zijn sterkste punt, net zo min als meevoetballen en snelheid. Ik ben absoluut geen fan van hem. Wel een sympathieke man, maar daar koop je niks voor.
+1/-0

2 jaar geleden
Maar we moeten ook niet doen of er niemand kan koppen(Boscagli,propper,Ramalho,en Eran zelf ook)buiten dat,wanneer een bal de 16 ingepompt wordt,levert dat al snel gevaar op.
Maar goed,ik verwacht dat er in de nabesprekingen wel aandacht aan besteedt zal worden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt. Tegen Groningen - geen Benfica- waren de corners al wat beter.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage