Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt op huur van Carlos Vinícius'

29 augustus 2021 22:55 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt op huur van Carlos Vinícius"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV hoopt op de komst van Carlos Vinícius. De spits van Benfica speelde vorig seizoen op huurbasis voor Tottenham Hotspur en ook PSV zou hopen op een huurtransfer. Omdat het nog onzeker is of de Braziliaan naar PSV kan komen, schaakt PSV op meerdere borden. Vinícius zou meerdere aanbiedingen ontvangen hebben.

De club wil in ieder geval nog een extra aanvaller aan de selectie toevoegen in de komende dagen. Daarnaast hoopt Directeur voetbalzaken John de Jong ook nog op de komst van een middenvelder.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

vinicius carlos huur benfica borden braziliaan huurtransfer jong schaakt tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Nee dankje, niet het niveau dat we willen nastreven lijkt me.
Plus ik wil helemaal niets van Benfica!
+3/-5

 
Lekker boeiend waar hij nu speelt. Zolang hij PSV maar beter maakt.
+9/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
En dat doet ie naar mijn mening niet.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Want jij hebt hem al voor psv zien spelen?
+6/-1

 
2 jaar geleden
"niet het niveau dat we willen nastreven lijkt me"

Whaha... Haaland maar ff halen dan.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Even wat beeldmateriaal erbij gezocht, maar niet bepaald onder de indruk. Lijkt in ieder geval geen balvaste of kopsterke speler, eigenlijk eenzelfde type spits al Zahavi, goed gevoel voor positioneren en intikken. Is waarschijnlijk ook niet voor niets na 5 weken al verhuurd door Napoli. Na een jaar weer terug en een dag later alweer verhuurd. Daarna verkocht aan Benfica en ook daar weer na 10 weken in de verhuur. Klassieke paniekaankoop (als er al een kern van waarheid in zit, wat ik niet hoop). Dan maar gokken op Fofana en Romero.
+4/-2

 
2 jaar geleden
Alsof zoiets te zeggen is op basis van een paar filmpjes op Youtube en een paar statistieken op Wikipedia
+6/-2

 
2 jaar geleden
Als je de zijn hoogtepunten van de afgelopen 4 jaar ziet, en dat valt in het niets bij de hoogtepunten van de afgelopen 4 wedstrijden van Bruma dan zegt me dat wel iets ja...
+2/-1

 
2 jaar geleden
Al dat verhuren zegt je niks???
+1/-0

 
Hahah, echt he. Het is alleen nog wachten op de Football Manager spelers die hun mening komen geven
+5/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
Als je dan toch gaat Wikipedia-scouten zorg dan in ieder geval dat je daadwerkelijk met feiten komt. Hij werd van de 2e divisie in Portugal overgenomen bij Napoli en al direct bij zijn transfer werd aangegeven dat hij verhuurd zou gaan worden om speeltijd op te doen. Dat werd uiteindelijk dus een half jaar Rio Ave, waarna Napoli hem terughaalde en hem vervolgens direct verhuurde aan AS Monaco om op een hoger niveau zijn minuten te maken.

Een jaar na zijn komst naar Napoli en twee verhuurperiodes waarin hij veel gespeeld had, werd hij door Benfica overgenomen. Daar werd hij dus niet na 10 weken verhuurd, maar hij werd in zijn eerste seizoen topscorer van de competitie. Het seizoen daarna maakte hij pas de overstap naar Tottenham omdat zij op zoek waren naar een stand-in voor Kane.

Om op basis hiervan te gaan beweren dat het een 'klassieke paniekaankoop' is, is regelrechte waanzin :D Niet dat ik ga beweren dat het een topaankoop is, maar ik ken hem niet. Als hij komt verdient hij de kans om zich te laten zien. Op voorhand al op basis van een paar nietszeggende filmpjes of een computerspelletje (en waar is onze fotoscout?) dat je er niks aan hebt is vooral zeiken om te kunnen zeiken.
+7/-1

 
2 jaar geleden
Ik kan niet zeggen dat ik wedstrijden die ik van hem heb gezien vol op hem heb gelet maar ik vind het een prima speler , zeker omdat we gewoon een backup nodig hebben.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Goede reactie Ricardo!

Ik heb hem overigens als weinigen hier wel paar keer zien spelen. Ik ben geen scout van beroep, maar echt een spits, doelgericht en alles voor de goal. Ik zie hem noet als breekijzer maar gewoon een prima speler voor PSV, kan de strijd met Zahavi aangaan en zal zeker veel scoren in de Eredivisie. Zal gebrand zijn op veel speeltijd en zichzelf te laten zien. Ik ben er wel positief over en zie het als een kwaliteits versterking.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Heb wat beeldmateriaal gekeken,waar je niet echt wijzer van wordt;Maar het punt dat hij is binnengehaald door clubs v/h kaliber Napoli,Benfica en Tottenham zegt natuurlijk wel iets.
Veel zwaardere competities als de onze,in de Ere-divisie krijgt hij met veel meer ruimte te maken en zal hij (mits ie komt)het net vaak genoeg weten te vinden,daar ben ik niet bang voor.
PSV en Brazilie,match meestal wel.
+3/-0

2 jaar geleden
En blijkbaar geen rechtsback? Terwijl Teze het maar matig doet en de back van Mainz werd gehaald als backup (en ook laat zien waarom). Liever een rechtsback dan een middenvelder erbij.
+4/-2

2 jaar geleden
Namedropping doet mij niet zo gek veel.Er moet sowieso achterin wat bij (backs!) en ook voorin. Liefst een veelzijdige spits die zowel assists in zijn repertoire heeft als pure afmaker is. Het wordt kort dag zo, de klokt tikt weg: tiktok, tiktok.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Morgen om 00.00 uur mag je klagen als het niet goed is gegaan. Weet je nog wie er vorig jaar op het allerlaatste moment binnen kwam? Die Weltmeister.
Wij weten niet wat John weet en waar hij mee bezig is.
Het is kortdag, maar misschien met reden ;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Der Weltmeister kwam louter op instigatie van en vanwege Roger Schmidt.

En waarom zou je niet vraagtekens mogen plaatsen als reactie op weer een vage berichtgeving op een voetbalforum?

Persoonlijk zit ik niet te wachten op paniekvoetbal. Straks zit je weer opgescheept met een Michael Ball of een versleten spits. Dan nog liever helemaal niks. Donyell is al een tijdje weg hoor, Denzel evenzo.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het doet er toch niet toe op wiens instigatie iemand komt of vind jij dat belangrijk?
Je mag best vraagtekens plaatsen bij een naam op een voetbalforum.
Dit wordt alleen niet door John de Jong beheerd, dus hij heeft hier weinig invloed denk ik.
Mijn boodschap is alleen, wacht nou even af, wie weet wat er nog komt.
Volgens mij heeft PSV wel geleerd van paniekaankopen op de laatste dag.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Daar gaat het toch niet om. Ik meld terzijde dat ik niet zoveel heb met (vage) namedropping en kom vervolgens tot de conclusie dat enerzijds haast geboden is maar haastige spoed voorkomen dient te worden. Plausibel mij dunkt.
+1/-0

2 jaar geleden
Waar komt bij sommigen toch iedere keer de behoefte vandaan om bij spelers voordat ze uberhaupt ook maar één minuut gespeeld hebben al te concluderen omdat ze er niets van kunnen. En waarom? Op basis van een paar klote filmpjes op Youtube, wat statistieken van Transfermarkt, een fucking foto (wat nog altijd het meest kansloze is wat ik hier ooit gezien heb :D) of een computerspelletje. Idioot gedoe.
+6/-1

 
2 jaar geleden
Ja echt hé, tis maar goed dat ze bij Barca geen fotoscout afdeling hebben. Dan was ene Lionel M vast nooit goed gekeurd😊
+2/-0

2 jaar geleden
Het klokje tikt weer hard door en het einde van de transfer window komt in zicht. We begonnen uitstekend met de komst van Ramalho en een reserve back. Drommel wordt nog even afwachten, maar oogt vooralsnog niet als verbetering ten opzichte van de ook al matige Mvogo. Een keeper moet in eerste instantie ballen tegen houden maar bij Benfica, Cambuur en Groningen zie je er ballen invliegen die er bij ons gewoon niet in horen te gaan. Het is nu aan de Jong om zich op de slotdagen te bewijzen door nog echte versterkingen binnen te halen. Een vervanger voor Dumfries en Malen zou toch nog moeten komen, want dat die zouden vertrekken was toch al wel een tijdje duidelijk. Ik verwacht niet dat dat lukt en er of nog iets paniekerigs of helemaal niks bij komt. We gaan het zien nog heel ff spannend. Als ik maar geen gelijk krijg.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vreemde laatste 3 zinnen.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Ik vind het ook te vroeg om nog echt goed te kunnen zien hoe goed Drommel precies is.
Hij heeft een veel betere start dan Mvogo; zelfs een betere start dan Gomes destijds en maakt tot nu toe geen rare fouten. Zit niet voor niks als PSV'er ineens bij de selectie van Oranje. Speelt hij foutloos? Nee, maar welke keeper doet dat wel?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Was evengoed niet foutloos. Maakte er wel heel weinig, dat dan wel en is de beste keeper in NL en bij PSV ooit.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Slechter starten als Mvogo is haast onmogelijk, wat had die jongen een pech de eerste paar wedstrijden. De selectie voor Oranje zegt me niet zo veel. De laatste echt goede keeper was Stekelenburg in zijn eerste periode rond 2010. Cilissen, Zoet, Krul, Stekelenburg 2.0, allemaal leuke keepers maag geen toppers. De drie die er nu bij zitten gaan ook het verschil niet maken. Maar we gaan het met Drommel doen en hopelijk groeit hij uit tot een absolute topper.
+1/-0

2 jaar geleden
Aan verkoopkant vind ik het al lange tijd verontrustend rustig.

Er is een hele rits spelers die mogen vertrekken/we liever kwijt dan rijk zijn om ruimte in de salarishuishouding te creëren voor echte kwaliteit (Lucassen, Ihattaren, Doan, Guti, Bruma, Thomas of Mauro). Maar er lijkt simpelweg geen belangstelling. Is de markt sinds Corona echt zo veranderd of zijn het dusdanige miskopen dat niemand ze tegen deze voorwaarden wil hebben?

Voor mijn gevoel blokkeert dit deels uitbreiding van de selectie.
+2/-2

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vraag me wel af welke invloed het interlandblok heeft op de transfers deze laatste dagen van het window. Alle internationals waaieren uit over de wereld. Hoe kunnen ze dan ook nog even een contract komen tekenen? Mag dat per fax? Of zijn clubs aangewezen op niet-internationals? Dan wordt het al gauw een mindere speler op papier. En dit geldt dan niet alleen voor psv natuurlijk maar bijvoorbeeld ook voor een Mbappe bij Real of zo
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat is het werk tussen een technisch directeur,de zaakwaarnemer en de moderne communicatiemiddelen.😉
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is dus wat ik me afvraag… zo’n bureaucratische organisatie als de UEFA, of die de moderne middelen accepteert. Een handtekening per fax of e-mail? Meestal zie je spelers zelf contracten ondertekenen? En in hoeverre verstoort het de voorbereiding op een interland? Tijdsverschillen zijn er ook nog. Best intrigerend lijkt me om dit van dichtbij te kunnen zien
+1/-0

 
2 jaar geleden
Daar zal in onderling overleg tussen betrokkenen,echt wel een gaatje voor vrijgemaakt kunnen worden.Lijkt mij.
Maar inderdaad het zal er ook best wat hectisch aan toe kunnen gaan en zal zeker een interessant inkijkje leveren.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Kijk de netflix docu "Sundererland till i die" maar.
Leuke tijd voor een directeur in nood 😉
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mooie docu,inderdaad.
+1/-0

2 jaar geleden
De Nederlandse competitie staat niet bekend als een competitie waar topverdedigers spelen. Een type Vinícius zou hierdoor sneller succes kunnen hebben dan in bijvoorbeeld Italië. Ik ga hem niet alvast afschieten op basis van een paar youtube filmpjes. Als hij al komt geef ik hem graag het voordeel van de twijfel en huur is een optie met weinig risico. Romero sluit binnenkort ook weer aan, hopelijk voor hem eens voor langere tijd!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje