Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Nick Viergever tekent bij Greuter Fürth

1 september 2021 12:06 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Nick Viergever tekent bij Greuter Fürth</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Nick Viergever is vertrokken bij de club. De 32-jarige verdediger heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij het Duitse SpVgg Greuther Fürth. Viergever kwam in 2018 naar PSV en kwam sindsdien tot 104 officiële wedstrijden. Daarin wist hij drie keer te scoren.

Directeur Voetbalzaken John de Jong geeft aan dat Viergever de transfer naar Duitsland wordt gegund. "Nick is een op en top prof die zich drie jaar lang volledig heeft ingezet voor PSV. Daar hebben we veel waardering voor", zo geeft hij aan. "Wij hadden hem graag voor de club behouden, maar na een aantal jaar als basisspeler lijken er voor hem dit seizoen minder mogelijkheden om minuten te maken in PSV 1. Nick wil de laatste jaren van zijn sportieve carrière graag voetballen en dat begrijpen we. Vandaar dat wij bereid zijn mee te werken aan deze transfer."

Meer op PSV.nl




Tags

viergever furth greuter duitsland greuther jong prof spvgg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Vind het een goede zaak dat er ‘maar’ 1 speler tijdens transferdeadline is bijgekomen gezien het aantal dat is gebleven. In het speciaal bij Doan, Bruma en Romero gaat het om spelers die wellicht een tweede jeugd ingaan en nog wel eens flink zouden kunnen verrassen op de posities waar zij voor in aanmerking komen. Het gras bij de buren is altijd groener en spelers van buitenaf lijken altijd betere aanwinsten. Verleden heeft echter uitgewezen dat dit bij last minute aankopen nauwelijks het geval is. Als ik zie hoe bijvoorbeeld Doan zich ontwikkeld heeft in de Bundesliga en op de OS kan ik mij niet voorstellen dat we daar een beter alternatief voor zouden kunnen aankopen als stand in voor Gotze tenzij je daar 20 miljoen voor op tafel legt (hetzelfde geldt voor Bruma). En als stand in voor Sangare hebben we gewoon Propper, Boscagli en Guti rondlopen in onze eigen selectie (en dan hebben we het over stand in he en niet eens over basis). Dan zou het toch pure kapitaalvernietiging zijn om daar nog eens een aankoop voor te doen waarvan je maar moet afwachten wanneer hij ingespeeld is of überhaupt maar rendeert. Al met al vind ik dat we meer dan ooit een behoorlijke selectie hebben die op nagenoeg alle posities dubbel bezet is met kwaliteit gezien het budget wat wij te besteden hebben als PSV zijnde. Een echte buitenkans zoals die van Gotze vorig jaar was wellicht een zekere aanwinst geweest maar bij de meeste namen die ik voorbij heb zien komen vraag ik mij echt of het de investering waard zou zijn geweest en/of überhaupt een versterking ten opzichte van wat we al hebben rondlopen. En laat de gaten die er nu nog vallen (die er in mijn ogen dus niet of nauwelijks zijn) maar mooi opvullen met talent uit jong PSV want daar loopt er ook gewoon genoeg van rond.
+8/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
100% eens. En teveel "basis waardige" spelers is ook niet goed voor het moraal uiteindelijk.dan krijg je geklaag vanaf de bank...
+1/-0

 
2 jaar geleden
In mei zullen wij weten of jij al dan niet gelijk hebt gekregen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is helaas onmogelijk, je kan er namelijk nooit meer achterkomen wat het alternatief zou hebben opgeleverd
+1/-0

 
2 jaar geleden
Bij kampioenschap geef ik jou gelijk, en een biertje.
+1/-0

2 jaar geleden
Gefeliciteerd en succes in Duitsland!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zo is het. Prim speler en vent. Success
+1/-0

2 jaar geleden
Nick wens ik wél alle succes!

Mooie transfer voor hem.

Al had ik hem liever gewoon erbij gehouden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje