Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit op bezoek bij Jong FC Utrecht

13 september 2021 21:57
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit op bezoek bij Jong FC Utrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond onderuit gegaan tegen Jong FC Utrect. De uitwedstrijd eindigde in een 2-1 nederlaag. Het enige doelpunt voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij werd in de eerste helft door Cheick Touré vanaf de strafschopstip gemaakt. Vlak daarvoor was Nigel Thomas met een blessure nog uitgevallen. In de slotfase maakte Simon Colyn nog zijn debuut.

Opstelling Jong PSV: Müller, Markelo (77' Comenencia), Van de Blaak, Vos (87' Colyn), Oppegard, Matuta (77' Sealy), Doudah (46' Timan), Bakayoko, Kjolo, Thomas (37' Antonisse), Touré




Tags

jong colyn toure utrecht antonisse bakayoko blaak cheick comenencia doudah kjolo markelo matuta muller nigel nistelrooij oppegard sealy simon timan utrect vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Voorlopig de credits maar even aan de domstedelingen geven,die net als jong-az goed aan het bouwen zijn aan een prima jeugdopleiding.
+1/-0

 
Het zegt eigenlijk vrij weinig. Jong AZ en Jong FC Utrecht hebben een flink oudere selectie met aardig wat spelers die al een paar jaar in de KKD spelen, terwijl Jong PSV en Jong Ajax vrijwel jaarlijks flink aan het verjongen zijn. Utrecht had gisteren zeven 20+'ers in de basis en liet er nog eens twee invallen. Bij Jong PSV speelde de 16-jarige Van de Blaak de hele wedstrijd en kreeg ook de 17-jarige Comenencia wederom speeltijd. Bij Utrecht is Venema de eerste spits met inmiddels al 151 wedstrijden in het betaald voetbal, bij Jong PSV (normaal gesproken) de vier jaar jongere Fofana.
+2/-0

 
2 jaar geleden
AH ok,dat verklaart het een en ander.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik blijf het apart vinden. Die (4) opleidingsinstituten die voor spek & bonen meespelen in een serieuze competitie. Werkt ook competitievervalsing in de hand.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage