Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Helaas lukte het niet om het derde doelpunt te maken'

17 september 2021 00:36

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan zeer te spreken te zijn over het spel van zijn ploeg in de tweede helft. "Helaas lukte het niet om het derde doelpunt te maken. Iedereen heeft gezien dat we alles geprobeerd hebben om te winnen, maar uiteindelijk moeten we dit resultaat accepteren", aldus Schmidt. "In mijn ogen was het een heel goede wedstrijd, maar de doelpunten werden wel heel makkelijk weggegeven. We hadden het zeker beter moeten doen daar. Bij de eerste was het ook een beetje ongelukkig omdat André Ramalho weggleed."

Schmidt kon zich niet vinden in de kritiek op het spel van Philipp Max dit seizoen. "De laatste wedstrijden heeft hij het gewoon goed gedaan, ook vandaag", zo gaf hij aan. "Natuurlijk vallen beide doelpunten aan zijn kant, maar toch vond ik dat hij goed speelde. Het was niet alleen aan hem om die voorzetten te voorkomen. Dat hadden we als team beter moeten doen."

De trainer schrok in de laatste minuut nog wel toen Olivier Boscagli de bal terug kopte. "Ik was al bang dat hij het ging doen en hij die speler niet zag. Het was een heel belangrijke redding van Joël daar", zei hij daarover. "Hij heeft zijn kwaliteiten toen laten zien, maar dat heeft hij ook de hele wedstrijd gedaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger boscagli espn philipp ramalho weggleed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje