Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik ben zeker onder de indruk over hoe PSV zich dit seizoen presenteert'

17 september 2021 15:44

Feyenoord-trainer Arne Slot was vrijdag op de persconferentie vol lof over het spel van PSV. "Ze jagen de tegenstander over het hele veld af en hebben over het algemeen ook heel veel de bal. Als ze hem dan niet hebben, zetten ze heel hoog druk", aldus Slot. "Er was één uitzondering en dat was vorige week in Alkmaar, want toen heb ik AZ uitstekend onder de druk zien uitvoetballen. Maar het is dan wel een team dat het voor elkaar krijgt om helemaal geen kansen weg te geven."

Slot is dan ook onder de indruk van PSV dit seizoen. "Als je 0-4 bij Ajax wint en 0-3 bij AZ zijn dat klinkende cijfers", zo gaf hij aan. "Ondanks dat de wedstrijd in Alkmaar misschien niet dat wedstrijdbeeld had, zie je ook meteen dat PSV ook heel goed is om van een minieme kans een goal te maken. Ze hebben vier spelers voorin die goals kunnen maken en niet alle clubs in de Eredivisie kunnen uit dezelfde omstandigheden daaruit scoren. Daarnaast hebben ze een team dat keihard werkt om het voetballen van de tegenstander onmogelijk te maken."




Tags

slot arne alkmaar eredivisie feyenoord jagen klinkende minieme uitvoetballen wedstrijdbeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje