Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat vol voor nieuw contract Armando Obispo'

18 september 2021 10:50 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV gaat vol voor nieuw contract Armando Obispo"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV er alles aan doet om het contract van Armando Obispo te verlengen. Een volledige overeenkomst met de verdediger is nog niet bereikt, maar de verwachting is wel dat het in orde zal komen. Het huidige contract van Obispo loopt na dit seizoen af. Tot nu toe had hij in alle Eredivisie-duels dit seizoen een basisplaats en ook tegen FC Midtjylland en Real Sociedad stond hij aan de aftrap.

PSV hoopt in de komende periode ook dat de contracten van Shurandy Sambo en Fredrik Oppegård verlengd worden. De verwachting is dat de geblesseerde Sambo voor twee of drie seizoenen bijtekent, terwijl Oppegård met nog één of twee jaar verlengt. Het contract van Sambo loopt ook na dit seizoen af, terwijl Oppegård nog tot 2023 onder contract ligt bij PSV.
Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando oppegard sambo aftrap eredivisie fredrik midtjylland sociedad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goeie zaak. Fijne eenheid met Ramalho.
+2/-0

2 maanden geleden
Van mij mogen Sambo en Oppergard ook wel langer verlengen.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik had eerst zo mijn twijfels, maar ik moet zeggen dat hij het heel goed oppakt. Tuurlijk nog wel een knullige fout af en toe, maar laat die jongen, net als van de week, een aantal keer staan en we hebben er een stabiele verdediger bij. En om er toch een stukje fotoscout management op los te laten, er staat ook een goede kop op.😉
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ach, dat overkwam De Ligt ook.. bij zowel Ajax als Oranje.
Kijk waar hij nu staat.
Als er maar van geleerd wordt.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Verdedigend vind ik hem nu al de meest stabiele. Ondanks dat de impact van de komst van Ramalho groter lijkt op ons spel. Goed duo. Hopelijk trekken ze de lijn door.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Fotoscoutmanagement. Ik ze nominatie voor het woord van 2021
+2/-0

2 maanden geleden
Die blijft wel ,samen naar mooie tijden...
+2/-0

2 maanden geleden
Prachtig, hij lost de verwachting dat hij ver zou komen, in de jeugd al, volledig in. PSV bespaart miljoenen doordat er zich n prima CV binnen de club bevindt. Het zal voor jonge spelers alleen maar n extra motivatie zijn hier te komen voor de opleiding omdat je hier kansen krijgt. Ik gun Armando n prachtig vet contract van de leiding.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad, PSV bespaart miljoenen, en hij kan naast Ramalho stappen maken.
+2/-0

2 maanden geleden
hele goede zaak.PSV moet deze selectie zolang mogelijk bij elkaar houden.Elk seizoen 1 a 2 stevige transfers en daartegenover dan ook 2 goede spelers binnenhalen moet het beleid worden.Ook de doorstroming van de jeugdopleiding goed laten doorlopen.PSV doet er ook goed aan,om het contract van Eran zahavi open te breken en net als Gotze hem nog 2 jaar bij te laten tekenen,want ook hij is transfervrij aan het eind van het seizoen.Iedereen aan boord houden graag.Deze selectie raakt steeds beter op elkaar ingespeeld
+2/-0

 
Mino (geschorst)
2 maanden geleden
Zahavi is niet de topspits die PSV hoort te hebben.
Verlengen Obispo zal niet op basis van zijn kwaliteiten zijn.
Hij komt op dit moment nog heel veel tekort.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ach gossie, hij speelt eens een slechte wedstrijd en hij kan er direct niks van. Aldus de kenners die zich alleen hier laten zien bij een nederlaag.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik snap al dat gesteggel niet. Vroeger tekende je als talentvol (jeugd)speler automatisch bij. Toen was je nog trots om voor jóúw club te spelen. Of het nou 5 of 10 jaar was, of desnoods je hele carrière.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Vroeger is voorbij, Nu hebben jeugdspelers uit de F-jes al een makelaar ;)
+4/-0

 
2 maanden geleden
Yup. Vroeger was voetbal nog écht leuk, nog puur.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Tja vroeger....vroeger kon PSV de CL winnen en zat je bij een topclub. Vroeger betaalde de concurrentie niet het tienvoudige van het salaris, vroeger mochten er maximaal 3 buitenlandse spelers op het veld staan. Kijk je naar nu wordt het steeds minder leuk. In de meeste nationale competities kun je de kampioen op voorhand al invullen. Hopelijk kunnen we het hier nog lang spannend houden. Zelfs de winnaar van de CL weet je al bijna zeker. Uiteindelijk gaat het voetbal aan het grote geld kapot. Die super League gaat er echt nog wel komen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik verwacht binnen 3 à 4 jaar dat de SL er komt. Zaak is dat PSV er bij zit, dus we kunnen aan de bak.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Alsof een club als PSV überhaupt ooit in aanmerking komt voor die Super League
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat denk ik ook niet. Maar je kunt wel het hoogste nastreven. Wat dat ook mag zijn
+1/-0

 
2 maanden geleden
Excuus, ik bedoelde niet de Superleaugue uiteraard maar een nieuwe Europese competitie.
+1/-0

2 maanden geleden
Hahaha Armando toch !! Zou hem verlengen om te zorgen dat hij wat waard is maar Obispo komt zoveel tekort. Maakt ongelofelijk veel fouten en stelt enorm teleur. Dit zijn niet de jongens die gaan zorgen dat we de stap gaan maken.
+1/-5

 
2 maanden geleden
Vooral lekker spelers weer af gaan schrijven na een mindere wedstrijd
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ja echt he, de waan van de dag regeert hier. Of het is hosanna of het is ruk, een middenweg of genuanceerd oordeel schijnt teveel gevraagd te zijn. Natuurlijk baal ik ook als een stekker en is mijn zondagmiddag en ook maandag behoorlijk verkloot. Maar om alles en iedereen maar meteen af te schrijven gaat me veel te ver. Op basis van de wedstrijd tegen Feyenoord kunnen we beter stoppen met zijn allen, en na Ajax en AZ uit was de top van Europa binnen bereik??
+1/-0

2 maanden geleden
Ik vind Ramalho een van de betere aankopen van de laatste jaren.
Wat een complete verdediger!
En Armando,die is eigen jeugd,en heeft dat imo ook in zich.
+1/-0

2 maanden geleden
Tja naar Feijenoord-thuis staat Obispo ook weer met de pootjes op de grond.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo gevaccineerden haller kwetsbaar monaco nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi